Странен проблем с климатик SANG
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Странен проблем с климатик SANG
Значи имам проблем с климатик SANG модела точно не помня какъв е ама прилагам снимка по долу да се види. Та проблема е че сега като го пуснах да духа топло работи странно духа 2 мин. и после спира за около 5 мин и пак за 2 после пак за 5 и така постоянно. Не е инвенторен проста сплит система и незнам нормално ли е това. Да поясня че не го прави това на АУТО режим ами и на НИСКА, СРЕДНА и ВИСОКА степен.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ма виж че на Ауто не го прави. По-скоро някои проблеми в схемите. Аз имам такова DVD и веднага го отворих след като го взех. Ми ко да ти кажа за малко пари, малки и евтини схемни решения ...
Ако не се лъжа всичко му се крепеше на 2 интегрални схеми и ... Така че бачкай си на ауто и това е.
Замисли се дали си струва парите да се отремонтира даже.
Според мене не. 

Замисли се дали си струва парите да се отремонтира даже.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Ми при тоя не знам как е ама на Panasonic има едни термо датчици като отвориш вътрешното тяло отгоре на ребрата. Та те регулират тая история посредством реле. Пък може да не е от тях ами по платката нещо.
Ма нали ти казвам викни някой техник дето разбира питай го кви кинти ще иска и се замисли дали си струва да се прави.

Ма нали ти казвам викни някой техник дето разбира питай го кви кинти ще иска и се замисли дали си струва да се прави.

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- Lyubo_Toshev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”