От известно време имам проблеми с баща ми, който разви страхова невроза общо взето от всичко. Поради низ от обстоятелства се случи това. Опитваме се да помагаме в семейството, както и той самият, но съществен ефект няма. Поразрових се в Интернет за подобни проблеми и прочетох за чай от билки наречен "Демир Бозан". Помагал за много неща, включително и за страхови неврози. Понеже 99 % от мненията които прочетох бяха положителни и почвам да се замислям колко е истина, да попитам, дали някои е пил такъв чай и какви са отзивите. В крайна сметка, ако не помогне сигурно няма да навреди. Благодаря, ако се сподели информация. Успешен ден на всички!
Билки "Демир Бозан" - познавате ли ги?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Билки "Демир Бозан" - познавате ли ги?
Здравейте колеги,
От известно време имам проблеми с баща ми, който разви страхова невроза общо взето от всичко. Поради низ от обстоятелства се случи това. Опитваме се да помагаме в семейството, както и той самият, но съществен ефект няма. Поразрових се в Интернет за подобни проблеми и прочетох за чай от билки наречен "Демир Бозан". Помагал за много неща, включително и за страхови неврози. Понеже 99 % от мненията които прочетох бяха положителни и почвам да се замислям колко е истина, да попитам, дали някои е пил такъв чай и какви са отзивите. В крайна сметка, ако не помогне сигурно няма да навреди. Благодаря, ако се сподели информация. Успешен ден на всички!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Билки "Демир Бозан" - познавате ли ги?
Аз я познавам от над 20 год. от дядо ми
Но не по този начин по който я рекламират
Иначе е доста лековита за заздравяване на рани и т.н.
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Съвременната фармакология разполага с огромен спектър от медикаменти тествани съвсем научно за лечение на това заболяване.Не прибягвай до методи на индиански шамани!Ще съжаляваш!!!Горчиво!
- Winner25
- Автомобил: VW Passat B4 B6
- Двигател: ABS BKC
Потърсете добър психиатър. А за билките - не съм чувал.
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Да колега, не си играй с тия неща- тия истории с пенкилерите са от минали векове- има широк набор от медикаменти- кой от кой по хубави и след няколко месеца човека ще е отново в идеална кондиция!!!!Непременно консултация с ДОБЪР психиатър и лечение!!!
joker написа:Съвременната фармакология разполага с огромен спектър от медикаменти тествани съвсем научно за лечение на това заболяване.Не прибягвай до методи на индиански шамани!Ще съжаляваш!!!Горчиво!
Съвременната фармакология има за цел да продава,не да лекува
Колега прочети за билката страшниче
- Senior GR
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: RP 1989
Хора, психичните разстройства се лекуват с добри съвременни медикаменти- и да, помагат!!! Лечението с билки е загуба на време и със съмнителен ефект....Ще кажете- ама едно време хората са били по здрави...да, ама до колко години са живели - 35-45....Така че напредъка си е напредък, колкото и да се оспорва:))))
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Senior GR написа:Непременно консултация с ДОБЪР психиатър и лечение!!!
... а не в авто форум!
п.с. нищо лично, но винаги съм бил против онлайн леченията
- vasstop
- Гадфадъ'

- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Няма нищо по-хубаво от естествените продукти.katcko написа:Съвременната фармакология има за цел да продава,не да лекува
Съвременните л..на са за пари, както каза колегата горе, за съжаление това е истината.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”