Muncho написа:филтрирай по събджект и домейн.
Muncho написа:Айде бе.. няма?
Я виж малко по-подробно.. на единия екран виждам два пъти scholzes.com. Сигурен съм че има и още дублиращи се... само трябва да поразгледаш по-подробно.
Също така основният спам е за медицнски глупости ( виагри, миагри, членооголемители, уейтлуусърс ), ипотеки, томболи и най-лошото - секс простотии.
Хващаш и правиш филтри на най-често срещаните думи ( всякакви разновидности на виагра, дръгс, уейт, .. абе за каквото се сещаш ).
Pichaga написа:с яху-то имам страшен проблем със спамаВодя борби ежедневно иначе става като на НИКИ....иначе работя вече с гмайл и нямам проблеми, як филтър си има зададен и подлежаш на МОДУЛ-иране
batmilko написа:Pichaga написа:с яху-то имам страшен проблем със спамаВодя борби ежедневно иначе става като на НИКИ....иначе работя вече с гмайл и нямам проблеми, як филтър си има зададен и подлежаш на МОДУЛ-иране
епа на яхуто, като ги чекнеш и им кажеш, че са спам си отиват директно в бълк папката, при мене деъства много добре, 1 спам съобщение на месец ако ми се промъкне до инбокса е успех за спама
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 41 госта