Какво видях преди няколко месеца

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dulag
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Какво видях преди няколко месеца

Мнениеот dulag » Пон 13 ное 2006 14:19

И независимо от скапотията на колата тя прекарваше повече време в сервиза отколкото на колела :shock което говори за : vw fen

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
bobcho
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: AFN 1997

Мнениеот bobcho » Пон 13 ное 2006 21:07

Един от шефовете на Подова керамика - Монтана кара такъв Вайпър.Другия шеф Корвет С5.
Колата на външен вид е супер.В движение просто .... нямам думи, визия, звук, носи се като танкер.

Един познат е шофер в завода и е говорил с него за колата.Казал му е, че колата на мокро време е почти неуправляема.трябва да си много нежен с газта.При 100 мили може да си запали гумите с връщане на предавка и мръсна газ.Лятото е "фурна", защотот ауспусите минават в праговете.Който е идвал в Монтана знае какво е излизането от града посока Враца - стръмен наклон при изкачване с остри завой.Та е дна нощ пича е казал здрасти на канавката.Беше го попотрошил ... ама да му имам проблемите.

ПП: не знам колата от снимката неговата ли е .Кгато съм я виждал у наше село не съм и гледал номера.:)

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Re: Какво видях преди няколко месеца

Мнениеот DOHC » Пон 13 ное 2006 23:48

dulag написа:И независимо от скапотията на колата тя прекарваше повече време в сервиза отколкото на колела :shock

Не съм сигурен дали на този или на другия черен Вайпър бяха монтирали чарджър, но това може да е основната причин да стой в сервиза.. :)

Последна промяна от DOHC на Пон 13 ное 2006 23:58, променено общо 1 път.

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Пон 13 ное 2006 23:50

даам един такъв на божура се показа... около 700 коня... върти гуми до средата на пистата - няма таква мания е тоя вайпър

бтв: не съм сигъюурен дали е този или е друг, но пак е SRT

Потребителски аватар
Spunky
Автомобил: CC
Двигател:

Мнениеот Spunky » Вто 14 ное 2006 0:03

Ами вайпъра си е дърво. По-нисък камион. Безмислена кола, както повечето американски смешки. Единствената що годе читава американска кола е корвет.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 14 ное 2006 0:31

Вайпъра е една от колите която е в топ10 за 0-100-0,мнооо е красива и дотук :cry: А тая е кабрио с брезент демек може само първото.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 14 ное 2006 0:42

Spunky написа:Ами вайпъра си е дърво. По-нисък камион. Безмислена кола, както повечето американски смешки. Единствената що годе читава американска кола е корвет.

Абсолютен камион, то се вижда и от времената му на писта. Пък да не говорим и че на тестове показва доста по-слаби времена от обявените за ускорение.

Не знам какъв е смисъла да сложиш в спортен автомобил двигател от пикап Дожд Рам, който е леко модифициран. Скоростната кутия е абсолютен ташак. Хендлинга е под всяква критика с тоя хипер тежък мотор всичко се прецаква.

В едно американско предаване гледах как му правиха тест на него и стария Корвет Z06 и Корвета въпреки, че е 100коня по-малко буквално го наказа и даде с около 5сек по-добро време на доста къса писта, който разбира знае за кво става въпрос :shock

Единственото хубаво нещо, е че от този двигател могат да се изкарат адски много коне без проблем, поради това, че е с обем 8.3литра и е доста здрав.

НО си остава кола, която става да се кара само направо и не може да завива, както повече американски ташаци.
Не знам кво му се радвата, от американските спортни коли внимание заслужаваt новия Corvette C6 Z06, Ford GT, които са много добро попъдение.

Rabbit_TDI написа:Вайпъра е една от колите която е в топ10 за 0-100-0,мнооо е красива и дотук :cry: А тая е кабрио с брезент демек може само първото.

Тука може да поспорим и зависи с кой коли е сравняван и тест на кое списание си чел, но мога да ти изредя 10автомобила, само от две европейски марки дето спират и ускоряват по-добре от тоя гаден камион.

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 14 ное 2006 0:58

Сравняваха сток автомобили,не се сещам каде сам го гледал това и беше преди 2-3 години.Те иначе всички американски коли са такива само за направо.За един европеец това е абсурдно ,но не бързай да я осъждаш тая кола-в Америка улиците и пътищата почти нямат завой,а това че сас спестили от управление и са сложили двигател на камион я прави изключително евтина за класа и.За Вайпъра незнам точно как и що е правен точно,ама върха на тая вълна е новия Шелби Форд Мустанг-кола с 400 коня и за 40 000 долара-за тия пари можеш общо зето да си земеш БМВ 320 или някоя А4 :idea: Врътката е там че тоя баракудник отзад дори няма независимо окачване щото според Карол Шелби щяло да го оскъпи :!: Идеята на колата е да къса на светофара коли два пъти по-скъпи от нея и да изглежда така и нищо повече.Както е казал Нютон-В природата нищо не се губи то просто преминава от едно състояние в друго.
P.S.Никога не бих дал пари за такава "американска"аномалия,ама разни хора разни интереси :lol:
P.S.2 На Вайпъра не е качен мотор от Рам с няколко коня отгоре ,а на Рам-а е качен мотор от Вайпър с няколко коня по малко и няколко нютонметра повече :wink:

Потребителски аватар
neon
Автомобил: S3
Двигател: BAM

Мнениеот neon » Вто 14 ное 2006 1:32

:? Тц, тц! Как оплюхте колата- ще излезе, че всички карате Порше, Ферари и т.н. та намирате кусури на Вайпър! Шефът на Подова керамика- Монтана се казва Пацо (поне този с Вайпъра). Точно този автомобил е и с чарджър. Другия шеф кара Корвет С6 (а не С5)! 8)

Потребителски аватар
Spunky
Двигател:

Мнениеот Spunky » Вто 14 ное 2006 1:38

niikoo_1 написа:[Не знам кво му се радвата, от американските спортни коли внимание заслужаваt новия Corvette C6 Z06, Ford GT, които са много добро попъдение.

Форда го забравих, ама той си е в класа на супер колите. Имах удоволствието да го карам и съм мнооого впечатлен. А цената му е перфектна, за това което предлага. Новия Z06 също много го хвалят.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 14 ное 2006 1:39

2Е:

Atanas14
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Atanas14 » Вто 14 ное 2006 9:00

това вайпърче е снимано пред Проспийд и до колкото знам беше там за слагане на суперчарджър, затова си отседя в сервиза.

а относно карането на вайпър най-доброто мнение което съм чул за него е на госин Кларскън от Топ Гиър.

Да притежаваш вайпър е все едно да имаш домашен любимец слон.

Потребителски аватар
DOHC
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DOHC » Вто 14 ное 2006 10:42

Ми добре де нека Вайпъра да е дърво, камион и смешка, но аз лично не бих отказал един такъв Вайпър (като този на снимката, а може и този от клипчето по-надолу :lol: ) за скромната сума от 120 000$ (реалната му цена), пък нека Вълка да си кара Вейрона за 1 200 000$ :D :lol: :) :shock

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

А може и този, който е на подобна цена:

http://www.svspower.com/images/upload/video_54_0.wmv

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Вто 14 ное 2006 11:17

И аз не бих отказал този "камион" :lol: На мен лично, от всички коли най ми харесват американските защото са мощни и огромни и като им чуеш звука, разбираш че нищо друго не може да ги надреве. Ако имах възможност винаги бих карал такава кола. Доста хора плюят американските коли, но като видят някоя на пътя и направо онемяват :shocked но това е въпрос на вкус. Хита допреди няколко месеца беше Audi Q7, а след още няколко месеца вече ще са толкова много, че ще вземат да ги правят таксита по София :lol: Едно от най-безмислените неща са американските мотори Boss Hoss с двигатели V8.

Изображение

Американците дават по $30 000 за този мотор само заради звука, и никой не може да му изпълни максималния капацитет на този мотор.

Потребителски аватар
Spunky
Двигател:

Мнениеот Spunky » Вто 14 ное 2006 12:09

DOHC написа:Ми добре де нека Вайпъра да е дърво, камион и смешка, но аз лично не бих отказал един такъв Вайпър (като този на снимката, а може и този от клипчето по-надолу :lol: ) за скромната сума от 120 000$ (реалната му цена), пък нека Вълка да си кара Вейрона за 1 200 000$ :D :lol: :)

и наистина мислиш че може да има сравнение между вайпър и вейрон :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”