Въпрос свързан със Свидетлество за съдимост???

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Въпрос свързан със Свидетлество за съдимост???

Мнениеот landwarrior » Съб 18 ное 2006 17:01

колеги имам няколко въпроси за процедурата по вадене на това свидетелство
1.може ли да се извади от градът в който живееш( но не си роден там) естествено ако имаш постояннен адрес ?
2.От съдът или общината се вади?
3.за колко време става ?

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 18 ное 2006 17:05

В съда се вади това е сигурно, ако им дадеш 15лв. може да стане и по-бързо иначе май беше повече от една седмица чакане.

За другите въпроси не знам, аз съм раждан в Пловдив, ама съм си вадил от тук :dontknow:, aма в София съм регистриран май от 18год, бали го :roll:

Последна промяна от niikoo_1 на Съб 18 ное 2006 17:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Съб 18 ное 2006 17:06

niikoo_1 написа:В съда се вади това е сигурно, ако им дадеш 15лв. може да стане и по-бързо.
ако въобще може да си извадя такова от тук(София) предполагам в СГС нали ?а той каде се намира :oops:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 18 ное 2006 17:08

landwarrior написа:
niikoo_1 написа:В съда се вади това е сигурно, ако им дадеш 15лв. може да стане и по-бързо.
ако въобще може да си извадя такова от тук(София) предполагам в СГС нали ?а той каде се намира :oops:

Намира се до бившето ВИАС или сега УАСГ демек строителния университет, Римската стена не знам точно името на улицата. :(

Последна промяна от niikoo_1 на Съб 18 ное 2006 17:09, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 18 ное 2006 17:08

landwarrior написа:

абе таково съм вадил...ама някъде при народния театър Иван Вазов беше. Сега може да са го преместили обаче...

Потребителски аватар
Vizor
Изгубена душа
Автомобил: Subaru Forester XT
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Vizor » Съб 18 ное 2006 17:09

Това са глупости.. свидетелство за съдимост ако си от друг град излиза за 2 дена най-много..
Изкарвах си преди няколко дена и за това знам..
А ако си си в Родния град.. излиза ведната.. малко модернизираха системата и за това в момента е така!

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 18 ное 2006 17:10

buFka написа:
landwarrior написа:

абе таково съм вадил...ама някъде при народния театър Иван Вазов беше. Сега може да са го преместили обаче...

Не е там :wink: съда, може и от тук да се извади, дори ако не си от София, но май срока беше към 2седмици, вадих преди 2години и съм забравил.

Визора ме е изпревари, добре, че се пооправило и става бързо, щото и аз трябва да вадя почвам работа от понеделник и предполагам ще ми искат.

Последна промяна от niikoo_1 на Съб 18 ное 2006 17:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Съб 18 ное 2006 17:11

niikoo_1 написа:В съда се вади това е сигурно, ако им дадеш 15лв. може да стане и по-бързо иначе май беше повече от една седмица чакане.

За другите въпроси не знам, аз съм раждан в Пловдив, ама съм си вадил от тук :dontknow:, aма в София съм регистриран май от 18год, бали го :roll:
ясно ,еми ще отида в понеделник да питам дали е може .Аз имам рег. в Сф от около 6 години ,иначе баща ми си е Софиянец и тук си е роден .Дано да стане че не ми се разкарва до Враца заради един документ :evil:

Vizor написа:Това са глупости.. свидетелство за съдимост ако си от друг град излиза за 2 дена най-много..
Изкарвах си преди няколко дена и за това знам..
А ако си си в Родния град.. излиза ведната.. малко модернизираха системата и за това в момента е така!
ее супер мерси много на всички :wink:

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Съб 18 ное 2006 17:31

Отивай в СРС :wink:
Няма значение къде си роден!
Софийски Районен Съд се намира на Римската стена,до Биологическия факултет.Няма как да го сбъркаш :)

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Съб 18 ное 2006 17:43

Sara_Bold написа:Отивай в СРС :wink:
Няма значение къде си роден!
Софийски Районен Съд се намира на Римската стена,до Биологическия факултет.Няма как да го сбъркаш :)
аз за всеки случей сега го погледнах в нета и се ориентирах ,мерси много на всички :)

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 18 ное 2006 18:07

Софийски Районен Съд, до Римската стена. Влизаш, минавайки през детектор за метал. Не носи оръжие, няма да те пуснат :wink: Веднага като влезеш в дясно има три каси. Даваш си личната карта и казваш за свидетелство за съдимост. Мисля, че е 2.80 лв. таксата, но може и да са я променили. След като платиш, с акта си за раждане /носи го задължително, иначе :no-no /, личната карта и платената такса, се обръщаш и тръгваш в посоката, обратна на касите. Горе си пише и има стрелка надясно "Бюро съдимост". Има две гишета - за родени в София и за родени в страната. В зависимост от това къде си роден се определя и срока на издаване на свидетелството, но не повече от 4-5 дни. Има градове, за които става дори веднага. Това е, успех :да:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”