Има ли такава тема??(Предложение)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Има ли такава тема??(Предложение)
Използвах търсачката но не можах да отрия тема за "Най-хубавите коли в България" И искам да предложа на модераторите да се направи една такава темичка
Кой каквито(нови) коли е снимал по БГ с личния си гсм/апарат да си поства в темата и да се коментират... Не само на VW но и на всички марки(ще е по-добре да се снимат повече VW но който каквото може
) Така че помислете за моето предложение и решете дали е удачно да се направи такава темичка
Надявам се че ще се реализира
Благодаря
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
FreeSoul написа:Зависи какви коли ще се слагат, общо взето няма какво да им гледам на заводски Мерцедеси,БМВ и Хонди да речем. То е ясно излизаш на улицата и ги виждащ, не е като едно време да се броят на пръстите на едната ръка и да се молиш да ги видиш..
Няма да се слагат само заводски коли
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:според мен е глупаво...питай жужъл (както скуба каза) кат ти се гледат снимки. има и picsearch.de за снимки...има и тема за коли и жени, в която са публикувани достатъчно екземпляри за поне 1 седмица разглеждане.
Аз такива снимки съм гледал много и съм имал удоволствието да се возя в много такива коли(не се хваля) Просто предлагам за доброто на форума
Върни се в “ОФФ-Топик - други”