Дупка-Бум-Гума-Джанта-Пари? Виновен?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Дупка-Бум-Гума-Джанта-Пари? Виновен?

Мнениеот WDW » Сря 01 ное 2006 17:12

Та вчера на голямото кръстовище на Красно село, където идват рейсовете от Перник нацелих една гоооляма дупка! И съответно гумата ми замина ! :cry: Незнам още джантата и гумата дали стават!
Та Ъпроса ми е в заглавието!
И още нещо - Бат Бойко прави булеварди и задръствания, а тези които не са предвидени в план графика и са с огромни трапове за догодина ли ще останат??

Потребителски аватар
DAXC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DAXC » Сря 01 ное 2006 17:34

Имаше подобна тема във форума. Ако си викнал КАТ да състави протокол за станалото, можеш да предявиш иск срещу общината да ти поеме щетите-има много такива случаи. Ако не си го направил-бъркаш дълбоко в джоба и купуваш нова гума и джанта.

Потребителски аватар
MITKO_DVD
Автомобил: Passat B4
Двигател: 2E 1994
Контакти:

Мнениеот MITKO_DVD » Сря 01 ное 2006 20:01

Колега споко имаш ли каско ако да слушай.Преди 4 месец ами се случи същото отивам в Бул Инс пуснах си заявлени за щета и т еписаха гума и джанта по 80% да ми се изплати ,дадоха ми около 130 лв..Верно то гумат анестава нищо имаше две дупки колкото 1 лв.,а джантата се прекълца.Джантата беше обикновенна желязна,взех си друга като нова е за 20лв. :wink:

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 01 ное 2006 20:26

А я си представете някой със 17-ки като мине оттам,колко пари трябва да даде, да не говорим как се намира 1 джанта дори да ти се изплати.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 02 ное 2006 16:56

Гумата ми я направиха,но мазника ми взе 20 кинта(20 цирки да му излязат), след като разбра че в дупка съм влязъл! :evil:
А на всичкото отгоре чаках 24 часа за да ми я направи, щот сега било сезонът и хората си сменяли зимните гуми! :evil:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”