не по времето когато баба ми е била девойка
Тогава се искаше бележка от психо-диспансер (за отчет),предполагам и сега.
не по времето когато баба ми е била девойка
TiL написа:То това е ясно, че ще се иска бележка от психо диспансера, че не си лежал... а не се ли прави някакъв тест, беседа със психиатър?
velinsl написа:TiL написа:То това е ясно, че ще се иска бележка от психо диспансера, че не си лежал... а не се ли прави някакъв тест, беседа със психиатър?
Не. Иска се свидетелство за съдимост обаче(че никога не си бил съден), свидетелство, че и в момента срещу теб няма образувано следствие, както и бележка от данъчното, че в момента не дължиш данъци.
Само това се сещам към момента. Доста колеги си изкараха разрешително(за това и имам някакви бегли наблюдения), но при нас е малко по-леко понеже сме в силово министерство. За психо нямам спомен да на споделяли, но знам, че просто се иска бележка от местния психодиспансер, че не се водиш на отчет.
След като се изготвят всички документи, кагото подаваш документи за ЛИЧНО оръжие пращат едно човече да поразпита съседите ти що за личност си. Една лоша приказка за теб и те лишават от право на ЛИЧНО ОРЪЖИЕ без всякакви обяснения.
Ludia написа:velinsl написа:TiL написа:То това е ясно, че ще се иска бележка от психо диспансера, че не си лежал... а не се ли прави някакъв тест, беседа със психиатър?
Не. Иска се свидетелство за съдимост обаче(че никога не си бил съден), свидетелство, че и в момента срещу теб няма образувано следствие, както и бележка от данъчното, че в момента не дължиш данъци.
Само това се сещам към момента. Доста колеги си изкараха разрешително(за това и имам някакви бегли наблюдения), но при нас е малко по-леко понеже сме в силово министерство. За психо нямам спомен да на споделяли, но знам, че просто се иска бележка от местния психодиспансер, че не се водиш на отчет.
След като се изготвят всички документи, кагото подаваш документи за ЛИЧНО оръжие пращат едно човече да поразпита съседите ти що за личност си. Една лоша приказка за теб и те лишават от право на ЛИЧНО ОРЪЖИЕ без всякакви обяснения.
това в червеното не е вярно
Теодор написа:Ludia написа:velinsl написа:TiL написа:То това е ясно, че ще се иска бележка от психо диспансера, че не си лежал... а не се ли прави някакъв тест, беседа със психиатър?
това в червеното не е вярноТова се прави при кандидатстване за постъпване на работа в МВР
Lifeguard написа:колеги има голяма разлика за ЛИЧНО и СЛУЖЕБНО оръжие-смесвате нещата!!!
Ludia написа:Попринцип цялата тема е объкана и отношение взимат хора чули нещо от някъде си. Няма да казвам как е за лично КНО, служебно КНО или ловно оръжие, просто защото си има наредби, закони и правилници където всичко е описано и изяснено по недвусмислен начин. Аз само казвам как не е и кое е излишно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта