Предложение за форума

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
agent_kowalski
Автомобил:
Двигател:

Предложение за форума

Мнениеот agent_kowalski » Вто 03 яну 2012 10:24

Здравейте.Не знам дали това е правилния раздел за това,което искам да кажа.Ако не е така се извинявам на модераторите.
Какво си мисля от известно време.Понеже посещатам не само този форум някакси ми се струва че различните раздели не са много добре измислени.Примерно защо трябва да има раздел "дизелови агрегати"?Някъде тук бях чел преди време,че някой обясняваше че имали специфики.Да ама бензиновите нямат ли специфики спрямо дизеловите?Защо няма раздел бензинови двигатели?Получава се много странно така,тези с дизелите пишат в един раздел за всички дизели-поло,голф ,пасат,а тези с бензиновите си имат раздел поло,раздел голф и тн.Много хора пишат в дизеловия раздел примерно за спирачки,само защото са с дизелов двигател,а спирачките като са същите,някой търсейки информация за това в раздела за съответния модел няма да намери евентуално полезна тема.
В този ред на мисли една подредба като в опел форума(и други също) където разделите са примерно"електрическа система","двигатели","окачване" би била по-лесна за намиране на вече дискутиран проблем.И по-лесна човек да се ориентира къде да си пусне темата.Двигателите спецялно при vw се монтират едни и същи на повече от един модел и спроед мен човек като има проблем е нужно само да спомене кода на двигателя ,не би било толкова важно дали е в поло или голф.И няма значение дизел или бензин ,който разбира от дизел ще му помогне и така.
Това исках да кажа като идея.Не искам да давам акъл на никого,или да се правя на умен,ако някой от когото зависи нещо прочете това и реши че има логика и му се занимава да направи нещо по въпроса би било супер,ако прецени че тази подредба на форума е най-добра нека бъде така и това е :) Успешна нова година на всички :)

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Re: Предложение за форума

Мнениеот vasstop » Сря 04 яну 2012 1:34

Благодарим за загрижеността!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”