Некоректно отношение от колега sparco972

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Емо Йорданов
Автомобил: Golf2+ BMW e36
Двигател: 2.8 VR6 + 328
Контакти:

Некоректно отношение от колега sparco972

Мнениеот Емо Йорданов » Съб 21 яну 2012 14:14

Здравейте!
Искам да се оплача от отношението на колегата sparco972, че да не направи и с някой от вас така.
Проблема е следния преди наколко дена пуснах обява за продан на суббуфер Blaupunkt GTb 1200 за цена от 70лв. с коментар.Един колега sparco972 е въпросния колега и той ми писа, че има интерес към бас касата.Същия колега се циганеше да му смъкна още поне 10лв.(дефакто за 50 лева), но му казах че по малко от 60лв. няма да я дам.Той каза добре пратимия ще я взема за 60лв. аз му я изпратих на 13.01.2012г. (петък) и от тогава почнаха бедите.Понеделник на 16.01.2012г. отивам до еконт да питам какво стана с пратката(понеже за пръв път пращам и продавам из нета разни работи)? Те ми отговарят, че не е взета аз се обадих на колегата и той каза: Никой не ми се е обаждал, аз утре ще я взема.Разбрахме се да е вземи на другия ден, че бил зает...... и прес това време до четвъртак 19.01.2012г. си пишим (на Л.С.) и той се намира оправдания, че нямал време да отиде до Еконт.Четвъртак ми писна и отивам пак до Еконт те му званят пак, а той им отговаря нямам време много съм зает чак след 7-8 дена ще мога да я взема пратката.От еконт ми казват, че на ден ще се начисляват по 5 лева за престой на ден..... и каде му излиза края не зная.Аз му званя като му чуе гласа и ми затваря след малко ми звънна и се прави че не ми чува гласа........ много се ядосах защото не съм измекяр да лъжа хората за едни 60лв.Казах на тея от еконт да ми я върнат обратно бас касата.
И те така с мойте проблеми.Написах я тая тема да покажа още един ........ дори незная с каква дума да го нарека ''човечец''.
Ето какво сме си писали на Л.С. в синьо само, че разговора започва от доло на горе :oops: неможах да го оправя извинявам се.

Емо Йорданов:
ало шефе ти май се подиграваш с мене а???
нямал време да я вземе
званяти не ми дигаш като поръчваш ще си плащаш ако нямаш пари каде си тръгнал само да се подиграваш с мене
да ти приличам на човек за подигравка не те зная на колко години си ама явно много ти липсват!!!!!!!!!
Изпратено на: Чет Яну 19 03, 2012 17:28
Виж съобщението

Емо Йорданов:
историческо вземане стана колега
днеска взелия?
Изпратено на: Сря Яну 18 03, 2012 17:43
Виж съобщението

sparco972:
Колега след 1 час сЪМ ТАМ!
Изпратено на: Сря Яну 18 03, 2012 11:34
Виж съобщението

Емо Йорданов:
kakво стана колега взелия?
Изпратено на: Сря Яну 18 03, 2012 6:41
Виж съобщението

Емо Йорданов:
само драсни като го взрмеш
Изпратено на: Вто Яну 17 03, 2012 12:17
Виж съобщението

sparco972:
Колега вчера ходих да взимам 1 кола днес ще мина
Изпратено на: Вто Яну 17 03, 2012 8:21
Виж съобщението

Емо Йорданов:
колега взелиго какво стана?
Изпратено на: Пон Яну 16 03, 2012 16:16
Виж съобщението

Емо Йорданов:
пратена е до обед може да отидеш иамам и номера на товарителницата ама не е при мене :)
Изпратено на: Пет Яну 13 02, 2012 14:47
Виж съобщението

sparco972:
ok.
Изпратено на: Пет Яну 13 02, 2012 11:56
Виж съобщението

Емо Йорданов:
ок утре като стана ти я пращам :)
Изпратено на: Пет Яну 13 02, 2012 0:59
Виж съобщението

sparco972:
пращаи
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 21:14
Виж съобщението

Емо Йорданов:
колега преказвахме за 60лв за 50 няма да я дам!!!
кажими категоричен отговор да зная какво да правя утре да ти я пращам или не???
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 19:25
Виж съобщението

sparco972:
колега става ли 50 ? :roll: :oops:
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 16:17
Виж съобщението

sparco972:
Прати я с еконт в перник (пазара) Даниел Велинов 0878415132!
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 16:10
Виж съобщението

Емо Йорданов:
ще ти я пратя дай само адрес имена и телефон
като си сагласен за 60 лева няма проблеми колега :)
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 14:27
Виж съобщението

sparco972:
Кога ще ми я пратиш ?
Изпратено на: Чет Яну 12 02, 2012 12:21
Виж съобщението

Емо Йорданов:
60 лева колега
Изпратено на: Вто Яну 10 02, 2012 23:44
Виж съобщението

sparco972:

ОК,пазищ ли я още и ако я пазиш кажи крайна цена и да я пращаш?
Изпратено на: Вто Яну 10 02, 2012 21:45
Виж съобщението

Емо Йорданов:
погледни в гаражами за какво съм я махнал ;)
Изпратено на: Вто Яну 10 02, 2012 17:18
Виж съобщението

sparco972:
Колега имам http://www.google.bg/imgres?q=%D1%82%D1 ... 29,r:3,s:0 бартер устроива ли те ?
Изпратено на: Вто Яну 10 02, 2012 13:09

Последна промяна от Емо Йорданов на Съб 21 яну 2012 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
aRoGaNsS
Автомобил: Golf 4 TDI GTI
Двигател: 1.9 ARL 2002

Re: Некоректно отношение от колега sparco972

Мнениеот aRoGaNsS » Съб 21 яну 2012 14:26

Оф много кофти и аз съм имал такива проблеми с 1 "човечец" болили ги-сърби ли ги. .успех с продажбата :drunk

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Съб 21 яну 2012 15:40

aRoGaNsS написа:Оф много кофти и аз съм имал такива проблеми с 1 "човечец" болили ги-сърби ли ги. .успех с продажбата :drunk

мерси колега

Потребителски аватар
fac3`t0`fac3
Автомобил: Vw Golf ABF
Двигател: ABF

Мнениеот fac3`t0`fac3 » Съб 21 яну 2012 16:58

Колега нищо неможеж да направиш. Постоянно се получава така , не е само при теб. В такъв случей , пий една студена вода.. Щом продаваш качествена стока , друг ще я купи.. И все пак съжалявам че се е получило така , напоследък масово не си взимат пратките , и после се оправдават .
п.п. Добре е че пускаш тема , за да знаят хората от кого да се пазят !
Аз си мисля , че ника му трябва да бъде оцветен !

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Съб 21 яну 2012 17:19

fac3`t0`fac3 написа:Колега нищо неможеж да направиш. Постоянно се получава така , не е само при теб. В такъв случей , пий една студена вода.. Щом продаваш качествена стока , друг ще я купи.. И все пак съжалявам че се е получило така , напоследък масово не си взимат пратките , и после се оправдават .
п.п. Добре е че пускаш тема , за да знаят хората от кого да се пазят !
Аз си мисля , че ника му трябва да бъде оцветен !

Май май ще пия студена вода само да не се повтори че се получава много тъпо тъка.
Нека разберат повече хора, че да не ги изгърби и тях както мене ме направви.
А за ника му само по-виши лица могат да вземат решение.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Съб 21 яну 2012 21:35

E те затва не изпращам каквото и да е било по куриер, особено техника.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ktamen » Съб 21 яну 2012 22:49

Всеки предпочита да мине без куриери, но за съжаление не винаги е възможно.
Може би някой трябва да го предупреди за тази тема и ако колегата не даде задоволително обяснение - да го правят розов да не се набута и друг.

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Нед 22 яну 2012 6:46

Kолегата sparco972 е уведомен за тая тема!

mirror
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот mirror » Нед 22 яну 2012 10:27

става масова практика това :banghead: ама вече искам предварително плащане на доставката (Еконт предлагат услугата "пощенски запис") а който не е съгласен ... да си купува от друг :evil:
решил съм да пиша предложение до Еконт да направят черен списък на клиенти които са некоректни :deal и като пращаш нещо на такъв системата им да показва че е рисков клиент :beat_butt2

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Нед 22 яну 2012 11:20

пращал съм арматурно табло на цена 0лв- демек подарено, и човека не отида да се го вземе, ти се очудваш за...

мухлцовци има навсякъде, вкл. и във форума ги има, няма как. Съжалявам че си ударил греда още при първата пратка.
Бая неща съм купил и продал във форума, наистина доста и проблем съм имал само с 3-ма единия е гореспоменатия купувач ли как да го нарека, и другите двама са били продавачи. Айде единия беше търговец, при това нерегламентиран, жалка душица влязла да припечели някой лев, но другия беше пълен педал, активен член :lol: ...

Та някакъв малшанс е твоето, като цяло некоректностите са по-скоро изключения отколкото практика и дано тази случка да не се отрази на цялостното ти впечатление за форума :?

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Нед 22 яну 2012 12:46

mirror написа:става масова практика това :banghead: ама вече искам предварително плащане на доставката (Еконт предлагат услугата "пощенски запис") а който не е съгласен ... да си купува от друг :evil:
решил съм да пиша предложение до Еконт да направят черен списък на клиенти които са некоректни :deal и като пращаш нещо на такъв системата им да показва че е рисков клиент :beat_butt2

Това ако го направят еконт много подобни проблеми ще се решат, но на дали ще го направят :(

pe6kata написа:пращал съм арматурно табло на цена 0лв- демек подарено, и човека не отида да се го вземе, ти се очудваш за...

мухлцовци има навсякъде, вкл. и във форума ги има, няма как. Съжалявам че си ударил греда още при първата пратка.
Бая неща съм купил и продал във форума, наистина доста и проблем съм имал само с 3-ма единия е гореспоменатия купувач ли как да го нарека, и другите двама са били продавачи. Айде единия беше търговец, при това нерегламентиран, жалка душица влязла да припечели някой лев, но другия беше пълен педал, активен член :lol: ...

Та някакъв малшанс е твоето, като цяло некоректностите са по-скоро изключения отколкото практика и дано тази случка да не се отрази на цялостното ти впечатление за форума :?

Бая работи и аз съм си купил от форума и почти винаги е имало нещо поне малко проблемче, но не са болка за умиране и съм имал и много коректни колеги кой то са ми казвали ако има проблем ми го връщаш. :)
Но винаги ще се намерят такива межитурки като тоя гореспоменатия ''пИЧ''.

Потребителски аватар
w3sky
Автомобил: Golf 3
Двигател: AFT

Мнениеот w3sky » Нед 22 яну 2012 12:52

напоследак са много такива случай :да:

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Нед 22 яну 2012 12:59

Понеже жената много ползва "продавалника" та там на новорегистрирани членове докато не натрупат положителни отзиви ако искат да си купят нещо от някого /доказан продавач/ им искат парите предварително за да няма такива случки ! Или най-малкото пращаш парите за доставката предварително и тогава ти пускат стоката ! Аз във форума не бих пратил нещо на доверие на човек които не е регистриран от поне 1г и то след като му прочета мнения по теми от които веднага става ясно що за стока е и дали заслужава доверие :012:

Потребителски аватар
Емо Йорданов
Контакти:

Мнениеот Емо Йорданов » Нед 22 яну 2012 13:07

Stivi написа:Понеже жената много ползва "продавалника" та там на новорегистрирани членове докато не натрупат положителни отзиви ако искат да си купят нещо от някого /доказан продавач/ им искат парите предварително за да няма такива случки ! Или най-малкото пращаш парите за доставката предварително и тогава ти пускат стоката ! Аз във форума не бих пратил нещо на доверие на човек които не е регистриран от поне 1г и то след като му прочета мнения по теми от които веднага става ясно що за стока е и дали заслужава доверие :012:

Да най-добре е да се вземат парите поне за пратката в двете посоки предварително и тогава да се изпрати.

Потребителски аватар
lou
Автомобил: Passat Variant
Двигател: BMR TDI

Мнениеот lou » Нед 22 яну 2012 13:19

Емо Йорданов написа:
Stivi написа:Понеже жената много ползва "продавалника" та там на новорегистрирани членове докато не натрупат положителни отзиви ако искат да си купят нещо от някого /доказан продавач/ им искат парите предварително за да няма такива случки ! Или най-малкото пращаш парите за доставката предварително и тогава ти пускат стоката ! Аз във форума не бих пратил нещо на доверие на човек които не е регистриран от поне 1г и то след като му прочета мнения по теми от които веднага става ясно що за стока е и дали заслужава доверие :012:

Да най-добре е да се вземат парите поне за пратката в двете посоки предварително и тогава да се изпрати.

Колега трябва да имаш практика при продаването в форума :) Като пуснеш нещо за продажба и ако потребител под 400 мнения ти пише просто го ингнорираш :) Няма смисъл :)

Върни се в “ОФФ-Топик - други”