Въпрос за трудов договор

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
JoJoooo
Автомобил: Volkswagen Passat
Двигател: AJM

Въпрос за трудов договор

Мнениеот JoJoooo » Пет 22 юни 2012 16:52

Здравейте на 19.06.2012 подписвам трудов договор в една строителна фирма. След това отивам в Трудовата Борса в града където живея и се отрегистрирам после на същия ден отивам в НОЙ да си прекратя и някаква регистрация там(където ми е останал още 1 месец да получавам там някакви 160 лв.)... но на 21 се "счепкваме" със собственика на фирмата, където съм започнал работа и днес на 22.06.2012 си пускам молба за доброволно напускане... та въпроса ми е след като съм пуснал тази молба и в трудовата ми книжка са писани 3 работни дни да ходя ли в Бюрото по труда тук в града където живея и да се регистрирам ли отначало, ако евентуално се регистрирам пак сигурно ще получавам пак няколко месеца обещетение...

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: Въпрос за Трудов Договор

Мнениеот my heart iS iCe » Пет 22 юни 2012 17:20

Когато започна работа, ходи ли на борсата за да ги информираш че си намерил работа, и да не те водят там? Ако си го направил, сега и да се регистрираш мисля че няма да ти дават пари, а ще те карат да се подписваш всеки месец и да ти търсят работа!

Потребителски аватар
ilia_d008
Автомобил: VW Golf III GTI
Двигател: ABF 1995

Re: Въпрос за трудов договор

Мнениеот ilia_d008 » Пон 25 юни 2012 0:30

Отиваш и си продължаваш борсата и ще си получаваш обезщетението до срока от решението после само се подписваш и ти "търсят" работа!

Върни се в “ОФФ-Топик - други”