Лост ще го влачат още много време за съжаление Много яко филмче но режасиорите нз какво мислят От някъде чух че ще са 8 сезона и в последните 2 ще играят самите режисиори и ще се казва "Загубени" защото те ще са се загубили сами в сценария... нещо такова. И се опасявам накрая да не развалят хубавия филм.
Ами то се знае отдавна че 7-ми епизод е след нова година . Много интригуващо свърши накрая.
Аз се прехвърлих на Prison break много як сериал . Сценаристите са едни и същи с LOST. Ама за съжаление другия вторник е последна серия за тази година
Prison Break скоро имаше почивка от 2 седмици , тоест 3 седмици чаках на тръни един епизод. Може и при Lost да са решили така.
Препоръчвам ви да пробвате да гледате Heroes . Интересен сериал , но сега се снима и мисля , че е до 9-та серия. Лично на мен ми харесва много
на мен вече яко взе да ми писва 'изгубени' те го разтеглиха тоя сериал до безкрай то стана като 'Дързост и красота'' уж само 1 сезон щеше да бъде,после 2 ,а сега за 6 или 7 се говори ,както пишеше в арената -''очаква се 6 -тия сезон да се казва Загубени ,в него ще участват продуцента и режисьора на сериала в опит да разплетат ''мистерийте'' -накрая обаче преди края на 7 ми сезон режисьора умира а продуцента бива настанен в психиатрична клиника''
ми пичове аз мога да кажа само добре, че са почивките
гледам следните сериали
Lost
Prison Break
Kidnapped
Jericho-мнооо як
six Degrees - и той кефи зверски
Vanished
4400- са и тоя ще тръгне пак май
Standoff
Blade
Angela's Eyes