Благодаря предварително!

Bobi85 написа:Точно срещу главният вход на хотела, от другата страна на пътя, има платен паркинг- 2лв на час. Няма начин да не го видиш!
joker написа::да: Благодаря ви още веднъж колеги...ама май АЗ съм бил неточен...трябва ми охраняем паркинг...просто да не я мисля колата....е всичко е относително.
groznika написа:joker написа:Днес си получих окончателното разпределение на обектите и съм писан в Принцес. Ще съм през цялото време на проявата и ако мога да съм ти полезен с нещо просто потърси Дидо при техниците в залата.
Поздрави
groznika написа:Другото за което се сещам е подземния паркинг на новата метро станция на входа на София. Там до колкото знам цената е левче на час. Можеш да оставиш колата там и да слезеш с метрото до центъра от където си за 10-15 мин пеша в хотела
hooligans написа:groznika написа:Другото за което се сещам е подземния паркинг на новата метро станция на входа на София. Там до колкото знам цената е левче на час. Можеш да оставиш колата там и да слезеш с метрото до центъра от където си за 10-15 мин пеша в хотела
Безплатен е
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 30 госта