Питанка за развод с бтк нет.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Питанка за развод с бтк нет.
Най-лесният вариант, ходиш в офиса на БТК, и проверяваш на името на дядоти, договора до кога е валиден! И чакаш датата и пускаш 30 дни предизвестие! Това е най-лесният начин според мен! Другият е да се направиш на луд, и да не плащаш. Ма един ден ще съжаляваш, ще си имаш главоболия! То попринцип всеки договор, си има малки вратички, едната от тях е това с автоматичното подновяване, димек отиваш в офиса със скандал, намръщен и нервен и ги питаш "Кой ви разреши да ми подновявате договора" Нали ви казах че преди да се поднови трябва да ми се обадите, да се съглася и тем подобни разговори! И може да те откачат без да плащаш неустойки.
TiL написа:Ем по миналата година звъня, питам, казват ми 2010 юни. Към април звъня пак на оператора и ми казва, че договора се бил подновил автоматично до незнам си кога 2011. Таз година е изтървах понеже не си бях вкъщиТа това с питанедо по телефона не е работа, а най-близкия офис ми е на ~50км в съседен град, а иначе договор подписахме тук...
Другият начин е да се обадиш до оператор! И да кажеш че искаш да се откажеш от тяхната услуга! И да чуеш каква е тяхната страна, ако те устройва да плащаш интернета и да не го ползваш (Мой приятел така плащаше телефон с карта , разбирасе картата не я беше ползвал от както беше сключен договора, сега чака да пусне молба и да прекрати договора! Но при него таксата беше 5 лева) При тебе е 20 лева такса, освен да минеш на по-ниска такса, ако има такава от 5 лева, и докато изтече договора да си плащаш и на БТК и на новия интернет, така излиза по-евтино! Дано се разберете с БТК
Аз знам че може да се минава на по голяма такса ,но не и на по ниска.
Ако не е минал договора.
Ако не е минал договора.
- GOLFRevolution
- Автомобил:
- Двигател:
Колега аз съм бивш управител на Виваком център, единият вариант е да си преподпишеш договора на по-изгодни за теб условия, другият вариант ако твърдо искаш да се откажеш е да преместиш интернета на телефона на който си сигурен че не се поддържа интернет, след което пускаш жалби ходене малко по мъките и би трябвало да го спрат, но за 100% си прочети общите условия и виж дали не са я махнали тази клауза.
Относно разговорите с оператор е едно и също дали ще отидеш в офис или се обадиш на оператор всички гледат в една и съща система, друг е въпроса кой колко знае какво гледа
Относно разговорите с оператор е едно и също дали ще отидеш в офис или се обадиш на оператор всички гледат в една и съща система, друг е въпроса кой колко знае какво гледа

- GOLFRevolution
- Автомобил:
- Двигател:
Да предполагам просто го местиш от един телефонен номер на друг ( все едно се местиш да живееш другаде) на който не трябва да има възможност за ADSL, това беше единствената вратичка по мое време, а иначе можеш да го преподпишеш на по нисък план и преди да ти е изтекъл договора.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Колега, а другия вариант е да идеш в офиса и да кихнеш таксите които ти остават до края на договора и може би ще има някви лихви съответно.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Демек можеш да го прекратиш по-всяко време ?
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Те техниката даже няма да си я вземат ама некво документче за предизвестието взе ли-щотот ако не си.....вероятноста да те литнат че не си пуснал нищо е мноооооооооооооооого голяма да не кажа задължителна.
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
mely написа:Те техниката даже няма да си я вземат ама некво документче за предизвестието взе ли-щотот ако не си.....вероятноста да те литнат че не си пуснал нищо е мноооооооооооооооого голяма да не кажа задължителна.
Ако е пуснал молба за изкл. на интернета, тя се пише на лист и после се въвежда номера в комп. и няма как да го прецакат! Сега остава да брои дните които му остават и да си търси друг доставчик! Но без да го отчайвам, бозата навсякъде е една и съща! Но дано намери каквото търси

Върни се в “ОФФ-Топик - други”