Тиянчо мили, много добре ми е ясно естеството на темата.
И аз храня добри чувства към вас.
Много добре ми е ясна и играта с Тебе, Твоя милост и Кораба майка
Ясно ми е че не ти е практика от доста отдавна да ползваш този ти профил, съдейки по датата на регистрация и знаейки те горе долу с какво се занимаваш, разбрах че е служебен.
Май единствената ми грешка е че не сложих накрая на мнението ми няколко такива топки:

, белкем по тях разберете че се майтапя. (това писмения разговора с хората, без интонацията на говора е големо дърво)
За протокола ще кажа, че аз сигурно ще съм последния човек който ще възроптае срещу дадени привилегии,, дали един ще има права да чете някъде, дали ще има гараж преди други, изобщо не ми пука за такива неща, интриги и завистливи мисли. Аз съм тука в форума на първо място заради приятелите които имам и заради фъна да съм с вас и да си пиша с вас.
Верно е че с тебе например никога не сме седнали да пиеме или да сме излязли някъде заедно, но сме се виждали много пъти и сме си говорили, как д...ба не ме опозна що за човек съм.
Защото ако го беше направил, нямаше да пишеш това мнение за мене, или най-малкото щеше да е нещо на ташак от името на Кораба майка.
Малко дълго, дано си ме разбрал.
Айде със здраве да си останеш и ако има нещо.....няма нищо