Напоследък ми се събраха над 3000 лв за парно и взеха да ме гледат накриво от топлофикацията и аз реших да сключа договор за наем на апартамента с един ром Карамфил. После му прехвърлих партидата към топлофикация. Сега се надявам от топлофикация да търсят него за тези сметки. Моля да ми кажете дали съм уязвим в тази ситуация, може ли топлофикация София пак да търси мен да и плащам тези 3470лева които дължа за парно?
Весели празници на всички.
Одисея с топлофикация София.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- sp_konsulov
- Автомобил:
- Двигател:
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Одисея с топлофикация София.
Предполагам тебе ще те търсят, понеже ти ги дължиш.
Интересно ми стана защо не си се позаинтересувал как стоят нещата преди да дадеш апартамента по наем, че да не се окаже че цялата врътка е била напразно понеже резултата не се променя
Интересно ми стана защо не си се позаинтересувал как стоят нещата преди да дадеш апартамента по наем, че да не се окаже че цялата врътка е била напразно понеже резултата не се променя

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Дано да намерят начин да си ги платиш, а знам че има такива.Аман от такива като теб. 

- kossel
- Автомобил: Fiat Doblo Natural Power
- Двигател: 103 коня 1600 16V
Човекът е измислил малко андрешковски начин за неплащане, но поздравления за идеята.
Г-н Съмнителният явно му харесват сметките от топлото, сигурно си мисли че съседите са му виновни за високите сметки
Г-н Съмнителният явно му харесват сметките от топлото, сигурно си мисли че съседите са му виновни за високите сметки
Съмнителният написа:Дано да намерят начин да си ги платиш, а знам че има такива.Аман от такива като теб.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
@Автора, интересно ми е на колко години е и с какво образование, че да му хрумват такива Едеотски идеи
п.п. аз имам друга идея, ама кажете дали е възможно:
да отида на кръчма с приятели и почти цяла нощ да пиеме и ядеме на корем, след това да приключа сметката, да отворя нова и да не платя първата, хммм
п.п.2 @Автора, единственото сигурно нещо в цялата работа е, че тези 3470лв. ще си ги търсят, а ти ще си ги платиш по един или друг начин, рано или късно, със или без съдия изпълнител, като до настъпването на този момент ще си се натрупва и лихва, която не е съвсем малка и е неприятна. Това е така на 100%, не се заяждам с написаното.

п.п. аз имам друга идея, ама кажете дали е възможно:
да отида на кръчма с приятели и почти цяла нощ да пиеме и ядеме на корем, след това да приключа сметката, да отворя нова и да не платя първата, хммм

п.п.2 @Автора, единственото сигурно нещо в цялата работа е, че тези 3470лв. ще си ги търсят, а ти ще си ги платиш по един или друг начин, рано или късно, със или без съдия изпълнител, като до настъпването на този момент ще си се натрупва и лихва, която не е съвсем малка и е неприятна. Това е така на 100%, не се заяждам с написаното.
- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Преди няколко години по просто икономически причини и аз го бях докарал до дебела сметка (не чак толкова де). В крайна сметка се издължих без да шикалкавя, а разни познати ги поосъдиха защото опитваха да хитруват. Сега имат запорирани заплати, конфискувани автомобили, разправии с ЧСИ и все такива "хубави" работи 
Ползваш = плащаш! Това е положението. Като не ти харесва има начини, сваляш радиаторите, пломбираш и плащаш само топла вода и общи части. И на мен не ми харесва особено монопола на топлофикация, но това е положението...
Това ми беше сметката за около 2500 лв (приблизително два метра и половина)

ПП
Относно пускането на роми и разни други подозрителни елементи от малцинствата в собствен имот...
Пак поради икономически причини бях пуснал един турчин под наем в един апартамент. Всичко беше много хубаво само дето едвам го изгоних, не ми плати около 1000 лв наем и ми остави още толкова сметки и задължения. Порутената и освинена собственост която беше за цялостен ремонт пък не я коментирам...

Ползваш = плащаш! Това е положението. Като не ти харесва има начини, сваляш радиаторите, пломбираш и плащаш само топла вода и общи части. И на мен не ми харесва особено монопола на топлофикация, но това е положението...
Това ми беше сметката за около 2500 лв (приблизително два метра и половина)

ПП
Относно пускането на роми и разни други подозрителни елементи от малцинствата в собствен имот...
Пак поради икономически причини бях пуснал един турчин под наем в един апартамент. Всичко беше много хубаво само дето едвам го изгоних, не ми плати около 1000 лв наем и ми остави още толкова сметки и задължения. Порутената и освинена собственост която беше за цялостен ремонт пък не я коментирам...
Последна промяна от groznika на Пет 13 апр 2012 8:47, променено общо 1 път.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Не виждам никаква одисея-ползвал си парно,навъртял си сметка,която трябва да платиш...
Винаги съм се чудил на акъла на такива като теб-защо не ги плащате навреме,а чакате да станат по 3,4 к лв...После ептен да не може да ги платите....
Винаги съм се чудил на акъла на такива като теб-защо не ги плащате навреме,а чакате да станат по 3,4 к лв...После ептен да не може да ги платите....

- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Ами аз като съм на последен етаж, радиаторите откачени, топлата вода от ел. бойлер и като ми пращат зимата по 50лв + сметки кво да ги правя
Предния собственик спрял всичко към топлофикация и така заварих положението, ама те пак искат да им плащам въпреки че не ползвам грам тяхна услуга, не съм искал и няма и да искам
Майната им - щом те не могат да бъдат коректни, не могат да изискват коректност

Предния собственик спрял всичко към топлофикация и така заварих положението, ама те пак искат да им плащам въпреки че не ползвам грам тяхна услуга, не съм искал и няма и да искам
Майната им - щом те не могат да бъдат коректни, не могат да изискват коректност
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Плати си задълженията!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”