Отдавна не ми се беше случвало

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Отдавна не ми се беше случвало

Мнениеот dude » Сря 25 апр 2007 6:48

вчера някакви момчета с един ескорт ме отсвириха, защото правех обратен завой пред работа и нормално карах бавно, щото току що бях обърнал и явно им убих скоростта, след което с натиснат клаксон се опитаха да ме задминат . Е тогава се измервих, щото там няма начин да се направи по друг начин обратния. И наспъпих голфа на втора и трета и ги оставих яко отзад. На следващия завой почнаха да ми се лепят на бронята, а на първия светофар за ляв завой ми минаха отдясно и се опитаха да ме натикат в колите. После по наклона към Дианабад спънеха след мен , ама добре, че беха светофарите ок, че както бях сам можеше и бой да ям.
Баси , чак щеха да ме наврат да се ударя, затова,че съм им убил скоростта

Потребителски аватар
galaboff
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот galaboff » Сря 25 апр 2007 6:56

Аман от тИрикати по пътищата... На тия, които дори са си помислили, че могат да ми се лепят на задната броня обикновено им чуквам леко спирачката и се отказват... За съжаление няма респект към голфовете по улиците, като се кача в Ауди-то много рядко се намират хитреци...

Потребителски аватар
teneketo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот teneketo » Сря 25 апр 2007 7:00

Кофти ситуация
Въпреки че повечето от тези са гъзари и ги е страх когато става напечено И аз съм постъпвал просташки ( спрях един автобус ).
Добре все пак , че всичко се е разминало така щото незнаеш кой какъв е и колку му е акъла , какво ще извади и дали от простотия нема да сатне беля ( така убиха мой приятел преди половин година - от детинщини и глупости )

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Сря 25 апр 2007 7:31

Имам още боя по задната броня от един пилот . Имаше некви мераци момчето и в момента които ми свирна ( спирачка :shock ) и само слязах да го изтържа от задната броня -даже драскотини няма , ама боята синичка такава още непада и след 10-на бани . Няма да споменавам колко щети имаше по пунтото на оня пич . Не ,че се горденя с постъпката ама си го засложаават някои които само изнервят пътната обстановка

Потребителски аватар
reinhard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот reinhard » Сря 25 апр 2007 8:07

Абе има баси хората по пътищата :horror: В събота влизам в Дружба под моста като идвам по локалното откъм "Цветан Лазаров".Някакъв бакшиш ме чака да мина и да си направи левия завой светофара ми е зелен аз съм на около 100-тина метра от кръстовището но не бързам.И оня почна да ми свири и да вика нещо.То даже да си в правото си пак ще се намери някой :049:
П.С не му останах длъжен но както и да е

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 25 апр 2007 8:17

Абе ясно е че са пииииип пиииип пииииип :censored: , ама по-добре не се заяждай, че виж какво стана с колегата с полото G40, май mgm беше. Майната има, те бързат, щото знаят че животът им може да свърши всеки момент, не се знае от кой ъгъл ще ги застрелят - бързат към смъртта си...

Потребителски аватар
BastunSelski
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BastunSelski » Сря 25 апр 2007 9:57

Зависи как си го направил тоя обратен завой.По-принцип това е маневра,която в София се прави доста трудно :).
Щото и аз в тунела на люлин(към центъра) вчера минах и как си карах с около 70 изведнъж от отсрещната(посока люлин) страна един бакшиш(Шишо бакшишо) без мигач аре обратен.Нормално е да му свирна.А бе като в тази пуста София идват сулю и пулю,купуват се книжки и всеки се мисли за Щумахер с некви колици на по над 10 години при това и неподдържани....така ще е.
Така че не се косете,а очите на 116 и тва е.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Отдавна не ми се беше случвало

Мнениеот Tinko » Сря 25 апр 2007 10:00

dude написа:вчера някакви момчета с един ескорт ме отсвириха, защото правех обратен завой пред работа и нормално карах бавно, щото току що бях обърнал и явно им убих скоростта, след което с натиснат клаксон се опитаха да ме задминат . Е тогава се измервих, щото там няма начин да се направи по друг начин обратния. И наспъпих голфа на втора и трета и ги оставих яко отзад. На следващия завой почнаха да ми се лепят на бронята, а на първия светофар за ляв завой ми минаха отдясно и се опитаха да ме натикат в колите. После по наклона към Дианабад спънеха след мен , ама добре, че беха светофарите ок, че както бях сам можеше и бой да ям.
Баси , чак щеха да ме наврат да се ударя, затова,че съм им убил скоростта

Колега нямаш ли тупалка под седалката..... аз за такива си слагам по някой камък отдолу :D :D :D

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Сря 25 апр 2007 11:53

Не е до тупалката а до сивото вещество - такива ги оставям да се мислят за царе на пътя, защото иначе би могла да стане белята, а тогава върви доказвай кое как е било! Най-добре да не си усложняваме живота с такива хора - убий простака с мълчание беше казал някой!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Сря 25 апр 2007 11:55

trunner написа:Не е до тупалката а до сивото вещество - такива ги оставям да се мислят за царе на пътя, защото иначе би могла да стане белята, а тогава върви доказвай кое как е било! Най-добре да не си усложняваме живота с такива хора - убий простака с мълчание беше казал някой!

Напълно те подкрепям!!!
А това за камъните беше шега :)
Аз просто такива дори не им поглеждам в колите......

Потребителски аватар
DEKSTAR
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DEKSTAR » Сря 25 апр 2007 12:03

Колегата trunner е много прав.Аман от рацери и пилоти!

Потребителски аватар
dude
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dude » Сря 25 апр 2007 12:10

е обратния си го направих, като нямаше коли , тоя се беше засилил от хладилника некъде сигурно,
ама никога не съм бил по побойщата, случвало ми е се е 4-5 пъти, не съм бягал, но не е нещо, в което се включвам с удоволствие

а и не знаеш кой идиот ще извади нож или нещо подобно

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Сря 25 апр 2007 12:31

Аз на такива им махвам 1 път да им се извиня и толкова.

След това остават точка отзад и повече никога не ги виждам.

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот vladtod® » Сря 25 апр 2007 12:48

Vlad777 написа:Аз на такива им махвам 1 път да им се извиня

със среден пръст ли?

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 25 апр 2007 12:50

Хубаво е човек да има някоя тояга под седалката или пистолет,та като стават такива изцепки и си сам да можеш да реагираш.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”