вчера някакви момчета с един ескорт ме отсвириха, защото правех обратен завой пред работа и нормално карах бавно, щото току що бях обърнал и явно им убих скоростта, след което с натиснат клаксон се опитаха да ме задминат . Е тогава се измервих, щото там няма начин да се направи по друг начин обратния. И наспъпих голфа на втора и трета и ги оставих яко отзад. На следващия завой почнаха да ми се лепят на бронята, а на първия светофар за ляв завой ми минаха отдясно и се опитаха да ме натикат в колите. После по наклона към Дианабад спънеха след мен , ама добре, че беха светофарите ок, че както бях сам можеше и бой да ям.
Баси , чак щеха да ме наврат да се ударя, затова,че съм им убил скоростта
Отдавна не ми се беше случвало
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофти ситуация
Въпреки че повечето от тези са гъзари и ги е страх когато става напечено И аз съм постъпвал просташки ( спрях един автобус ).
Добре все пак , че всичко се е разминало така щото незнаеш кой какъв е и колку му е акъла , какво ще извади и дали от простотия нема да сатне беля ( така убиха мой приятел преди половин година - от детинщини и глупости )
Въпреки че повечето от тези са гъзари и ги е страх когато става напечено И аз съм постъпвал просташки ( спрях един автобус ).
Добре все пак , че всичко се е разминало така щото незнаеш кой какъв е и колку му е акъла , какво ще извади и дали от простотия нема да сатне беля ( така убиха мой приятел преди половин година - от детинщини и глупости )
- Madj0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Имам още боя по задната броня от един пилот . Имаше некви мераци момчето и в момента които ми свирна ( спирачка
) и само слязах да го изтържа от задната броня -даже драскотини няма , ама боята синичка такава още непада и след 10-на бани . Няма да споменавам колко щети имаше по пунтото на оня пич . Не ,че се горденя с постъпката ама си го засложаават някои които само изнервят пътната обстановка

Абе има баси хората по пътищата
В събота влизам в Дружба под моста като идвам по локалното откъм "Цветан Лазаров".Някакъв бакшиш ме чака да мина и да си направи левия завой светофара ми е зелен аз съм на около 100-тина метра от кръстовището но не бързам.И оня почна да ми свири и да вика нещо.То даже да си в правото си пак ще се намери някой
П.С не му останах длъжен но както и да е

П.С не му останах длъжен но както и да е
- BastunSelski
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Зависи как си го направил тоя обратен завой.По-принцип това е маневра,която в София се прави доста трудно
.
Щото и аз в тунела на люлин(към центъра) вчера минах и как си карах с около 70 изведнъж от отсрещната(посока люлин) страна един бакшиш(Шишо бакшишо) без мигач аре обратен.Нормално е да му свирна.А бе като в тази пуста София идват сулю и пулю,купуват се книжки и всеки се мисли за Щумахер с некви колици на по над 10 години при това и неподдържани....така ще е.
Така че не се косете,а очите на 116 и тва е.

Щото и аз в тунела на люлин(към центъра) вчера минах и как си карах с около 70 изведнъж от отсрещната(посока люлин) страна един бакшиш(Шишо бакшишо) без мигач аре обратен.Нормално е да му свирна.А бе като в тази пуста София идват сулю и пулю,купуват се книжки и всеки се мисли за Щумахер с некви колици на по над 10 години при това и неподдържани....така ще е.
Така че не се косете,а очите на 116 и тва е.
- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Отдавна не ми се беше случвало
dude написа:вчера някакви момчета с един ескорт ме отсвириха, защото правех обратен завой пред работа и нормално карах бавно, щото току що бях обърнал и явно им убих скоростта, след което с натиснат клаксон се опитаха да ме задминат . Е тогава се измервих, щото там няма начин да се направи по друг начин обратния. И наспъпих голфа на втора и трета и ги оставих яко отзад. На следващия завой почнаха да ми се лепят на бронята, а на първия светофар за ляв завой ми минаха отдясно и се опитаха да ме натикат в колите. После по наклона към Дианабад спънеха след мен , ама добре, че беха светофарите ок, че както бях сам можеше и бой да ям.
Баси , чак щеха да ме наврат да се ударя, затова,че съм им убил скоростта
Колега нямаш ли тупалка под седалката..... аз за такива си слагам по някой камък отдолу

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
trunner написа:Не е до тупалката а до сивото вещество - такива ги оставям да се мислят за царе на пътя, защото иначе би могла да стане белята, а тогава върви доказвай кое как е било! Най-добре да не си усложняваме живота с такива хора - убий простака с мълчание беше казал някой!
Напълно те подкрепям!!!
А това за камъните беше шега

Аз просто такива дори не им поглеждам в колите......
Върни се в “ОФФ-Топик - други”