пичове търси се прилично луксозна кола за сватба на 9.12.2006
имам на разположение извънредно добър професионален шофьор, а може и собственика да си кара ако иска.
ако някой има идея - нека пише ЛС.
п.с. лимузини под наем тип линкълн не са подходящи, търси се нормална лъскава кола от човек, в замяна на шише качествена ракия за услугата.
търся кола за сватба
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами едното, за което се сещам, е Нисан Патфайндър 2001 година, черен металик, лети джанти, кожени салони, климатроник и т.н. /на баща ми/
А другото не е много сигурно, един приятел работи в Тойота и бях взел за бала на брат ми /тогава нямахме Нисана още/ чисто нов Тойота Ленд Крузър, ама не знам сега дали ще може.
А другото не е много сигурно, един приятел работи в Тойота и бях взел за бала на брат ми /тогава нямахме Нисана още/ чисто нов Тойота Ленд Крузър, ама не знам сега дали ще може.

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
Varbona написа:нии е железен, не го е облъчил немецът
язе не моем се прелъжем близките неколко годин

Добри за отзивчивостта имаш шишето кажи га да ти го дам, но младежите вече са си намерили некакъв Бенц за повода току-що ме информираха,така че вече няма нужда.
Тенк ю пипъл

nii написа:Varbona написа:нии е железен, не го е облъчил немецът
язе не моем се прелъжем близките неколко години ако се заженим ако не намера 560SEL Pullman отлагам сватбата.
Добри за отзивчивостта имаш шишето кажи га да ти го дам, но младежите вече са си намерили некакъв Бенц за повода току-що ме информираха,така че вече няма нужда.
Тенк ю пипъл
Котьо, четито ти имен ден !!! Да си ни жив и здрав и все такъв сладур!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”