Значи ситуацията е следната:
Преди близо година оставих за смяна на CD лап-топ в фирма "Бушона" и все още не мога да си го взема здрав. След 2 седмици ми се обажда служителката и ми казва 4е трябва да се поизчисти 4е батерията истекла и това 6е ми струва 70лв. До тук добре. Минаха 3 месеца и аз им званя да питам какво става, а тя ми отговаря, защо им се обаждам след като не бързам за никаде. Да оба4е минаха 6-7 месеца и след поредица обаждания и винаги получавам отговор "Сервизаджията го няма в момента. Сервизаджията обедна почивка в 15ч следобед и т.н" В крайна сметка след сума скандали ми пращат СМС да отида да си го взема. Като го погледнах просто не можах да го позная. Разпадна ми се в ръцете. МОнитор4ето разцепено на 2 все едно с брадва, коп4ета хвар4ат направо, корпуса счупен, ужас и ми заявява 4е не може да бъде оправен. Аз съответно не си го взимам. Та той е раздробен. И сега по4ват да си прехвърлят топката и да ме свързват с сервизаджията, който обаче ве4е бил напуснал и аз да си се разбирам с него какво правим от тук нататак. Уж управителя се бил чул с него и са се разбрали аз да му се обадя. Да обаче той не вдига телефона. Обаждам се пак в офиса и пак вапросната жена ми се скарва защо им се обаждам на тях като трябва да се разяснявам проблема с сервизаджията. Можете ли да си представите каква наглост. А това лап топче не може да бъде сглобено в никакъв случай.
Та какво бихте ме посъветвали да правя защото ве4е си мисля 4е си изгубих машинката и 4е няма възможност да си получат заслуженото. Да се обръщам ли към адвокат или има ли някакъв изход от тази ситуация?
Благодаря.
mod edit: brabus
ПОМОЩ, относно некоректен сервиз за лаптоп!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Има комисия за защита на потребителите - обади им се, разкажи си случая и те ще ти дадът съвет. Според мен трябва да се разправяш и да си търсиш правата - аман от псевдотърговци
П.С. сега намерих и сайта http://www.ktzp.bg/

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
group написа:Има комисия за защита на потребителите - обади им се, разкажи си ..........

Eдна приятелка се обърна към тях, имаше повреден GSM, който все още беше в гаранция и я мотаеха в сервиза... нямало части и т.н. и не искаха да го оправят

Пробвай и ти!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Отиваш до бензиностанцията и купуваш половинка нафта и половинка бензин. Наливаш ги в еднолитрова стъклена бутилка, която затапваш с парцалче, по възможност памучно, което да стърчи около 15 см. извън бутилката.
Отиваш до сервиза на тези мили хорица, заставаш пред входната вратата, запалваш със запалка (с тази от колата ще стане по-трудно) парцалчето, след което захвърляш бутилката по посока на вратата. В случай, че последната не е дървена опитай през прозорец или витрина, които предварително си отстранил посредством добре оформен от природата камък.
Много се нервирам като чета такива неща, направо полудявам!!!
Току що тези хора загубиха от мен 180 лв., щото мислех да им нося един PS2 да го чипосват.
Мамицата му на цялото "обслужване" в БГ. Ама то е от хората!!!!!!!!!
Отиваш до сервиза на тези мили хорица, заставаш пред входната вратата, запалваш със запалка (с тази от колата ще стане по-трудно) парцалчето, след което захвърляш бутилката по посока на вратата. В случай, че последната не е дървена опитай през прозорец или витрина, които предварително си отстранил посредством добре оформен от природата камък.

Много се нервирам като чета такива неща, направо полудявам!!!

Току що тези хора загубиха от мен 180 лв., щото мислех да им нося един PS2 да го чипосват.
Мамицата му на цялото "обслужване" в БГ. Ама то е от хората!!!!!!!!!
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- poGo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
santo_trafficante написа:става но най гот е да имаш познат там!иначе ще те бавят мотаят...poGo написа:Току що тези хора загубиха от мен 180 лв., щото мислех да им нося един PS2 да го чипосват.
!
dready написа:Аз лично не бих си занесъл PS2 там ,не мисля да ги снабдявам с чисто нова оптика.
След написаното по-горе, както казва един приятел:
nemadaimstapim.com
Мисля, че е крайно време да се направи такъв сайт за да може всеки да погледне къде да НЕ ходи.
Така кроко, с раздели и под раздели: Ресторанти, хотели, сервизи, магазини и т.н. Макар, че тоя сайт ще е толкова обемист, че търсачката му ше трябва да е като Google!!!

- Dodi_Dogg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ее благодаря отново за отзивчивостта ви. Да имам разписка с подпис и печат. И аз точно за съюза на потребителите мислех да се обърна ама не знаех дали ще ми обърнат внимание. Но сега ве4е като им имам сайта и връзка и ще им се обадя да попитам как да процедирам с тия некоректни хорица. Не може ПЦ което струваше тогава 1000лв аз да си го получа насипно. Горещо ви препоръчвам НЕ ХОДЕТЕ В ФИРМА БУШОНА ако ви е мила стоката. Адски арогантно, нагло и мърляво даржание от страна на служителите там.
Дано има краен резултат в моя полза и дано не се протака още една година. Ина4е и аз си мислех варианта да им пращам едни приятни момчета, но ще си го запазя за последен коз.
10х
Това им е сайта: http://www.bushona.com/
Дано има краен резултат в моя полза и дано не се протака още една година. Ина4е и аз си мислех варианта да им пращам едни приятни момчета, но ще си го запазя за последен коз.
10х
Това им е сайта: http://www.bushona.com/
- Mega
- Автомобил: VW Bora 1.8 - 4Motion
- Двигател: AGN - 125
- Контакти:
Прав е колегата
group написа:Има комисия за защита на потребителите - обади им се, разкажи си случая и те ще ти дадът съвет. Според мен трябва да се разправяш и да си търсиш правата - аман от псевдотърговци
Прав е колегата тия са на самоиздръжка и ровят като кучета! Пробвай там.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”