Искам да благодаря на началниците които ми отнеха правата да продавам и пазарувам от форума.Искам да добавя че това умишлено или не беше направено на рождения ми ден.
Обявата за частите ми беше написана така още от първия и ден. Да имам много части но никога не съм имал намерение да забогатея от форума.Нещата са така, баща ми се занимава с авто-части втора употреба но поради упадъка на държавата ни бизнеса му замря. И така се сдобих с 10 бр. фолксвагена и реших да пусна обява за да помогна на някой колега в нужда.Цените в обявата бяха що горе народни но гледах да не подбивам други търговци, и бях зачернил че може и на пазарлък.
Който ме познава или е купувал от мен знае за какво става на въпрос, цената я определяше купувача. Разбирам че трябва да си платя за да имам обява но нито имам толкова части за да си избия парите за обявата нито има толкова търсене. За два - три месеца съм изкарал към 150лв. като не слагам парите който съм дал за да пътувам по 62км. да донеса частите до В.Търново. От както съм се регистрирал тук идеята беше да се запозная с хора и да им помагам както мога.Никога не съм мислил да се издържам или да правя бизнес с пари който съм взел от колеги.
Реално погледнато частите който съм продал не са си избили парите който са дадени за тях. Просто не ми трябват вече.
Видях че всички се нервят че имало обяви че форума станал пазар, и намалихте броя на обявите обявите а замисляте ли се защо въобще има под форум Купува/Продава. Премахнете го оставете само платените както го виждам аз в момента с моя статус. Политиката ви е близка до тази която управлява държавата ни в момента. Като се получава нещо от сорта на: ... бе тоя щом може да изкара 10лв заради мене значи може да ми даде 20... и определено е ефективна.
А това не трябваше да е така на първо място има много други начини да си докарвате маса пари без да намесвате потребителите и ако бяхте погледнали на запад щяхте да разберете че реклама му е майката.
В общи линии ще напиша за тези които ги мързи да четат.
Исках да помагам и да се крепя към взаимопомощ но не става. Трябва да вкараш или да ти го вкарат средно положение няма и никога няма да стигнем нито германци нито американци.
п.п. Имам няколко начина да се регистрирам от друго място и да предлагам части на купувачи но няма да го направя защото искам да съм коректен.
Благодаря за подаръка и приятен ден.
Благодаря за подаръка на VWclub.bg
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Благодаря за подаръка на VWclub.bg
Последна промяна от Zerga3GT на Вто 15 ное 2011 13:08, променено общо 1 път.
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Благодаря за подаръка на VWclub.bg
Колега, три неща.
1-во ЧРД, бъди жив и здрав и не се ядосвай.
2-ро Наистина имаше бая обяви, не може другите колеги да са платени с толкова обяви, а ти да помагаш користно на форума.
3-то Става дума за 15лв./месечно, заради които си си изписал писалото в обяснения и си развали празника.
1-во ЧРД, бъди жив и здрав и не се ядосвай.

2-ро Наистина имаше бая обяви, не може другите колеги да са платени с толкова обяви, а ти да помагаш користно на форума.
3-то Става дума за 15лв./месечно, заради които си си изписал писалото в обяснения и си развали празника.
- Zerga3GT
- Контакти:
Колега благодаря за поздрава но някой път и 15лв са пари.
- zloby3400
- Автомобил: Golf III
- Двигател: AEK 1996
- Контакти:
Няма те в този списък... viewtopic.php?f=4&t=152663&start=105
- Zerga3GT
- Контакти:
Името ми полилавя и не виждам вече продава/купува
А колкото до списъка най-вероятно ще ме има
А колкото до списъка най-вероятно ще ме има
Този списък е друг, ама ако продължиш така и там ще те има скоро.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Незнам колко обяви си имал и какво точно си продавал,но по пъвият ти пост разбирам,че си имал 10 коли за разпродажба на части!Мисля че няма за какво да се сърдиш,това си е за платена обява!А и 15лв на месец не са нищо!За някои са нещо,но щом имаш толкова коли за продаване,мисля че и за теб би трябвало да са нищо!
П.П.Може и да не съм разбрал правилно за 10-те автомобила!
П.П.Може и да не съм разбрал правилно за 10-те автомобила!
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
Едно е да продаваш 2-3 неща и да искараш 150лв. в една тема друго е да продаваш 10бр.Голфа с 10-ки хиляди неща от тях и да искараш 150лв.,това че си продал толкова значи че или няма търсене,или си скъп или непредлагаш добра стока,така че за мен си си от всякъде за платения раздел 15лв. на месец,не се сърди но тук за съжаление са такива правилата,ако не ти изнася продавай си ги у вас на пътя
П.С.Нищо лично към теб колега просто пиша своето мнение в отговор на твоето мнение

П.С.Нищо лично към теб колега просто пиша своето мнение в отговор на твоето мнение

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Zerga3GT написа: никога няма да стигнем нито германци нито американци.
Ами там си има ред, както и тука.
Но там реда се спазва, а тук всеки гледа да мине тънко...
10 коли си е морга

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
hooligans написа:Ами там си има ред, както и тука.
Но там реда се спазва, а тук всеки гледа да мине тънко...
10 коли си е морга
А баш.
Аз ако имам 10 коли на части, тия 15 лв няма да са ми НИКАКВА пречка да ти кажа.
Излагаш се.
Честит рожден ден, да си жив и здрав. Направи си сам подарък - плати си, изгради име на коректен и тия пари ще ги избиеш многократно.
И да ти кажа само, че прихода от платения раздел е една малка част от общия приход на клуба. Въобще не му е това целта на платения раздел. Замисли се само на какво щеше да прилича купува/продава, ако нямаше това ограничение

П.П. Тия 150 лв, които си изкарал, замисли ли се за това време колко пари са отишли за поддръжка и развитие на твойта пазарна платформа?
-
- Автомобил:
- Двигател:
а какъв е проблема да напишеш в една обява че имаш доста части за голф и за повече информация на лично или по телефон? Въпросът ми е към някой модератор и моля да не ми се отговаря със линк за правила за постване във форума? Благодаря предварително 

- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
orlin4ooo написа:а какъв е проблема да напишеш в една обява че имаш доста части за голф и за повече информация на лично или по телефон? Въпросът ми е към някой модератор и моля да не ми се отговаря със линк за правила за постване във форума? Благодаря предварително
Съжалявам за разочарованието.. Не съм модератор, че и отгоре на всичко ще ти отговоря с линк за правила за постване във форума

viewtopic.php?f=3&t=288
13. Обявите задължително трябва да съдържат ясно описание със специфичните за стоката характеристики /марка, модел, за какъв автомобил е и т.н./, точно определена цена, начин за връзка, и по възможност снимки.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде да не са 10коли ами даже 3 да са ако не са голи купета аз дето понятие си нямам от продажба на авточасти знам че за 1ч ще съм изкарал 15лв да си платя а не да се жалвам колко несправедлив бил живота и как заради политиката на форума не можеш да "помагаш" на колеги в нужда 

- stan4o_mc
- Автомобил:
- Двигател:
Ако аз имам 10 коли за части и си пусна обява в "платени", то 100% търся печалба с което се обезсмисля идеята за "взаимопомощ". Излиза, че си плащам за да помогна на някой. Ако имам 10 коли и не търся печалба, а предлагам помощни варианти, то няма да се съобразявам с цените на другите и ще пусна частите по-евтино, ще си включа месечната лепта и готово. Определянето на това кой е за платени е субективно. Как някой, който не ме е виждал ще каже дали имам комерсиални цели или не? И как ще имам 10 коли за продаване и ще докажа, че имам не знам си какви намерения? И двете страни може да са прави, форума си има правила, това е положението. С подобни теми германците и американците никога няма да ги стигнем. Има достатъчно оставени възможности за контакт с админи, модове и пр.
Честит рожден ден, колега! Жив, здрав, прав, корав, много щастие и успехи ти желая. Дано бизнеса ви се раздвижи. Със здраве и труд всичко се постига!

Честит рожден ден, колега! Жив, здрав, прав, корав, много щастие и успехи ти желая. Дано бизнеса ви се раздвижи. Със здраве и труд всичко се постига!

- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
последното мнение обосновава ситуацията.
Колагата Zerga3GT си каза "болежката" ние му пожелахме приятен празник и това е.
Не виждам какво повече има да се коментира.
За всички ни е ясно, че ако колегата си плати таксата за платена търговия, каквито са правилата на форума, които той влизайки тук е приел, както и при самата регистрация, то той ще има правото да си продава колите и да продължава да помага на колеги.
Кой каквато трактовка предпочита, това е положението. Ето я моята.
Все пак абсолютно всяка търговия е един вид помощ, понеже този който купува търси, а този който дава стоката на търсещия му продава, като по този начин му помага.
Колагата Zerga3GT си каза "болежката" ние му пожелахме приятен празник и това е.
Не виждам какво повече има да се коментира.

За всички ни е ясно, че ако колегата си плати таксата за платена търговия, каквито са правилата на форума, които той влизайки тук е приел, както и при самата регистрация, то той ще има правото да си продава колите и да продължава да помага на колеги.

Кой каквато трактовка предпочита, това е положението. Ето я моята.
Все пак абсолютно всяка търговия е един вид помощ, понеже този който купува търси, а този който дава стоката на търсещия му продава, като по този начин му помага.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”