Засега без имена.
Трябва ми спешно (за работа) кард риидър. След две неуспешни покупки от жа и ко (единия рийдър не пише, другия е със софтуер на китайски) решавам да пробвам тази верига. Имат и магазини и интернет магазин. В неделя изпращам жена ми в магазина им в мола да купи кард рийдър който съм си харесал он лайн (надявам се в понеделник да работя с него). В магазина я пращат в интернет магазина, нямали в наличност. ОК, правя онлайн поръчка в неделя. При поръчката не става ясно цената за доставка. Стойността на пордукта е 11 лв. Очаквам в понделник да ми се обадят за потвърждение и вторник пратката да е при мен (в софия съм). Но не. В понеделник получавам имейл че поръчката ми се обработва, в сряда ми се обаждат по телефона за потвърждение. Не могат да ми кажат цена за доставка?! Но нямало да бъде повече от 5-6 лв. ОК, в четвъртък пратката е при мен. Транспорт - софия - софия - 4 дни и 6 лева.
Защо пиша всичко това ли?Защото днес получих две неща от ибей. Едното на стойност 50 лв платено на 17.01 от шанхай - безплатна доставка. Второто от същата дата същия размер като рийдъра, от Англия - доставка 4,70. Иска ми се да помогна на тези търговци от този магазин, да се сетят че не е точно това начина. Иска ми се да купувам от БГ, но нека и търговците да положат малко усилия.
Потребителски опит от интернет магазин
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Re: Потребителски опит от интернет магазин
Добре ще е да напишеш за кого става дума , така казано просто си виси .
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
напротив
Много на място го е написал.
Личен съвет
Занапред отиваш на място през тези 6 дни
Гледаш,пробваш даже!
Китайците са винаги толерантни
Много на място го е написал.
Личен съвет
Занапред отиваш на място през тези 6 дни

Гледаш,пробваш даже!
Китайците са винаги толерантни

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Ще заложа на мултидрама или техно-тата
Подкрепете българската търговия - пазарувайте от чужбина!
п.п. В голямата си част българските онлайн магазини всъщност не са магазини, а онлайн витрини.

Подкрепете българската търговия - пазарувайте от чужбина!
п.п. В голямата си част българските онлайн магазини всъщност не са магазини, а онлайн витрини.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Няма да казвам засега за кой магазин става въпрос, за да не се заключи темата.
За саркастичните - пак да повторя че съм ходил (жена ми) в магазина и от там ме препращат към онлайн магазина.
За саркастичните - пак да повторя че съм ходил (жена ми) в магазина и от там ме препращат към онлайн магазина.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
хубаво де
Само в този магазин ли го има адаптера
Само в този магазин ли го има адаптера

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
drmilendd написа:За саркастичните - пак да повторя че съм ходил (жена ми) в магазина и от там ме препращат към онлайн магазина.
има и обратния вариант - гледам на сайта на една гръцка верига за компютърна техника някакво дъно, отивам да си го поръчам - "ми нямаме". Е как нямате, ей го на сайта ви. "Ааа, ние просто ги държим, щото ги предлагаме по принцип, ма това не значи, че ги имаме наличност"

-
- Контакти:
Сигурно не, но само този магазин се рекламира в любимия ми форум 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ха,ти ме разби
Изобщо няма да го поръчвам
Паля колата и му намирам заместител

Изобщо няма да го поръчвам
Паля колата и му намирам заместител

drmilendd написа:Няма да казвам засега за кой магазин става въпрос, за да не се заключи темата.
Аз ти гарантирам, че никой няма да ти заключи темата за споменаване на търговска марка, екипът не планира да ратифицира ACTA

- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Добре е да се знае името да не пострадат и други колеги. 

-
- Контакти:
fill написа:Добре е да се знае името да не пострадат и други колеги.
Чакайте сега. Никой не е пострадал. Просто манталитета ни е малко Балкански. Правиш интернет магазин с претенции, значи се напъваш малко, договаряш се с еконт ли с който искаш (куриери дал бог за преференциални цени, напъваш се още мъничко и добавяш цените за доставка в сайта, с един последен напън обработваш поръчките най късно на другия ден от тяхното получаване (наемаш повече хора ако трябва) и готово. Това ми е идеята на темата. За да не става прекалена лична драма - магазина е mycomputer.bg и да купих от него 1. Защото се рекламира тук и 2. Защото наистина ми трябва спешно и не ми се обикаля много много в това време. Преди съм купувал от жаркомпютърс рийдър който те ми препоръчаха със софтуер на китайски?! Но да не се повтарям.
Не съм жертва на никого, просто споделям недотам доБрия си юЗър експириънс и са ми интересни вашите коментари.
НЯМА ИЗМАМА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО
Темата е доброжелателна (във по дълбок философски план

-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Сигурно са нямали в наличност , и са чакали доставка от друг техен клон . И ако някой е проспал заявката с един ден ...
работата е останала за наесен . Можело е поне да ти се обадят и кажат , че има проблем и ще се забавят .
drmilendd сега заради теб се наложи да вляза да видя какво продават , иначе досега все ги подминавах

drmilendd сега заради теб се наложи да вляза да видя какво продават , иначе досега все ги подминавах

Бях си харесал едни ключета, не съвсем евтини от един онлайн магазин /само онлайн/. Преди да поръчам видях, че доставката до 200 км от Сф е 10 кинта, а над 200 км е 20 кинта. Писах им, че не можах да повярвам и се оказа вярно, е, със Спиди били доставяли, изглежда и оттам смучат по някой лев. Баси наглярите 20 кинта доставка 

-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Тези пари не ги определя и взима търговеца а куриера 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”