С каква лепенка да залепя знаме в/у стена боядисана с латекс ?
Пробвах с обикновенно двойно лепящо, но не се залепва хубаво на плата и пада...

scuba написа:Теssa за външен монтаж
Ако вземеш такова ще ми заемеш ли 5 кв./см.?Ludia написа::bowdown![]()
след обяд ще отида да потърся из строителните магазини..
vasstop написа:Ако вземеш такова ще ми заемеш ли 5 кв./см.?Ludia написа::bowdown![]()
след обяд ще отида да потърся из строителните магазини..
Ще черпя бира
golfer написа:Велкро.
Има и самозалепващо.
Едната част лепиш на стената, другата зашиваш на байрака за по-сигурно и те така
scuba написа:Теssa за външен монтаж
golfer написа:Велкро.
Има и самозалепващо.
Едната част лепиш на стената, другата зашиваш на байрака за по-сигурно и те така
ISRalien написа:golfer написа:Велкро.
Има и самозалепващо.
яяяя, че баш такова ми трябва...
Това може ли да се залепи на плат, на всякакъв плат ли може да се залепи, колко държи?
Трябва ми да държи 200-на грама грубо, не знам със сигурност, но да не падне като тичам и ми виси на коляното (на панталона).
Не искам да го шия, искам да го лепна на панталона за борд, който е от водонепропусклива материя.. Ако го зашия ще му е*а майката.
Ама сега като се замисля - ако го залепя със сигурност ще падне при пране...
Ludia написа:golfer написа:Велкро.
Има и самозалепващо.
Бях взел няколко такива лепенки на 3М но съм ги затрил някъде.. Както и да е, за сега все още стои залепено
VWGT написа:ISRalien написа:golfer написа:Велкро.
Има и самозалепващо.
яяяя, че баш такова ми трябва...
Това може ли да се залепи на плат, на всякакъв плат ли може да се залепи, колко държи?
Трябва ми да държи 200-на грама грубо, не знам със сигурност, но да не падне като тичам и ми виси на коляното (на панталона).
Не искам да го шия, искам да го лепна на панталона за борд, който е от водонепропусклива материя.. Ако го зашия ще му е*а майката.
Ама сега като се замисля - ако го залепя със сигурност ще падне при пране...
за такава употреба не мисля че ще намериш каквото и да е самозалепващо тиско, което да ти свърши работа. Шивачите имат едни термо лепила, с които подгъват безшевно панталоните примерно, та ако мислиш да е за постоянно там пробвай при тях, може да ти дадът и друг акъл. А иначе по униформите предполагам знаеш как ги правят тези емблеми/знамена на лепенки, но едната част е винаги постоянно "монтирана".
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта