Ех, Дина пак ще ти досаждам май
Пак за ТВ, ама сега за ново
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
Пак за ТВ, ама сега за ново
След като ТВ-то ми мина през бокса, за бързото приключване на този процес съм МНОГО благодарен на колегата nii (колко бири има не е истина
), пак не работи, посворва 30 мин и гасне, следва удър отстрани и още 15 мин работа и толкова. Ако се остави да поистине 2-3 часа, ситуацията се повтаря. И понеже ТВ-то е доста тежко, трябва да се ангажира човек за помощ, да се търси кола - служебно Берлинго и т.н., та решохме да се сдобием с ново ТВ, щото от това ни писна. Дайте съвет за ТВ, най-добре ТФТ за около 1500 - 1700 лв. дали си струват такива телевизори, + и -, абе вие си знаете.
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Родителите ми имат Тошиба и е доста добър. Помисли го като вариант - добри са като цена/качество. Освен това имат интересна система за преобразуване на 4:3 към 16:9 - в средата се вижда нормално, а по краищата се разтяга само, и така почти не си личи. Не знам при другите марки как е. Естествено си имат и други системи с орязване, но мен лично тази най-ми допада.
- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
ееее значи сериозно ли не бачка като хората???
това ми мирише на дребен проблем изглежда някъде нещо не прави връзка (кофти спойка или нещо такова)
като угасне поне звук има ли? ако все пак решиш пак да го закараш ще ги накарам да му направят 24 часови проби преди да ти го върнат (те обиновено тестват една минута дали работи и ти го връщат)
а що се отнася до ТФТ - в света доколкот знам само 3 фирми правят големи матрици - филипс самсунг и шарп. от там нататък е въпрос на вкус кой да ти го е сглобил в китай.
това ми мирише на дребен проблем изглежда някъде нещо не прави връзка (кофти спойка или нещо такова)
като угасне поне звук има ли? ако все пак решиш пак да го закараш ще ги накарам да му направят 24 часови проби преди да ти го върнат (те обиновено тестват една минута дали работи и ти го връщат)
а що се отнася до ТФТ - в света доколкот знам само 3 фирми правят големи матрици - филипс самсунг и шарп. от там нататък е въпрос на вкус кой да ти го е сглобил в китай.
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
nii написа:ееее значи сериозно ли не бачка като хората???
Абе верно не работи, ама нейсе, все си мисля, че щото е от промоция. Най-вероятно ще го карам пак, ама кога, не знам, че много тежи пущината, а и не съм сигурен дали ще влезе в Яриса. Май вече свикнах без ТВ, а и колко лвл дигнах на Lineage2 не е истина
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
TFT технологията в момента за телевизори не става. Ако искаш лачен телевизор, да ти прави кеф, като го гледаш, си вземи плазмен 42" на Philips или Sony, но не най-евтините модели.
Широкоекранните телевизори са голяма минавка, примерно 32" реално е 29" и единствено при филми от DVD ще можеш да ползваш останалите инчове. За това и ти пепоръчвам да взимаш 38" или нагоре.
Широкоекранните телевизори са голяма минавка, примерно 32" реално е 29" и единствено при филми от DVD ще можеш да ползваш останалите инчове. За това и ти пепоръчвам да взимаш 38" или нагоре.
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
След някоя година телевизията ще стане дигитална и ще е във 16:9 формат ....за тогава ще трябва широкоекранен телевизор ..... иначе аз миналия месец си взех някакъв стохерцов слим фит защото тфт-тата даваха в пъти по кофти картина от него
иначе исках нещо тфт защото е по лекичко и готино на вид... ама се отказах като погледнах картината отблизо 
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:...
TFT определено не става за телевизия и то нашата. Имайте предвид, че нормално LCD е с резолюция 1366 на 768 пиксела, а PAL сигнала е 320х200 пиксела - направете си сметка какво замазване пада, докато се разпъне картината 3 пъти
Иначе, ако ще се гледа цифрова телевизия във формат HDTV (1366х768 пиксела
Върни се в “ОФФ-Топик - други”