Здравейте колеги
Не съм на ти с компютрите и са пред мен изникна следния праблем
. Влизайки да си проверя пощата видях , че имам пратени съобщения на лична Влезнах във форума , но там тях ги нямаше !!! Видях , че капацитета на личните ми съобщения е изчерпан и изтрих половината. След като освободих местенце обаче тях пак ги нямаше а на пощата ми в абв -то ми показва , че са пратени , но не мога да ги прачета .
Сори ако задавам тъпи въпроси но как да си прочета тия лични съобщения .
Странно нещо с личните съобщения
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е ако му е била пълна кутията с ЛС може и да не ги е получил....но въпреки всичко да си има в пощата бележчица, че са му пратени съобщения. Абе незнам точно, не съм детаилно запознат с phpBB...но все си мисля, чe винаги се получаваха, колкото и да е пълна. И факта че той не ги намира ме води на мисълта че са затрити...
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И мен ме наведе на тази мисел обаче нали съм бос с компютрите да си казах "чакай да питам компетентни хора ". Иначе просто неможе да ми е пратено нещо да речем преди два часа и в пощата ми да има известие за него а във форума да не съществува .
Странна работа може би причината е ,че ми е бил изчерпан лимита на личните съобщения
Странна работа може би причината е ,че ми е бил изчерпан лимита на личните съобщения
Върни се в “ОФФ-Топик - други”