Към настоящите и бъдещи родители

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
One
Автомобил:
Двигател:

Към настоящите и бъдещи родители

Мнениеот One » Вто 14 ное 2006 16:26

Колеги , настоящи и бъдещи родители, имате ли представа какво причинявате на децата си като ги подлагате на ваксинации към най различни болести.
Ще Ви дам един линк към форума на бг майките, където въпроса е разискан има и още препратки,пък който иска повече да научи и да прочете ще се справи сам с нета. Само това ще кажа- ваксинациите са геноцид спрямо човечеството. На моето дете задължително поставените му ваксини като се роди , вече са извадени по хомеопатичен път, и никакви ваксинации няма да позволя да му се правят занапред
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=131438.0

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 14 ное 2006 17:46

Истината е някъде там :)

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: Към настоящите и бъдещи родители

Мнениеот musura » Вто 14 ное 2006 18:24

One написа:...

:screwy

Абе няма да ти казвам, че това което си написал е ОГРОМНА ГЛУПОСТ, само защото не ми се водят безсмислени спорове. Радвам се поне, че голяма част от ваксинациите са задължителни и живот и здраве, ако лишиш детето от някоя от тях, ще има възможност да те лишат от родителски права.

Наистина в БГ всеки е доктор и майстор зад волана :wink:

П.П. Имам една болка в лявото коляно, като се развали времето, какво да взимам за нея или в кой форум да се самолекувам? :lol: Абе знаете ли че откакто измислиха Космодиск, повечето физиотерапевти са безработни mhihi

П.П.П. Някой виждал ли е черно на бяло доказателства, че хомеопатията лекува? Досега най-обнадеждаващото заключение е, че поне не вреди :)

П.П.П.П. Знае ли някой колко много болести са изчезнали, заради великото откритие "ВАКСИНАЦИЯ" ?

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Вто 14 ное 2006 18:27

Спри се моля с разпространението не невежество. Щото тук не става въпрос дали да си пълниш гумите с азот, а живота на децата ни е друго.

Кратък пример:
Паротит 99% вероятност от заразяване по въздушно капков път. Причинителя е вирус с афинитет към жлезисти тъкани тестиси, панкреас, мозък. Причинява от "безобидните" стерилитет и диабет до серозен менингит и смърт.

Това с хомеоПатешки средства не се спасява!

Потребителски аватар
dermeister
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dermeister » Вто 14 ное 2006 18:37

One написа:Колеги , настоящи и бъдещи родители, имате ли представа какво причинявате на децата си като ги подлагате на ваксинации към най различни болести.
Ще Ви дам един линк към форума на бг майките, където въпроса е разискан има и още препратки,пък който иска повече да научи и да прочете ще се справи сам с нета. Само това ще кажа- ваксинациите са геноцид спрямо човечеството. На моето дете задължително поставените му ваксини като се роди , вече са извадени по хомеопатичен път, и никакви ваксинации няма да позволя да му се правят занапред
http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=131438.0

Искрено се надявам детето ти да не си изпати от твоята глупост. :(

Потребителски аватар
plest
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот plest » Вто 14 ное 2006 19:02

Към паротита мога да кажа, че при епидемия от него сред неваксинирани съм виждал тестис на 19 годишен с размери над 20см. и вярвайте не е приятна гледка.
Имаите предвид, че откакто се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за хепатит Б тази болест практически изчезна сред родените след1992г.
Не знам хомеопатично средство за профилактика на бяс/за информация-човек, развил симптоми на бяс 100% умира и то в пълно съзнание/ или жълта треска, която в неваксиниран е винаги фатална.Мога да пиша още доста, но няма смисъл. Нека спомена само,че преди няколко години в резултат на подобни "високо научни" разсъждения у нас имаше няколко /3 или 4/случая на полиомиелит /детски паралич/, с което хвърлихме СЗО на върбата, защото тя се води за ликвидирана.Толкова от мен засега и благодаря за търпението на тези, които са прочели мнението ми.

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Вто 14 ное 2006 19:05

Ами само един пример - преди векове, когато не е имало лекарства и ваксини, хората са живеели по около 40 години. Сега - средно по 75-80. No comment :stumm

Dosy
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател: CAXA 2012

Мнениеот Dosy » Вто 14 ное 2006 19:21

тая тема е по идея на сестра ми-CATCH-малкото и детенце има алергия към белтъци и ако не беше изчела и проверила стотици материали за това щеше да допусне да ваксинират малкия със задължителна ваксина,от което се оказа,че със сигурност изхода би бил фатален...

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 14 ное 2006 19:36

затова се правят исзледвания предварително ... много ясно, че има изклщчения от правилото, но в масовия случай ваксинацията е задължителна :idea:

Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Вто 14 ное 2006 19:43

А бе хората почти бяха премахнали едрата шарка ( в някои страни е премахната наистина) а тука някои хора са седнали да ми бръщолевят простотии .... без да се заяждам персонално мога да заявя - Простотията върви по хората и като не може да ходи по животните повтаря някои хора по 2 и повече пъти !!! :x :x

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 14 ное 2006 19:59

всяко мнение тук може да бъде вярно. аз имам 1 или 2 ваксинации досега. по различни причини. алергична съм към всички антибиотици с изключение на бисептол.
но медицината е толкова напреднала и има толкова много вируси вече, че след 3-4 поколения ваксините може да се сервират като закуска :) отделен е фактът, че едни антитела вредят на едно, стимулират друго. всеки организъм е индивидуален и понася или не една ваксина. щом са ги направили задължителни, би трябвало да е в полза на доброто здраве. и затова изследването за алергии е важно.
нека се раждат повече и по-здрави българчета! и повече да спортуват!

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Вто 14 ное 2006 21:27

One написа:...На моето дете задължително поставените му ваксини като се роди , вече са извадени по хомеопатичен път...

Тази вечер ще спя спокойно. Имало и по-зле от мен :D
joser написа:...алергична съм към всички антибиотици с изключение на бисептол...

Така написано излиза, че "Бисептол" е антибиотик. Май не е :D

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Вто 14 ное 2006 21:35

dobrinb написа:Ами само един пример - преди векове, когато не е имало лекарства и ваксини, хората са живеели по около 40 години. Сега - средно по 75-80. No comment :stumm

:да: А при пещерния човек
средната продължителност на живота е била
едва 18 години:?.....
Ваксините,
електричеството и
огнестрелните оръжия
са велики открития... :headbang

Последна промяна от Asen_D на Вто 14 ное 2006 22:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Вто 14 ное 2006 22:07

ох поредната глупост...
Колега например ти виждал ли си дете как изкарва коклюш, и какво значи като почнеш да кашляш, да не спреш докато не се изповръщаш.. и пак да продължаваш.

Айде нема нужда...

Имам и познат преболедувал хепатит.. е нема да ти казвам каква диета спазва.. сега 5 години след това.. и каква ще спазва цял живот..

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Вто 14 ное 2006 22:16

малко още не по темата, за по-горния пост - не е ;) има подобно действие и добре че е бил той, че не съм понасяла антибиотиците като малка само бисептол.
това ми се вижда точно определение : http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/83923010.htm
и затова е добре, щом сега се предписват ваксини за децата, да се прилагат. но преди това всеки специалист изследва за алергии, ако няма предишни данни, нормално е.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”