Някой да работи в БТК
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Някой да работи в БТК
Хора, трябва ми помощ, някой се опитва за 2-ри път да ми разбие паролата на личната поща. Имам му ИП-то. Дали ще се намери някой да помогне да разбера кой е този любопитко?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Да ти кажа аз какво правех на времето.. като се интересувах от собственика на някое ИП, просто влизах в големите ИРЦ сървъри. Специално на унибг имаше един бот сийн.. който търсеше по всичко което му зададеш. Така че просто с един два сърча можех да разбера дали дадено ИП влиза в ИРЦ... а ако човекът има неблагоразумието да влиза в този сървър ( с неговото си ИП ) тогава нещата ставаха доста лесни
... с малко социално инжинерство, театър и каквото се сетиш можеш да разбереш всичко за даден човек - от телефонния му номер до адреса
.

- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Muncho написа:Да ти кажа аз какво правех на времето.. като се интересувах от собственика на някое ИП, просто влизах в големите ИРЦ сървъри. Специално на унибг имаше един бот сийн.. който търсеше по всичко което му зададеш. Така че просто с един два сърча можех да разбера дали дадено ИП влиза в ИРЦ... а ако човекът има неблагоразумието да влиза в този сървър ( с неговото си ИП ) тогава нещата ставаха доста лесни... с малко социално инжинерство, театър и каквото се сетиш можеш да разбереш всичко за даден човек - от телефонния му номер до адреса
.
И аз съм го правил това, само че за съжаление вече все по-малко хора ползват IRC

Върни се в “ОФФ-Топик - други”