Някои хора се влюбват в други човешки същества, а други - в предмети. Това всъщност е рядко разстойство на личността, при което човек се влюбва в... предмет. Нарича се "обектофилия".Това може да се превърне в нестандартна сексуална практика. Но основно е свързано с вярването, че предметите също могат да притежават чувства. Лекарите също все още гадаят какви са причините за странните сексуални потребности на обектофилите.
«Влечението към обектите е толкова силно, че и в сферата на любовта аз чувствам изключително привличане към вещи, н е мога да си представя любовна връзка с човек » - казва Санди. Тя не е единствена със своето сексуалното влечение към предмети. Вече няколко години тя е член на обществото на обектофилите и обектосексуалните в Германия. Оказва се, че има много като нея, но не всички си признават.
"Не се притеснявам от чувствата си и необичайната си страст. Всеки път, когато идват на виенското колело, му казвам колко много го обичам. Когато не съм с него много ми липсва", казва американка.
Студентът-психолог Бил Рифке, както и всички обектофили, много обича своя възлюбен – ноутбук. «За мен моят Macintosh е мъж. Аз живея, така да се каже в хомосексуално партньорство». Странната хомосексуална склонност към обекти споделя и 40-годишната жителка на Кьолн Доро Б. Веднъж, по време на работа, тя се загледала в металообработващия струг и от пръв поглед почувствах неговата женска същност.
Чувството не се различава по нищо от истинското влюбване. Обектофилите не причиняват вреда никому, не насилват другите и не им нанасят морални травми.
източник : magicaura.com
Качи се у гоуфа да ти обърна внимание! Колко от вас си падат по варелите?Или кажи ква кола караш , за да знам има ли какво да си говоря с теб?