Маркови дрехи реплики или Bulgarian made ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Маркови дрехи реплики или Bulgarian made ?
Колеги това искам да разбера. Къде, кога, как и защо ? Чувал съм доста слухове за адидаси дрехи/обувки, пуми, найк-ове т.н. , които се правят в България, без разрешението на самите фирми. С две думи реплики или ментета. Някой знае ли нещо по въпроса, къде в България има такива заводи за такива дрехи и от къде мога да си намеря ? Например бях чул преди време, че в старазагорско се правели Адидас горнища, долнища комплекти и се продавали за по 30-40 лв комплекта ( мой приятел му бяха взели такова ). Бях чувал преди време и за друга извесна марка дреха, на която се правеха някъде из България ментета/реплики, но я забравих, както и нейното местонахождение. Споделете.
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Маркови дрехи реплики или Bulgarian made ?
Нали не си мислиш че някой който шие Найк и Адидас ще бие тъпана къде му се намира цехчето В България се шият доста неща но е трудно да се вземат ако са със всички копчета ципове и етикети на фирмата за която се правят А точно тези две фирми в нета има ментета бол
- BoromiR
- Автомобил:
- Двигател:
Виж това ми е ясно. Въпросът е, че щом аз съм чувал, други също са чували и знаят. Затова чакам мнения и информация 

- barezifranko
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABU 1993
Димитровград пазара е пълно с такива неща.
В Илиянци няма ли
То и в ПД на Руския е пълно,срещат се и Версаче,Армани и Д&Г 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 3 години на центъра на гр. Елена имаше магазин с дрехи Адидас, но всички бяха с по 50% надолу. Жената ми каза, че били произведени в Хасково мисля. Тениска която купих за 20 лв от там във Варна струваше 40 лв
, а нямат никаква разлита нито в модела, нито в материята на плата. Миналото лято обаче тоя магазин вече беше магазин за нещо друго.

-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
За Димитровград не е точно така, преди няколко месеца ходих и нямаше никакви дрехи на abidas, нито обувки. Явно тогава ги бяха погнали за ментетата. В Стара Загора има един пазар за дрехи, там по-може да има. Преди 3 години си бях взел една тениска, модерна - abidas, която се оказа доста читава... а беше от порядъка на 20 лева.
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
В България се шият много дрехи на различни производители на ишлеме. По различни пътища част от продукцията попада на нашият пазар. Но определено не се шият без ничие знание. Аз лично не вярвам да има такива шивашки цехове, които шият сами за себе си, а пък дори и да предположим че има качеството ще е на светлинни години от оригинала. Според мен ако някой е казвал че се шие в България е имал предвид ишлемето.
- Ivailo
- Автомобил: VW Golf mk3
- Двигател: AAZ
- Контакти:
dlug написа:В България се шият много дрехи на различни производители на ишлеме. По различни пътища част от продукцията попада на нашият пазар. Но определено не се шият без ничие знание. Аз лично не вярвам да има такива шивашки цехове, които шият сами за себе си, а пък дори и да предположим че има качеството ще е на светлинни години от оригинала. Според мен ако някой е казвал че се шие в България е имал предвид ишлемето.

- dlug
Ами осветли невежите, щом си точно информиран
Едно 70% от мрковите дрехи по принцип се шият в бангладеш, пакистан, индия, останалите 30% по другите краища на света - турция, русия, а защо не и България.
И по-важното е че си го пише на етикета!
Ако на етикета пише: Франция, Германия, САЩ или някоя по-заможна държавица, познайте какво сте си купили
И по-важното е че си го пише на етикета!
Ако на етикета пише: Франция, Германия, САЩ или някоя по-заможна държавица, познайте какво сте си купили

- barezifranko
dlug написа:В България се шият много дрехи на различни производители на ишлеме. По различни пътища част от продукцията попада на нашият пазар. Но определено не се шият без ничие знание. Аз лично не вярвам да има такива шивашки цехове, които шият сами за себе си, а пък дори и да предположим че има качеството ще е на светлинни години от оригинала. Според мен ако някой е казвал че се шие в България е имал предвид ишлемето.
Колега в голяма грешка си. Масово се шият имитации на големите марки и затова и на Дград пазара постоянно правят хайки тези от Икономическа полиция. Миналия ден си взех комплект Адидас (горнище и долнище) за 40 лв. Точно копие на оригинала с три ленти и т.н
- dlug
Аз за имитации нищо не казвам. Не изразих много точно какво имам предвид. Имах предвид оригинални адидаски на цена 40 лева (със същото качество). А за имитации да, и аз съм виждал (с три черти и всичкото), само че качеството (според моя опит) хич не се доближава до необходимото
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Толкова струва тениска на въпросната фирма ти искаш комплект на тази цена
Като намериш Маркови комплекти по 20евро кажи и на нас къде са 

- barezifranko
Някъде да съм споменал че е оригинал 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”