Карайте внимателно!!!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Карайте внимателно!!!

Мнениеот VW_FEN » Сря 20 дек 2006 20:08

Хора, карайте крайно и изключително внимателно и не превишавайте скоростта, защото стават лоши работи, като тази... Днес от Перник за София някой май е решил да изпреварва неправилно...

Изображение

Потребителски аватар
Evtoo
Автомобил: Passat B7
Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
Контакти:

Мнениеот Evtoo » Сря 20 дек 2006 21:44

Колега аз пътувах по същия маршрут само че от София за Радомир и преброих общо 7 катастрофи(включително и тази от снимката), от които според моята преценка поне 3 тежки. Също така искам да се възмутя публично от водачите на МПСта в България, защото днес спрях, за да помогна на една верижна катастрофа и се опитах да спра и други хора, но никой не се пречупи за да помогне :evil: :evil:
Незабравяйте, че на всеки може да се случи.
Умната :wink:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 20 дек 2006 22:15

Значи са станали след мене сигурно, или просто от София за Радомир са били, аз се връщах от Дупница и на отиване имаше един смачкан джип Хюндай и катаджий... А на връщане попаднах на това, но нямаше хора в колата и си казах, че човека е отишъл да търси начин да го изтеглят.
И аз съм крайно възмутен от поведението на българина като цяло... Явно тук никой не иска да кара нормално и според правилата. Преди се трепехме заради дупки, сега ще се трепем заради прекалено високата скорост... (пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 20 дек 2006 22:20

VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)

При положение, че твърдиш, че си стигнал за 30 минути, което прави средна скорост 140 км/час :shock :shock :shock :shock а средна скорост 140 е много, вярвай ми ;) е някак си не върви да правиш забележка за висока скорост :)

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

Ми ...

Мнениеот Perso » Сря 20 дек 2006 22:32

какво 140 си е екстра скорост!
По европата да не кара т 80?

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 20 дек 2006 22:34

В Европа имат пътища, тука повечето са лунни кратери, а където настилката е добра, не е магистрала, за да се кара с такива скорости. :evil:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:)))

Мнениеот Perso » Сря 20 дек 2006 22:37

Аз пиша по принцип, където може и според сезона и пр. давай газ до ламарината, където не става не става. Има си бързо и разумно каране има си и идиоти.

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 20 дек 2006 22:43

:shock Да бе мани. Екста екста и за това гледай тоя как е кацнал на мантинелата. :shock :shock Щото 140, 150 за Е79 е екста. :lol: :lol: :lol: 8)
Чуда се какво разбирате под бързо и разумно каране на път който почти не познават повечето от вас? :roll: :)
И после гледам "разумните" и бързи по канавките и деретата. :shock :(

Последна промяна от black` на Сря 20 дек 2006 22:46, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Сря 20 дек 2006 22:44

В интерес на истината не са проблем ...обаче при този трафик и на мокро ...не мерси......

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Сря 20 дек 2006 22:51

Е да едно време Кресна-София го правих за 1 час ама след като съм минал 100 пъти по тая магистрала и я знам на изуст. Ама лятото на топло. :wink:
Е сега ще видиш като навали сняг любимите ми шофиори по нея гърците и "софиянците" кво правят.
А няма кво да се възмущавате от другите, щото аз разбирам да слезна да помогна, ама като оня преди тва ми светка и ме засича защо да му погамам, като след 5 км го видя в дерето? :( Дори и хората "надоле" дето са много добри и винаги помагат никога не спират на такива изпълнения. :wink:
Както е бързал и ме е засичал, така да бърза, за да си излезне сам. :?
ПП И искам да пожелая весели празници, лека и безаваринна на всички и специално на тираджиите от Благоевград за помоща. :patriot :ahoy

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 20 дек 2006 23:29

Tyan написа:
VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)

При положение, че твърдиш, че си стигнал за 30 минути, което прави средна скорост 140 км/час :shock :shock :shock :shock а средна скорост 140 е много, вярвай ми ;) е някак си не върви да правиш забележка за висока скорост :)

Не, само един път качих до 130 и нямаше никой около мене на километри, пътят е идеален (меко каазано), средната мми скорост на отиване беше 100-110, а на връщане 70, защото заваля сняг и стана хлъзгаво. Имаше много малко коли - днес сме Сряда все пак, по обяд няма трафик. Та не ми се ядосвай, защото съм карал изключително внимателно, а 120 на магистралата не се усещат, дори на мокро. това буквално си е магистрала ;)

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 20 дек 2006 23:38

ей умната
днес за малко не стана белята
добре че все още има шофьори които ползват огледала :bishop

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Чет 21 дек 2006 0:11

Аз преди около 30 мин станах свидетел на адски тъпо нещо...едно гъзе с БеЕмВе 5так си правеше дрифтчета по пътя от овчакъпел посока младост по околовръстното и вече като стигна широкото при бояна почна да шари яко с мноо газ и по едно време го виждам как удря със задницата си едно такси :shock така го прасна,че таксито се завъртя и влезе в канавката за малко по таван :? Направи ми впечатление,че никой освен мен не спря :shock б@си народа начи :x яд ме е че не успях да запиша номера на копеленцето с баварията

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 21 дек 2006 1:09

Jerom написа:Аз преди около 30 мин станах свидетел на адски тъпо нещо...едно гъзе с БеЕмВе 5так си правеше дрифтчета по пътя от овчакъпел посока младост по околовръстното и вече като стигна широкото при бояна почна да шари яко с мноо газ и по едно време го виждам как удря със задницата си едно такси :shock така го прасна,че таксито се завъртя и влезе в канавката за малко по таван :? Направи ми впечатление,че никой освен мен не спря :shock б@си народа начи :x яд ме е че не успях да запиша номера на копеленцето с баварията

Споко.. бакшишите са голяма мафия.. тоя с бавареца няма да остане анонимен..

Потребителски аватар
CyberBlade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CyberBlade » Чет 21 дек 2006 2:56

Извинете ме за черния ми хумор и непукизма към такситата, но ... тоя с буса да не е бил някой скейтър дето се е опитал да направи 50-50 ? :D

П.С. Три дена подред виждам катастрофи, в които е въвлечен бакшиш. Без коментар.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”