Както много от вас знаят купих си от Англия Голф 4 Р32.Трябваше да си набавя необходимите части за нейното обръщане.Пуснах тема в раздел Търся и описах на кратко от какво имам първоначално нужда.След няколко дена ми се обади колегата Боян Вълев (bobiturboto23) който ми предлагаше рейка.От дума на дума той разбра,че аз всъщност ще сменям дирекцията на колата.Предложи ми,всички части от които имам нужда за 500лв +предната престилка,която е най-важната част и без която аз не мога да започна да работя по колата.На нея се закрепват рейка,серво,педали,парно и т.н.Разбрахме се ако има дреболии,които е забравил или аз не съм се сетил или предвидил за тях,да ми ги прати.Колата от която трябваше да бъдат всички части(по думите на продавача)беше Голф ТДИ 2001г.Речено сторено.
Получих пратка от еконт.Отворих и разгледах какво съм получил за 500лв.Табло(без жабка)гредата към нея,рейката,презаварена машинка за чистачките,климатроник от кола 99г!,изгоряла инсталация и серво и климатични маркучи.Обадих му се и го попитах какво е станало с предната престилка,отговори че чака негов приятел за да я отрежат и в най-скоро време щял да ми я прати.Аз започнах разглобяването.След няколко дена чакане и звънене по телефона(той така и не ми вдигаше) реших да си намеря друга.Обадих му се и му казах,че вече съм се оправил и ако може поне да ми прати останалите неща.Ставаше въпрос за дреболии(стойка за компютъра,мокет,пластмаси и т.н.)Винаги казваше "Утре".Този понеделник като му се обадих,обеща да ги прати на същият ден.Както се досещате вторник не получих смс от фирмата куриер