Огромна Дупка На Пътя Пловдив - Карлово

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Огромна Дупка На Пътя Пловдив - Карлово

Мнениеот chefito » Съб 18 ное 2006 21:23

Сестра ми онзи ден е паднала вътре и пораженията са: Прецакан датчик АБС 160лв, Изкривена джанта 40лв, спукана гума - 110лв.....За съжаление не можа да обясни къде е точно защото е било по тъмно. Някой колега който минава от там да даде точно инфо да не стават такива сакатлъци и с друго колеги на пътя....

Потребителски аватар
IvoG
Автомобил: Golf III
Двигател: 2.0 AGG

Мнениеот IvoG » Съб 18 ное 2006 23:12

Много гадно :( особено на тъмно ако караш по бързо само виждаш как влизаш в нея. Как се оправила сестра ти сигурно не била сама за щастие.

Потребителски аватар
Kalinn
Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
Двигател: ARL

Мнениеот Kalinn » Съб 18 ное 2006 23:46

Наисина са зейнали мн дупку по пътя,но чак толкова големи не съм виждал :roll: Пътя е мн гаден,едно че дупките са на всели метър ами и движението е просто убииствено,трява да се направят две платна:x :020:.Особено като почнат да се влачат уния бусове, камиони..... и издивявам. :evil:

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 19 ное 2006 18:56

Направо ненавиждем този път. Въпреки, че се води второкласен е изключително натоварен. Възможно е това да е причината да не се отпускат пари за ремонт и следователно трябва да се промени категорията му. :roll: :( Много е вярно за бусчетата, камионите и таралясниците с ремаркетата, които тероризират останалите по този път. :twisted:

Потребителски аватар
alexx
Автомобил: SantaFe
Двигател:

Мнениеот alexx » Нед 19 ное 2006 21:24

Абе пътя си е 1во класен ама е за ремонт, но има гадна и много дълбока дупка на пътя Дупница-Самоков на кръстовището с Рельово трябва да се кара по средата ---

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Нед 19 ное 2006 23:02

Еееееехххх.. Чефо! Що не го написа в петък това....
Що'т и аз днес влезнах в същата тая дупка!
Не те е метнала сестра ти! Джантата е на дроб! Добре, че е стоманена. Утре ще видя дали може да се изправи, после на стенд... и така! Само 35-40 лева ще съм назад, но можеше и да има и няколко погребения! Наистина в тъмното (преди малко, 19.30 в неделя) дупката няма как да я видиш!
А иначе мисля, че беше на 1-2 км преди разклона за Калояново, като идваш от Карлово. Намира се по средата на платното, така, че като нищо може да те захвърли и към насрещното движение!
Много е опасна, внимавайте!

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пон 20 ное 2006 0:39

alexx написа:Абе пътя си е 1во класен ама е за ремонт, но има гадна и много дълбока дупка на пътя Дупница-Самоков на кръстовището с Рельово трябва да се кара по средата ---

Да, аз влязох в нея. Другите след мен минаха леко, но за малко да се поударят ...
Засега съм без поражения.

P.S. Май ще кандидатствам за групата на ловците - ударих лисица, и ми падна едната решетка. Минах през нея, но след 1,5 км се сетих да погледна, и се върнах да си я взема. Почти не й личи.

Потребителски аватар
zexer
Автомобил: Golf2
Двигател: 1.3 MH
Контакти:

Мнениеот zexer » Пон 20 ное 2006 2:40

Между Черноземен и отбивката за Калояново пътя от няколко години е супер зле. Пропаднал е и люля много. Има дупки и на наводненията точно там беше залято.
Аз колко случки съм чувал за инциденти там... винаги карам с повишено внимание и по-бавничко в този участък. От няколко месеца не съм минавал от там и не знам дали са го пооправили, но щом е станала такава дупка явно не са :(

Ако говорим за 1 и също място трябва да е на картата горе-доло около надписчето 64

Изображение

Последна промяна от zexer на Нед 10 дек 2006 23:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 20 ное 2006 8:44

Баш там е, нейната кожа!
След мъничко отивам за да видим дали може да се оправи джантата. Дано няма и други поражения! Че и нещо пластмасово притропа по пътя малко след това, но като гледам колко народ я е 'уловил' тази дупка, съм с надеждата да не е било от мен...

Потребителски аватар
chefito
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chefito » Пон 20 ное 2006 9:37

Радотом ми баце сори. Веднага я пуснах темата да се знае. Аз имам роднини там и избягвам да пътувам именно заради смотания път. Не стига че е супер натоварен ами и тези лунни кратери.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”