Лимит за продажби в ebay
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Лимит за продажби в ebay
Изчерпах си лимита от продажба на 10 артикула на месец ! Чета, че трябва да чакам 90 дни от първата продажба за да ми вдигнат лимита. Това е лудост ! Иначе съм регистриран поне от 5 години , но никога не бях продавал. Има ли друг вариант ? Ако платя за магазин дали ще отпадне лимита...от helpa в сайта не става ясно. Някой колега, който продава и няма лимит може ли да удари едно рамо срещу заплащане разбира се ?
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Re: Лимит за продажби в ebay
В кой ebay продаваш
Аз до колкото знам в този които е .com лимита е 10 артикула или $1000, като ако ги продадеш в рамките на месеца (примерна дата 20-21 да кажем) просто трябва да изчакаш до началото на другия месе (1-ви, 2-ри) за да можеш да продаваш отново. Също мисля че имаше някакви начини да увеличиш лимита, ама незнам как точно..

- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не е така. Първоначално лимита е 10 артикула или $500. След като получиш поне няколко отзива от купувачи или ще ти вдигнат автоматично лимита на 20 артикула и $700 или ще си стои така, докато ти не поискаш по-висок лимиит. Съответно тогава по всяка вероятност ще ти искат документи: лична карта, удостоверение от банката и някаква платена сметка, всичко това естествено с твоите данни, имена, адрес и банкова сметка. Хубавото в случая е, че не си новорегистриран. Там изискванията са доста по-големи.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
И на мен ми направи впечатление, че са въвели тези неща. Моят лимит е 3500 паунда или 100 продукта на месец. Имам 14 положителни фийдбека, ако това е от значение. Мисля, че се регистрирах преди по-малко от 5 години - по-скоро 3 или 4. Така че, Стой, моли учтиво своите купувачи ако са доволни от продукта да ти оставят фийдбек 

- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Просто официалното твърдение в сайта е, че трябва да минат 90 дни от положителен отзив и това ме стресна. Ще видим, какво ще стане след няколко положителни такива. А и работата е спешна. Това което продавам след няколко месеца може да не е актуално вече, а в момента върви като топъл хляб.
- tZv3t0zAr
- Автомобил:
- Двигател:
Аз малко офтопик да влзена в темата ...
Чрез какви фирми организирате транспорта за други страни, или по скоро как се пресмята за да можеш да обявиш цена за доставка ?
Чрез какви фирми организирате транспорта за други страни, или по скоро как се пресмята за да можеш да обявиш цена за доставка ?
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Пиши им на съпорта. Имат и лайв чат и телефонна линия.. което ти е по-удобно.
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Транспорта ти е най-малкия проблем 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Знае ли някой колко е доставката за ЕС чрез БГ пощи!Говорим за малък колет,да кажем до половин килограм!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Ето ти ценова листа:
http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=371
Ако пакетчето е малко (мисля под 60см на страна) минава за малък колет. Т.е. не плащаш като за колет (малко по-скъпо идва). В твоя случай би следвало да е къмто 10-12лв. понеже не си уточнил за коя точно държава иде реч
http://www.bgpost.bg/?cid=208&NewsId=371
Ако пакетчето е малко (мисля под 60см на страна) минава за малък колет. Т.е. не плащаш като за колет (малко по-скъпо идва). В твоя случай би следвало да е къмто 10-12лв. понеже не си уточнил за коя точно държава иде реч

- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
Здравейте колеги, искам да продам едни джанти, но понеже лимита ми е 500$ и имам 4 фиидбег(не че има значение), не мога да ги листна. Търся колега с лимит над 700 паунда, който да ги пусне вместо мен, естетвено, че ще си заплатя всички такси и при продажба, ще има някакво заплащане.
- k_garchev
- Контакти:
Така,я да попитам нещо!Направих първата си продажба в ebay и имам няколко въпроса!Продажбата е на стойност 240$!Парите си ги виждам в пейпал и там баланса ми е 170евро,кога ще ги видя в дебитната ми карта?Може ли купувача по някакъв начин да си дръпне парите обратно от пейпал?Друго,купувача ми превежда 240$,в пейпал ми ги показва в евро(170),което е 228$,другите 12$ ги гълта...?Може ли сега да пратя стоката?
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Ами парите ще ги видиш в картата, като ги пратиш.
2-3 дни са нужни да пристигнат, но след като ги виждаш в пеипал пращай стоката.
2-3 дни са нужни да пристигнат, но след като ги виждаш в пеипал пращай стоката.
- GALIANO
- Автомобил: Cupra 300
- Двигател:
След като влезеш в пейпал отиваш в "Withdraw" и там избираш къде да преведеш парите.Таксата е 2€.Само не забравяй за таксите които дължиш към ибей за тези 240$ 

- k_garchev
- Контакти:
Галиано,благодаря!Утре ще пращам!А какво дължа на ebay?В смисъл те май вече са си ги взели,защото ми се губят едни 12$,явно те май са за ebay!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”