Поредното възмущение......
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Поредното възмущение......
Колеги искам да споделя крайното си възмужение от цените на горивата и по специално на газта.Имам в предвид ценообразуването и неспирното и покачване безконтролно от една или две фирми !Забелязъл съм ,че в нашия град /Казанлък/ компания ШЕЛ диктува цената,преди три дена цената беше 1.01 лв след един ден стана 1.04 и от вчера ценмата вече е 1.07 утре и 1.20 да пак ще карат хората,но най-интересното е ,че след като вдигнат цената от Шел след 15 мин навсякъде всички други газстанции вдигат и те на същата цена.Имаше две газстанции които винаги продаваха няколко стотинки по-евтино от което и двете няма 3 месеца газ,откавали им доставчиците да ги зареждат.ОМВ е същата работа някой забелязвал ли е в по-големите градове как е !Нека всеки да сподели впечатления и да каже къде колко е цената на газта пък и на бензина!
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
На мен мисълта ми беше ,как може една фирма да диктува цената на такъв продукт като газта,която се ползва от повече от 50 % от собствениците на МПС.Ясно ми е за далаверите и нали газта я внасяме от Русия по 12 ст за литър това го знам от собственик на газстанция ,ясно минава през няколко ръце ама от 12 ст до 1.07 към днешна дата,е..си мамата и надценка и постоянно се вдига 2 лв ли ще я правят да се понапечелят още,че сега не им стига ли ?Не знам точно Шел и ОМВ от къде взимат газта,но знам че Опет примерно имаше период когато си я внасяха сами не си спомням от къде и дали още внасят ама беше факт,нека някой от София да сподели има ли разлика в цената и качеството на газта в по-големите фирми и бензиностанции,много ми е интересно при нас в малките градове явно монопола е на власт.......!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”