Некоректна постъпка от колегата xP_NiRee

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
DoH_KuXoT
Автомобил:
Двигател:

Некоректна постъпка от колегата xP_NiRee

Мнениеот DoH_KuXoT » Нед 22 апр 2012 21:45

търсех си патерица 5х112 , той в една тема каза, че има от мерцедес, договорихме се на лични, които пазя, обяви цена,която ме устройваше, попитах го от мерцедес ли, той потвърди, разбрахме се, че разликата е само в централния отвор, не е 57,1 ами е 65мм , което щях да коригирам с втулка. Каза ми , че ще платя само 7,20 за куриер, в крайна сметка платих 10,20лв + сумата за джантата, както и да е , слизам да пробвам какво съм си купил и опааа джантата не е 5х112 , а 5х110 и съответно не става, чухме се по телефона, като приятелски му обясних, че джантата не е от мерцедес, и нарисуваната емблема е рисувана с маркер, попитах го дали ще прояви колегиалност и да му върна джантата , той каза, че не е негова, а на приятел и само правел услуга... че щял да говори с него... след 5 часа пак му се обадих, той каза, че ще звънне веднага като се прибере, е да де, но от тогава минаха 3 дни... Здраве да е, но Имайте едно на ум като купувате нещо от въпросния потребител. И аз си знам, че нищо не се купува по куриери на доверие, но предвид това, че вече сигурно 8 джанти пробвам и все не намирам, това което ми трябва , а имах уверението че тази е свалена от мерцедес и някак си прецених, че човек с почти 600 мнения не би направил подобно нещо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”