Защо заключихте темата защото зададох въпрос ли? Какво лошо има, аз не агитирам...
Добре нека не стачкуваме, нека да ни еб.т и ние да викаме "ОЩЕ" щото една путк. исвен да се еб. какво друго? Айде дано направят бензина 5 лв и да фалира Лукойл.
Нека не стачкуваме за цените на горивата
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- nasko1978
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Нека не стачкуваме за цените на горивата
Много си прав колега!!!
Писна ми да ни ДОЯТ като крави!!!Писна ми да цари беззаконие по улиците,да ни бият и да ни стрелят всякакви отрепки,които отдавна е трябвало да са в затвора.Писна ми долни педерасти-фигуристи да ни газят децата и на никой да не му пука!
ПИСНА МИ!

Писна ми да ни ДОЯТ като крави!!!Писна ми да цари беззаконие по улиците,да ни бият и да ни стрелят всякакви отрепки,които отдавна е трябвало да са в затвора.Писна ми долни педерасти-фигуристи да ни газят децата и на никой да не му пука!

ПИСНА МИ!
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Не знам дали знаете ,но реално цената е висока заради ЛукОйл,а не заради петрола.Навсякъде(почти все пак)цената на барела е еднаква.Има един марджин коефицент,който за нашата страна е най-висок.Той се състой в рафиниране,складиране,транспортиране на горивата.По спомен България е на 2 или 3то място.Тоест ЛукОйл е най-алчната от всички фирми в Европа за рафиниране на нефт.По-скоро протестите трябва да са насочени към алчността на ЛукОйл отколкото към горивата както масово се изразявате.Цената няма как да падне откъм нефт,защото няма как да продават нефт по-евтино отколкото го купуват.По-скоро трябва да намалят производствените разходи,а не да се правят на дръж ми шапката.
-
- Автомобил:
- Двигател:
имам чувството че никога няма да се оправите... стачкувате против горивата е за чии ве пичове 20те стинки ще ви оправят така ли мислите я да ми направят заплатата германска па ако искат и 5 лв да е па вие си стачкувайте за 20те стотинки
за това няма да се оправиме щото като гледах миалата година протестите целата балгария явно е на 1 дереже и се бори за 20те стотинки по малко тея каде имат акъл са избегали там където си зимат 2000 евро заплата и не ги брига и не се оплакват
за това няма да се оправиме щото като гледах миалата година протестите целата балгария явно е на 1 дереже и се бори за 20те стотинки по малко тея каде имат акъл са избегали там където си зимат 2000 евро заплата и не ги брига и не се оплакват
Истината е,че ще продължаваме да си караме колите и ще си плащаме,а 3-то лева чука на вратата за първа пролет 

-
- Автомобил:
- Двигател:
skotis написа:Защо заключихте темата защото зададох въпрос ли? Какво лошо има, аз не агитирам...
Добре нека не стачкуваме, нека да ни еб.т и ние да викаме "ОЩЕ" щото една путк. исвен да се еб. какво друго? Айде дано направят бензина 5 лв и да фалира Лукойл.
колко км минаваш на месец бе пич ? 1000 има ли средно това са ти 100 литра гориво по 20 стинки аре да кажеме по 50 стинки да го направят 2.20 ще те оправят ли 50 лв в месеца повече на фона применро на 1 средна заплата от 600 лв ти да зимаш 650 по ли е добре от колко да зимаш 2-3 хилки и пак да си караш на 2.7 ? тва е хората постоянно казват всичко е математика чак сега разбирам какво имат предвид който не може да прави елементарни сметки си седи долу в стадото при козите и като тръгне едната трагват всичките ето така изглеждахте отстрани миналта година
са да не се чудиш що ви "еб.т" да си знаеш
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ако искаш пусни още една тема да питаш защо заключвам и тази!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”