питам го да си спирал на някои пред колата,или на неговото място...НЕ..спях където винаги си спирам,пред входа,там паркирам от много време...ми не знам тогава.
аз имах подобна случка с един жандармерист...
а тя е без да преувеличавам следната:
понеже се движа доста когато не съм на работа,а на ляво а на дясно работа си действам.
и когато още си държах колата от вън я паркирах където има място но гледам да е около моя вход.
един ден се звани на вратата към 23:00 и майка ми се развиква и аз усещам как нещо става...
излизам на вратата и какво виждам...

един от съседния вход(който не под наем от 2-3-5 месеца) се заканва към мен с сгъваем стол в рака ,да слизам веднага да си преместя колата,що аз съм му спрял на мястото...
оооооо ужассс..оооо небеса....

...звъни в нас в 23 и ме безпокои,мен и майка ми 4е аз съм му спрял на мястото.
какво последва....без изобщо да говоря крачка на пред.... десен в брадата...(дистибуларен апарат и 200 кг да си падаш),посрещане с крак в тилът и до там... майка ми вика...тоя се търкаля по земята...и познайте сега следва най-готиното..
тоя наглец става и ми вика:що ме нападаш,ще викна полиция и ще съда. тръгва си но какво???? пи4а си забрави сгъваемия стол.. хахахаха
полиция идва а тоя явно ги е чакал между етажите идва с тях..тоя ме преби..оо ужассс...
а аз пред полицията му викам я си вземи стола дето щеше да ме биеш с него..и си ходи,аз съм си в нас...
поразправяхме се малко пописахме малко,предупредиха ни да не идват пак,и си се пребрахме...след 2 седмици тоя пи4 ве4е не беше под наем в блока..сам се беше махнал....сигурно от срам...
та това е историята..цялата истина за селското държане на хората....нямам нищо против провинцията!!!