Огромна Дупка На Пътя Пловдив - Карлово
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Огромна Дупка На Пътя Пловдив - Карлово
Сестра ми онзи ден е паднала вътре и пораженията са: Прецакан датчик АБС 160лв, Изкривена джанта 40лв, спукана гума - 110лв.....За съжаление не можа да обясни къде е точно защото е било по тъмно. Някой колега който минава от там да даде точно инфо да не стават такива сакатлъци и с друго колеги на пътя....
Направо ненавиждем този път. Въпреки, че се води второкласен е изключително натоварен. Възможно е това да е причината да не се отпускат пари за ремонт и следователно трябва да се промени категорията му.
Много е вярно за бусчетата, камионите и таралясниците с ремаркетата, които тероризират останалите по този път. 

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Еееееехххх.. Чефо! Що не го написа в петък това....
Що'т и аз днес влезнах в същата тая дупка!
Не те е метнала сестра ти! Джантата е на дроб! Добре, че е стоманена. Утре ще видя дали може да се изправи, после на стенд... и така! Само 35-40 лева ще съм назад, но можеше и да има и няколко погребения! Наистина в тъмното (преди малко, 19.30 в неделя) дупката няма как да я видиш!
А иначе мисля, че беше на 1-2 км преди разклона за Калояново, като идваш от Карлово. Намира се по средата на платното, така, че като нищо може да те захвърли и към насрещното движение!
Много е опасна, внимавайте!
Що'т и аз днес влезнах в същата тая дупка!
Не те е метнала сестра ти! Джантата е на дроб! Добре, че е стоманена. Утре ще видя дали може да се изправи, после на стенд... и така! Само 35-40 лева ще съм назад, но можеше и да има и няколко погребения! Наистина в тъмното (преди малко, 19.30 в неделя) дупката няма как да я видиш!
А иначе мисля, че беше на 1-2 км преди разклона за Калояново, като идваш от Карлово. Намира се по средата на платното, така, че като нищо може да те захвърли и към насрещното движение!
Много е опасна, внимавайте!
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
alexx написа:Абе пътя си е 1во класен ама е за ремонт, но има гадна и много дълбока дупка на пътя Дупница-Самоков на кръстовището с Рельово трябва да се кара по средата ---
Да, аз влязох в нея. Другите след мен минаха леко, но за малко да се поударят ...
Засега съм без поражения.
P.S. Май ще кандидатствам за групата на ловците - ударих лисица, и ми падна едната решетка. Минах през нея, но след 1,5 км се сетих да погледна, и се върнах да си я взема. Почти не й личи.
- zexer
- Автомобил: Golf2
- Двигател: 1.3 MH
- Контакти:
Между Черноземен и отбивката за Калояново пътя от няколко години е супер зле. Пропаднал е и люля много. Има дупки и на наводненията точно там беше залято.
Аз колко случки съм чувал за инциденти там... винаги карам с повишено внимание и по-бавничко в този участък. От няколко месеца не съм минавал от там и не знам дали са го пооправили, но щом е станала такава дупка явно не са
Ако говорим за 1 и също място трябва да е на картата горе-доло около надписчето 64

Аз колко случки съм чувал за инциденти там... винаги карам с повишено внимание и по-бавничко в този участък. От няколко месеца не съм минавал от там и не знам дали са го пооправили, но щом е станала такава дупка явно не са

Ако говорим за 1 и също място трябва да е на картата горе-доло около надписчето 64
Последна промяна от zexer на Нед 10 дек 2006 23:19, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”