преживях невероятен ужас....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
преживях невероятен ужас....
спрял съм на светофар в лентата за ляв завой. светва зелено...тръгвам. влизам в уличка с ограничение 30км, карам с 25-30. Изскача дете пред колата и бам!
опитах да завия надясно, но то тичайки се удари в колата. Изкриви ми антената и огледалото го завъртя...това е най-малкия проблем. За щастие, на хлапето му нямаше нищо, ръката си движеше, кат се успокои говореше, казваше, че нищо му няма. Но беше ужас...

- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:05, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
И на мене ми се е случвало. Само че с голям човек. Тичаше костюмиран с едно куфарче и направо се метна върху колата.
Каво му стана не знам.
Хубаво че карах бавно и си замина само с изтупване на дрехите.
Винаги е добре когато няма пострадали.

Винаги е добре когато няма пострадали.

Последна промяна от black` на Вто 21 ное 2006 19:30, променено общо 1 път.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И аз така като бях малък скочих пред една кола
Бил съм сигурно 1-2 клас. Между колите тичам и директно на улицата. Пред мене тичаше друго момче, а ни гонеха няколко. Без да погледна изобщо. Той мина. Аз налетях на едно такси. Удари ме с калника. С глава ударих антенката и счупих челното стъкло май... А в рамото ми нещо щракаше. Оказа се счупена ключица.
От тогава съм се научил да се оглеждам
И зад волана също се оглеждам винаги за деца, стари хора и животни.

Бил съм сигурно 1-2 клас. Между колите тичам и директно на улицата. Пред мене тичаше друго момче, а ни гонеха няколко. Без да погледна изобщо. Той мина. Аз налетях на едно такси. Удари ме с калника. С глава ударих антенката и счупих челното стъкло май... А в рамото ми нещо щракаше. Оказа се счупена ключица.
От тогава съм се научил да се оглеждам

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз па как го обясних, ама бях много афектиран/уплашен/шокиран....значи улицата с 2 платна за 2 посоки, отляво и дясно коли паркирани. Тва хлапе изскочи от ляво измежду колите, пресече другото платно гледайки назад и се лупна върху колата. Хората дет пътуваха с мене си оставиха телефони и адреси да им се обада, ако случайно се стигне до съд, за да бъдат свидетели. Но майката на хлапето накрая се усмихваше и викаше, че няма проблеми. Дано....дано всичко да е наред, все пак от удара мястото може да е топло още и да не го усеща, иначе си движеше ръце и крака и се беше успокоила. Но най-шокиращото (аз не го видях де, каза ми го единия от спътниците ми) - тръгнали са да пресичат докат аз съм се запътвал към колата и хлапето пак е дерзало напред и за малко да го блъснат пак.....Бога вярвайте ми, по таз улица никога повече няма да мина. Добре, че не беше сложно и не се стигна до викане на полиция....абе яко ме тресе шок още, ама да видиме. След случйата, краката ми се бяха схванали до толко, че правех супер резки тръгвания и спирания докат се прибера у дома...
ПС. Пак благодаря на господа че всичко е добре и слава богу, че спазвам правилата и карах бавно, моля ви карайте разумно и спазвайте правилата!!!
ПС. Пак благодаря на господа че всичко е добре и слава богу, че спазвам правилата и карах бавно, моля ви карайте разумно и спазвайте правилата!!!
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ох..
Пред мен стана подобно нещо, само че беше едно младо момче караше с около 40..
Път широк 20 метра..
изтърча се едно хлапе и ... стъклото потрошено колонката огънта .. хлапето стана и изглеждаше добре..
Обадих се викнах КАТ, линейка ако трябва да викат..
5 мин.. момчето дето шофираше не можеше да си каже името.. не смееше да отиде да види детето дето беше ударил при все че няколко пъти го уверявах, че изглежда добре, ходи движи всичко.. говори порядъчно.. и не изглежда със сериозна травма...
офф.. ма всичките 5-7 хлапета размахваха мобилни телефони, никое не се обади на никой.. уж заето им дава 166. аз отидох до колата взех телефона от раз се свързах...
Буфка.. ходи една свещичка пални, и благодари на оня горе, че се е разминало без последствия...
Пред мен стана подобно нещо, само че беше едно младо момче караше с около 40..
Път широк 20 метра..
изтърча се едно хлапе и ... стъклото потрошено колонката огънта .. хлапето стана и изглеждаше добре..
Обадих се викнах КАТ, линейка ако трябва да викат..
5 мин.. момчето дето шофираше не можеше да си каже името.. не смееше да отиде да види детето дето беше ударил при все че няколко пъти го уверявах, че изглежда добре, ходи движи всичко.. говори порядъчно.. и не изглежда със сериозна травма...
офф.. ма всичките 5-7 хлапета размахваха мобилни телефони, никое не се обади на никой.. уж заето им дава 166. аз отидох до колата взех телефона от раз се свързах...
Буфка.. ходи една свещичка пални, и благодари на оня горе, че се е разминало без последствия...
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Bufka, слава Богу че неприятният инцидент в който си попаднал се е разминал без сериозно пострадали. Wili хубаво го е написал
Остани си със здраве и приеми, че "Това което не ни убива ни прави по-силни".
, тази вечер е късно, но утре сутринта мини през църква. Тук си споделил това което си преживял и доста колеги са ти писали което е хубаво и предполагам е разтоварващо за теб, но не е лошо и да цапнеш едно малко на екс... ходи една свещичка пални, и благодари на оня горе
Остани си със здраве и приеми, че "Това което не ни убива ни прави по-силни".
Върни се в “ОФФ-Топик - други”