мебели ARON - мнения
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
мебели ARON - мнения
Предстои ми обзавждане на апартамент и за сега съм се ориентирал кум покупката на мебели от тази марка ,Ако някой има да сподели моля дали е доволен , че из нета има доста противиречиви изказвания !!! (хол , детска ,кухня)
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Аз работя в дизаинерски салони.. значи .. попринцип ползваме Абанос.. абе.. зависи колко пари си готов да дадеш значи винаги може да се измисли нещо.. нищо не ми пречи да помоля колежките да ти направят една примерна оферта
П.С. попринцип се занимаваме с Италянска мебел но тя е отвратително скъпа иначе наистина страхотна.. но все пак ако разлислиш обади се може да скалъпим нещо интересно
П.С. попринцип се занимаваме с Италянска мебел но тя е отвратително скъпа иначе наистина страхотна.. но все пак ако разлислиш обади се може да скалъпим нещо интересно

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Колегата не е уточнил какво търси -> хубаво и истинско или евтино??? Магазините за двете неща са различни.
А иначе гледам че е от Хасково, което ми е доста далеч.
По темата -> ами не стават Арон, както и Мебелор, както и Алпи
По възможност се свържи с някоя сравнително малка фирма от твоята околия, за която знаеш че прави нещо прилично -> нека ти направят оферта. Ако искаш да вземаш нещо готово -> Аико имат някои прилични неща, но не се хвърляй на най-евтините и промоционални, търси нещо малко над средния ценови диапазон, което да ти пасва.
едит: упс сега дочетох че и кухня ще правиш -> специално за нея -> за нищо на света от Арон.
А иначе гледам че е от Хасково, което ми е доста далеч.
По темата -> ами не стават Арон, както и Мебелор, както и Алпи

По възможност се свържи с някоя сравнително малка фирма от твоята околия, за която знаеш че прави нещо прилично -> нека ти направят оферта. Ако искаш да вземаш нещо готово -> Аико имат някои прилични неща, но не се хвърляй на най-евтините и промоционални, търси нещо малко над средния ценови диапазон, което да ти пасва.

едит: упс сега дочетох че и кухня ще правиш -> специално за нея -> за нищо на света от Арон.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Anbuch
- Полохолик
- Контакти:
Благодаря за отговорите
и като някакъв ориентир:
За хола ми трябва
1: мека мебел ,ъгъл с размери (не по големи от) 2,4м 0,9м 1,80м (който се разпъва и става на легло)
2: маса за ъгъла ( нещо от сорта 1,3м х 0,6м )
3: секция не по-дълга от 3 м с дупка в средата за телевизор и малко гърдеробче (да не е с много "стъклария")
4: бюро само за компютър
Тавана ми за това е 2 500 лв
детската няма да я обзавеждаме близката година , а за кухнята там шкафове,мивка и абсорбер (без готварска печка, маса ,столове и т.н.) мога да дам не повече от 1 200 лв. Кухнята е под ъгъл 1,2 м (там е мивката) Х 2,5 м (не съм 100 % сигурен за тези размер)
На базата на другите разходи които ще трябва да правя преди да се нанеса определям и горепосочените цени ,но знам ли - от нещо мога да спетя или пък обратното. Но горе долу това ще ми бъдат възможностите

За хола ми трябва
1: мека мебел ,ъгъл с размери (не по големи от) 2,4м 0,9м 1,80м (който се разпъва и става на легло)
2: маса за ъгъла ( нещо от сорта 1,3м х 0,6м )
3: секция не по-дълга от 3 м с дупка в средата за телевизор и малко гърдеробче (да не е с много "стъклария")
4: бюро само за компютър
Тавана ми за това е 2 500 лв
детската няма да я обзавеждаме близката година , а за кухнята там шкафове,мивка и абсорбер (без готварска печка, маса ,столове и т.н.) мога да дам не повече от 1 200 лв. Кухнята е под ъгъл 1,2 м (там е мивката) Х 2,5 м (не съм 100 % сигурен за тези размер)
На базата на другите разходи които ще трябва да правя преди да се нанеса определям и горепосочените цени ,но знам ли - от нещо мога да спетя или пък обратното. Но горе долу това ще ми бъдат възможностите
- Anbuch
- Полохолик
- Контакти:
Да , за Хасково става въпрос. От около седмица се интересувам от мебели и още не съм преровил целият град ,просто влязох в 3-4 магазина и с просто око се забелязва ,че на Арон мебелите са по-добри в пъти от тези които разгледах.
Най- големият магазин е на Aron ,има още и IVVEKS (Старозагорска е фирмата), Valinor Ltd. , Явор (фирма от Пазарджик). Днес ще ходя и в още един много голям магазин ,но не знам на коя фирма е все още.
Най- големият магазин е на Aron ,има още и IVVEKS (Старозагорска е фирмата), Valinor Ltd. , Явор (фирма от Пазарджик). Днес ще ходя и в още един много голям магазин ,но не знам на коя фирма е все още.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Re: мебели ARON - мнения
Anbuch написа:Предстои ми обзавждане на апартамент и за сега съм се ориентирал кум покупката на мебели от тази марка ,Ако някой има да сподели моля дали е доволен , че из нета има доста противиречиви изказвания !!! (хол , детска ,кухня)
Не ми се иска да говоря за конкуренцията, а и гледам колеги вече са ти дали мнения за мебели Арон.
От мен:
http://www.comfort.bg/bg/public/clients_1079_215.html
Това е един от сайтовете, в който рекламираме. Не давам сайта на фирмата ни, защото в момента съм в процес на разработка на нов такъв.
Поздрави!
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
astragt написа:.......

Мебелен цех: гр. Сливница, ул. "Гео Милев" № 3
Орешков??? Я на Лични!
Последна промяна от madmen на Вто 21 ное 2006 11:18, променено общо 1 път.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
madmen написа:astragt написа:.......
![]()
![]()
Мебелен цех: гр. Сливница, ул. "Гео Милев" № 3
Орешков???
Да..!??!
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Аз съм дизайнер в мебелна фирма,работим с Иввекс,така,че е много вероятно да грабнеш нещо наше от там/особено ако си претенциозен/.Работим също и с АИКО там има доста добри неща.Според мен секция,масичка и гарнитура от магазин е добре/само искам да ти кажа,че лично аз АРОН не бих си купил,без да ги обиждам защото имат и хубави неща/,а кухня виж/както те посъветваха/някоя фирма около вас ,за която имаш данни от познати,че работят качествено.Ако искаш мога да те понасоча на лични за това онова да не си съвсем бос като ходиш.По едно време работихме в Хасково с едни търговци ама калпазани нещо станаха,даже миналата година идвах там да си взема каталозите и да търся някой друг,но не видях сносен магазин/то май защото не познавам града/.
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
купувах аронче за къщата преди 1 година-пълен комплект спалня+гардероб+комод+нощни шкафчета
дънцата на шкафовете на гапдероба паднаха, скърца, не съвпадат вратичките, а гадовете ми го сглобиха за скромната сума от 120 лева, за да ми важи гаранцията...дърво си е, ама човек като няма 5000-6000 лв. за читаво е така
дънцата на шкафовете на гапдероба паднаха, скърца, не съвпадат вратичките, а гадовете ми го сглобиха за скромната сума от 120 лева, за да ми важи гаранцията...дърво си е, ама човек като няма 5000-6000 лв. за читаво е така

Върни се в “ОФФ-Топик - други”