Снощи забелязах, че животното лежи в клетката, вместо нормалното беснеене... Реших, че е уморен нещо и си легнах.. Тая сутрин си лежеше по същия начин.. Храни се, ама не подскача като изоглавен.
Изкарах го от клетката и го пуснах да се разхожда по леглото и.. Задния крак го влачеше...
Или е счупен, или - навехнат.
Дайте идея къде да го водя, в София...
Трябва ми някой, който се е занимавал с гризачи, още по-добре - чинчили, защото това не е куче, не е котка, дето 95% от ветеринарите имат опит...
Търся ветеринар за.. чинчила :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Търся ветеринар за.. чинчила :(
Централна ветиринарна клиника, правят от плъхове до лъвици
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Шишко Жужъл ми показа туй мнение в един форум
Аз съм доволна от един ветеринар близо до Сити Център София и от всичкир които съм ходила този е най-читав.Защото наистина има понятие от чинчили, има клиника за животни и спаси чинчилата пред умиране на един приятел.А мисля, че й самата ветеринарка има чинчила.Аз направо се учудих, че за да я вземе моята чинчилка извади специална, мека кърпа-както трябва да се хващат, но при другите ветеринари си чистат ръцете в козините им.
д-р Кристина Пенева
София1000, кв.Лозенец
ул. `Лозенска планина` №14
тел: 963 29 65
0886 880 449
0888 710 785
ita_vet@abv.bg
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Син кръст в Панчарево...
Или клиниката до пътеките в Младост до 43 блок...
Или клиниката до пътеките в Младост до 43 блок...
- svedbg
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABF
- Контакти:
клиниката до пътеките е точно филиал на централна ветеринарна клиника. Бягай там всичко спасяват
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
svedbg написа:клиниката до пътеките е точно филиал на централна ветеринарна клиника. Бягай там всичко спасяват
Ех, да съм знаел, щях там да ида, та разкарвах escrime

Все едно, благодаря на всички, днес снимаха крачето, казаха, че не е счупен, имало твърдо, та май мускул нещо се схванал ли, не разбрах, дадоха ми 2 спринцовки с лекарства да му давам, та в петък на контролен преглед ако не се е оправил...
Като цяло преглед, рентген и лекарствата - 58 лв, мисля, че е добре...
Пак да кажа, благодаря ви

- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Bobi_S13 написа:Шишко Жужъл ми показа туй мнение в един форумАз съм доволна от един ветеринар близо до Сити Център София и от всичкир които съм ходила този е най-читав.Защото наистина има понятие от чинчили, има клиника за животни и спаси чинчилата пред умиране на един приятел.А мисля, че й самата ветеринарка има чинчила.Аз направо се учудих, че за да я вземе моята чинчилка извади специална, мека кърпа-както трябва да се хващат, но при другите ветеринари си чистат ръцете в козините им.
д-р Кристина Пенева
София1000, кв.Лозенец
0886 880 449
0888 710 785
ita_vet@abv.bg
Само да потвърдя, че Кристина Пенева е добър професионалист и най-важното си харесва професията - обича животните. Водил съм мои кучета при нея.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
brabus написа:Bobi_S13 написа:Шишко Жужъл ми показа туй мнение в един форумАз съм доволна от един ветеринар близо до Сити Център София и от всичкир които съм ходила този е най-читав.Защото наистина има понятие от чинчили, има клиника за животни и спаси чинчилата пред умиране на един приятел.А мисля, че й самата ветеринарка има чинчила.Аз направо се учудих, че за да я вземе моята чинчилка извади специална, мека кърпа-както трябва да се хващат, но при другите ветеринари си чистат ръцете в козините им.
д-р Кристина Пенева
София1000, кв.Лозенец
0886 880 449
0888 710 785
ita_vet@abv.bg
Само да потвърдя, че Кристина Пенева е добър професионалист и най-важното си харесва професията - обича животните. Водил съм мои кучета при нея.
Днес работеше до 14ч според сайта, иначе това беше първия вариант, към който се насочих.. Ама станах към 16ч...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”