Свиха ми чистачката ?!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Свиха ми чистачката ?!

Мнениеот Милослав » Пон 20 ное 2006 11:39

Значи хора вчера си оставих колата пред апартамента на баба ми трябваше да ходя с буса до Елин Пелин.Връщам се аз вече към 20ч, напалвам голфягата и се прибирам.Качих в нас вече, ама бях забравил едни неща в багажника, та слязох пак и кво да видя - рамото стърчи, чистачката - липсва :shock :shock :shock
Значи някак не ми се вярва да е станало пред нас щото един съсед си сваляше някакви плоскости от колата, аз съм липсвал точно 5 мин и като слязох съседа си беше долу все още....Ама не ми се вярва също така и да съм карал от Централна гара до КрПоляна с вдигнато рамо и да не съм го видял ....
А бе егати изродите има...Едно време беше модерно да се крадат, та бащата си ги сваляше от ладата, ама явно някаква ретро мода и в кражбите е излязла....
З..би ....

Потребителски аватар
Ото Кац
Автомобил:
Двигател:

Re: Свиха ми чистачката ?!

Мнениеот Ото Кац » Пон 20 ное 2006 11:44

Miloslav Ivanov написа:Значи хора вчера си оставих колата пред апартамента на баба ми трябваше да ходя с буса до Елин Пелин.Връщам се аз вече към 20ч, напалвам голфягата и се прибирам.Качих в нас вече, ама бях забравил едни неща в багажника, та слязох пак и кво да видя - рамото стърчи, чистачката - липсва :shock :shock :shock
Значи някак не ми се вярва да е станало пред нас щото един съсед си сваляше някакви плоскости от колата, аз съм липсвал точно 5 мин и като слязох съседа си беше долу все още....Ама не ми се вярва също така и да съм карал от Централна гара до КрПоляна с вдигнато рамо и да не съм го видял ....
А бе егати изродите има...Едно време беше модерно да се крадат, та бащата си ги сваляше от ладата, ама явно някаква ретро мода и в кражбите е излязла....
З..би ....

удобни са за отваряне на коли.......... специално на Голф, Поло, Пасат Mk2 ги използват.... от личен опит (като пострадал де... ) го казвам..

.

Потребителски аватар
drago_tr
Автомобил: Passat B5 Audi A4B6
Двигател: AFN AVB

Мнениеот drago_tr » Пон 20 ное 2006 11:56

:smackbum

Потребителски аватар
Sara_Bold
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sara_Bold » Пон 20 ное 2006 12:09

И на мен така ми я свиха.Много неприятно,но на теб поне са ти оставили рамото да стърчи,а на мен ми го бяха прибрали...и сутринта сънена..разбира се не съм се оглеждала дали нямам нещо откраднато..и я пуснах да чисти...сърцето ме заболя като чук ужасния звук :(

Потребителски аватар
rmk
Автомобил: KIA Sportage 3
Двигател: 1.6 GDI

Мнениеот rmk » Пон 20 ное 2006 12:30

Определено някаква ретро-мода в кражбите ще да е излязла.
На мен преди 2-3 месеца поетапно ми взеха: чистачките, акумулатор, помпа за водата на чистачките и предната емблема.
Като определено са винаги някакви супер-дебили, защото:
- чистачките бяха на поне 2 години (закъсани в краищата поне по 2-3 сантиметра)
- акумулатора беше на 5 зими (пълна мистерия как ми палеше печката още с него)
- при свалянето на помпата за водата са счупили щуцера (останал си е на маркуча при мен)
- предната емблема бях хванал с две 3-сантиметрови рапидки (при свалянето според мен е излезнала на парчета)

Да са им честити безплатно напазаруваните боклуци!
Кво да правиш, боклук при боклука отива ...

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пон 20 ное 2006 12:41

Преди години, на предишния Голф си бяха харесали задната..но направо с рамото..
..и то счупено :shock
по скоро агресия някаква се е породила в извършителя ми струва, а не че му е трябвала :064:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 20 ное 2006 12:45

На мене по скоро ми прилича на някаква демонстрация - демек не спирай тука повече...

Потребителски аватар
Nadya_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nadya_ » Пон 20 ное 2006 12:57

Miloslav Ivanov написа:На мене по скоро ми прилича на някаква демонстрация - демек не спирай тука повече...

възможно е...
не знам какъв е бил мотива, пък и няма особено значение за мен :wink:
ако не е това- то ще е друго..
интересно става, ако го видиш! :061:

Потребителски аватар
CellNet ™
Sheriff
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот CellNet ™ » Пон 20 ное 2006 13:03

На мен пък тази сутрин в Лозенец ми бяха обърнали и изкривили и двете чистачки
и ми бяха спаднали предната гума, защо ли не ги засякох :rocketwhore :laser :motz:
и всичко това защото бях качил колата на тротоара а там бяха качени други коли :?

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Пон 20 ное 2006 13:09

чесно казано и аз бих ти спуснал гумата....виж за чистачките - никога!

ПС. Но аз бих спуснал и на другите, не само на тебе..

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 20 ное 2006 13:36

Nadya_ написа:интересно става, ако го видиш! :061:

Истината е че ако е било пред нас в КрПоляна почти подозирам кой е, защото един мина покрай колата и се позагледа в мене, ама супер нахално - някаква откачалка беше, ама не мога да съм сигурен ... все пак да съм карал макар и на тъмно из софия 7-8 километра със стърчащото коляно на чистачката не ми се вярва, въпреки че в началото бях сигурен... а бе гадове ...
Аз ако го видя ще го видят него ангелите ама пусто нямам късмет откакво гоних едни дето бяха погнали клиото да му свалят касетофона ...

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 20 ное 2006 13:38

ХА! В 21 век още спира тока и все още се крадът чистачки? Супер.. има ги по 3 4 лева комплекта , ама за да ти направи някой мизерията всичко е възможно... :evil:

Потребителски аватар
Милослав
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Милослав » Пон 20 ное 2006 13:45

Tishku написа:ХА! В 21 век още спира тока и все още се крадът чистачки? Супер.. има ги по 3 4 лева комплекта , ама за да ти направи някой мизерията всичко е възможно... :evil:

А бе да ти кажа баща ми кара с такива и малко ме дразнят щото стържат много гадно....имам някъде май изостанали ззапазени чистачки един комплект и мисля да видя дали ще ги изнамеря, чак тогава ще купувам и няма да са евтините щото стържат, пък ако ги тафят пак ще ги пуцам вече мамицата им....

Потребителски аватар
leavon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот leavon » Пон 20 ное 2006 14:08

Милославе, Милославе...
Пиши по-често, че да виждаме аватара...

Потребителски аватар
ShafT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ShafT » Пон 20 ное 2006 14:09

мен ми откраднаха преди месец някаде лявото огледало са ми начупили ел. машинката и корпуса пласмасовия и ся ще опитвам да го опрая през застраховката само трябва да си намеря 1 парче от огледало да е сащото като дясното

големи изруди има :evil: :laser

Върни се в “ОФФ-Топик - други”