Издирвам Оранжев Москвич 12-так ЕВ8609АМ в Габрово

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Издирвам Оранжев Москвич 12-так ЕВ8609АМ в Габрово

Мнениеот dj_nako » Пет 10 яну 2014 15:42

Та значи накратко издирвам москвича защото се заплита едно протакване на полицейска преписка и ме съмнява че нещо ме баламосват.
Ако някой види, този москвич просто да ми подаде информация.

Като цяло мога да разкажа случката: Преди коледа на светофара до ОМВ Габрово при неправилна маневра на заден ход москвича ми удари Голф 5-цата. Счупи фар, броня, решетки, калник и др. След кратки уговорки че имал всички документи и изисквания и познанство в КАТ, човека най безцеремонно си тръгна, като не се съобрази със цялата патардия която се получи при тръгването си....абе чудо беше.
При пристигането на полицаите се установи че колата е била без застраховка, преглед и затова е избягал. До тук всичко добре....описаха ми данните, положението на колата и остана да си чакам протокола, че каското да ми платят щетите.....да, ама не.. от полицията казаха че протокола щяял да се забави защото не могли да намерят шофьора, защото номерата на тази кола били от зелен москвич, а тоя беше оранжев (имам снимка).

Демек аз без протокол нямам пари от каско. Виновният каза че бил връскар в КАТ и ми се струва че полицаите правят някаква шашма, защото на снимката ми се вижда че номера е със нит от КАТ, демек няма как този номер да е от друга кола, а колата не е пребоядисвана.....беше си оранжева от всякаде...видях докато дърпах шофьора докато той си тръгваше....

От КАТ ми се оправават че не могат да пишат извършител собственика на номерата и търсели аджеба, на кого е тоя оранжевия москвич и кой го е карал....затова щяло да стане бааавно.

От цялата работа на мен ми е нужно къде може би стои този москвич, за да може като минавам през Габрово да мина да го огледам пак и да видя номера с нит ли е както изглежда. Също така ако го намеря ще мога да извикам полицаите и те да го видят че да го конфискуват.....понеже без извършител той бил заключен някаде в района на бул. 3-ти март в Габрово и не можели да го пипат.

От вас колеги искам, ако някой го види къде е, да ми съобщи улица и номер или нещо по ориентировъчно а аз нататък си знам.

Потребителски аватар
ktamen
Автомобил:
Двигател:

Re: Издирвам Оранжев Москвич 12-так ЕВ8609АМ в Габрово

Мнениеот ktamen » Пет 10 яну 2014 16:10

Нита е лесно да се прехвърля от кола на кола. Много е вероятно номерата вече да на на син москвич примерно, а оранжевия да е нарязан. Полицаите се правят на улави за да го покрият. Трябва да вдигнеш повече патърдия за да подгонят собственика на номерата въпреки, че им е познат.

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пет 10 яну 2014 16:26

Забравих да кажа че на задното стъкло на москвича има стикер за инвалид.

planetbar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот planetbar » Пет 10 яну 2014 17:48

Здравей,

дано успееш да го намериш. Няколко съвета от моя опит:
1. говори с Булстрад и помоли да ти съдействат пред полицията чрез техните юристконсулти.
2. отиди при адвокат и направете официално писмо до габровското РПУ и задай своите въпроси. Чрез този тип връзка те са длъжни да ти отговорят в рамките на 30 дни най много.
3. Москвича няма гражданска отговорност от Март 2011. Определено някой крие нещо!
Прикачени файлове
Untitled.png
Без ГО от 2011 година

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Пет 10 яну 2014 17:58

Благодаря за тази справка относно застраховката. Ще говоря с адвокат, ще говоря пак и служителите от каското.

Може ли някой който работи в системата на КАТ да ми направи сверка за този номер, какъв цвят и какъв вид кола се води. Също така и оттам можем да извадим име на собственик. Поздрави! Ако има колеги или техни познати в КАТ ще ми супер.

kiril_bulgaria
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiril_bulgaria » Пет 10 яну 2014 18:21

Виждаш къде е бил застрахован москвича, оттам вземаш адреса на собственика.

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Мнениеот williams_vn » Пет 10 яну 2014 19:11

малиии ще ми удари колата и ще си замине няма такъв начин ще го пукна пък после ако ще да е началника на кат хич бе ми пука да не е хванал господ за шлифера , веднага му дупвам гумите и да си седи където е с една отверка за 3 секунди е без две гуми пък после нека ме съди , отиваи в кат габрово и почваи със скандал взимаи си адвокат и да ги почва наред тия за какви се мислят

Потребителски аватар
predat0r
Автомобил: Mercedes-Benz W203
Двигател: C270CDI

Мнениеот predat0r » Пет 10 яну 2014 19:20

От лични наблюдения ви казвам.. Преди около 7-8години... Един познат имаше син москвич след като му изгни целия. Купи друг но с бял цвят и му сложи номерата на синия.. Защото новия нямал нищо платено :scare3

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Пет 10 яну 2014 23:18

Сега да питам че не разбрах ! Тъмно е,паркирал си пред блока и чакаш гаджето,изведнъж някой се натриса в теб отзад и после се изнася с мръсна газ без светлини,ти не можеш да си кажеш името камо ли да забележиш марка,номер и други неща за разпознаване на извършителя,значи ли това че щом полицията не може да го намери застрахователя няма да ти плати ?? Според мен те трябва да ти оправят колата пък дали и от кого ще си вземат парите си е техен проблем,нали за това си правиш Каско а не чакаш на гражданската на някой дебил като тоя с москвича !

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Съб 11 яну 2014 9:28

Принципно да. Аз имам взимане даване със каското. Обаче те искат протокол, а протокола го бавят от полицията в Габрово. Оправдават се с липса на извършител, но не приключват преписката с неизвестен такъв. Затова аз искам да издиря тоя или поне тоя на който се водят номерата.

pakumba
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот pakumba » Съб 11 яну 2014 17:30

Има си срокове, в които уж го издирват, след това обявяват неизвестен и така. А по принцип полицията я контролира прокуратурата и може там да пускаш жалби. Аз преди време бях пускал жалба в прокуратура имаше добър ефект. Ако имаш съмнения, че ги покриват, може да пуснеш жалбичка там, обаче не знам дали после няма да бъдеш спиран по 20 пъти на ден

Потребителски аватар
djofar
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: 1.9TDI ARL 2003

Мнениеот djofar » Пет 17 яну 2014 16:06

точно преди една седмица ме удари кола, аз тъкмо паркирах моята и излязох от нея и друга кола се натресе в мен отстрани и тръгна да бяга, обадих се веднага на 112 и продиктувах веднага номера на колата, след 20 минути дойде буса на полицията и ми докара на място собственика на автомобила,директно в тях бяха отишли и го натоварили. Според мен така е най редно викат го собственика на очна ставка и ти казваш той е или не е той

Потребителски аватар
gogata1982
Автомобил: GOLF 3
Двигател: 1995 - 101
Контакти:

Мнениеот gogata1982 » Пет 17 яну 2014 16:34

Дано го намериш колега ! Не смятам ,че полицията има право да те мота ...даже и връзкар да е си има определени срокове и явно изчакват да мине за да могат да го покрият ! А като го намериш....абе заслужава си един шамар поне !
:love.vwclub

Потребителски аватар
dj_nako

Мнениеот dj_nako » Вто 21 яну 2014 19:35

gogata1982 написа: А като го намериш....абе заслужава си един шамар поне !
:love.vwclub

Не търся човека за разправа или друг вид взимане даване от тоя тип. Търсех го за да мога да помогна на полицията, за да ми изготвят протокола нужен ми за да ми платят щетите от каското.

Намерих инфо за човека, ако има развитие по протоколите и бумащината по моите щети, ще пиша в темата.

Вълчан
Автомобил: Mazda 5
Двигател:

Мнениеот Вълчан » Сря 22 яну 2014 13:01

А...нищо чудно онзи да каже че въобще не е бил там понеже няма застраховка и не си кара от години колата.То изтървеш ли го ..трудна работа после..То по тези ОМВ имат доста камери...може някоя да го е засякала този инцидент...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”