...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:08, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:08, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега не че нещо ама човека търси SL65 а не 75.
Пък един път имах сименс за 2-3 месеца и вотри път не съм се излъгал да си взема пак такъв боклук.
Няма телефон с по-бъгав фирмуер от сименса.
Едни от най-честите "злополуки" бяха- самоизключване, самовключване, блокиране, рестартиране докато се ровиш в менюто... Затова не могат и да се продават сигурно.
Боклук от всякъде.
Ама за подарък става де.

Пък един път имах сименс за 2-3 месеца и вотри път не съм се излъгал да си взема пак такъв боклук.

Сори!
Забравил съм си очилата
Колкото и да не ми се иска да го кажа колегата е прав, но за моделите от нисък клас или 65 и 75 серия. Много проблемни. А специално SL65 ще имаш проблеми с лентовия кабел, батерията, самоизключване, загуба на звук и някой дреболии. Незнам как са го направили, но кабела неизкарва много. Следва подмяна и то както се сещаш новия изкарва още по-малко.

Колкото и да не ми се иска да го кажа колегата е прав, но за моделите от нисък клас или 65 и 75 серия. Много проблемни. А специално SL65 ще имаш проблеми с лентовия кабел, батерията, самоизключване, загуба на звук и някой дреболии. Незнам как са го направили, но кабела неизкарва много. Следва подмяна и то както се сещаш новия изкарва още по-малко.
- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
stilko написа:Stivi написа:stilko написа:За CL75 или за SL75 говорите?
SL65 пише отгоре на темата ! Модел от 2004 !
Извинявай, но не несъм довидял. И все пак не пише SL65
Съжалявам но ... наистина това си пише .. вземи очила на заем.. но както и да е
По темата
Приятел има такъв телефон.. черен.. подарък му е.. отвратителен е с извинение към тези които го харесват.. вга камера (сиреч няма камера) капачето му се отваря по отвратителен начин .. (не като на д500 примерно) просто не си заслужава парите според мен.. пък дори и за подарък щом човека си го е харесал.. абе незнам това си е лично мое мнение и
Върни се в “ОФФ-Топик - други”