Windows Vista (има ли почва у нас)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Windows Vista (има ли почва у нас)
Някой да е подкарвал новия Уиндоус? Интересува ме как се държи на половин гигабайт РАМ и 1.5 гигахерца процесор... Или може би правилният въпрос е: Ще тръгне ли на такава конфигурация? 

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Windows Vista (има ли почва у нас)
ori написа:Някой да е подкарвал новия Уиндоус? Интересува ме как се държи на половин гигабайт РАМ и 1.5 гигахерца процесор... Или може би правилният въпрос е: Ще тръгне ли на такава конфигурация?
Ми виж кви са му минималните изисквания, ама дори и да ги покриеш - по- добре недей...

Тук на работа го пуснахме, но на поне двойно по- добра машина

-
- Автомобил:
- Двигател:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Пуснах го за проба. Като интерфейс и красота е пипнат доста, но си мисля, че ще мине поне 1 година, че да не и повече, докато стане масов. Навремето като излезе XP и народа масово викаше "Защо ми е тази простотия, дето иска 128МБ РАМ и т.н. ...", но сега всички са с XP
Същото нещо ще се повтори с Vista, но като стане масов стандарт 1-2ГБ РАМ и видео-карти от рода на 7600ГТ/256МБ или по-добри (8-ма серия ще са екстра за Vista, заради поддръжката на DX10)
Иначе на AMD 3500+/1GB RAM/7600GT си върви прекрасно, но проблема е, че примерно няма драйвъри за някой устройства (tv-tunner; web cam) и като цяло останалите драйвъри, които ги има, са все още дървени. Примерно видеокартата ми дава с 30% по-лоща производителност от колкото на XP и TV-Out-a не можах посмъртно да го пусна
При Microsoft обикновенно нещата започват да придобиват завършен вид някъде между втория и третия сървис пак

Същото нещо ще се повтори с Vista, но като стане масов стандарт 1-2ГБ РАМ и видео-карти от рода на 7600ГТ/256МБ или по-добри (8-ма серия ще са екстра за Vista, заради поддръжката на DX10)
Иначе на AMD 3500+/1GB RAM/7600GT си върви прекрасно, но проблема е, че примерно няма драйвъри за някой устройства (tv-tunner; web cam) и като цяло останалите драйвъри, които ги има, са все още дървени. Примерно видеокартата ми дава с 30% по-лоща производителност от колкото на XP и TV-Out-a не можах посмъртно да го пусна

При Microsoft обикновенно нещата започват да придобиват завършен вид някъде между втория и третия сървис пак

- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”