Карайте внимателно!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Карайте внимателно!!!
Хора, карайте крайно и изключително внимателно и не превишавайте скоростта, защото стават лоши работи, като тази... Днес от Перник за София някой май е решил да изпреварва неправилно...

- Evtoo
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: Passat Variant B7140Hp BlueMotion
- Контакти:
Колега аз пътувах по същия маршрут само че от София за Радомир и преброих общо 7 катастрофи(включително и тази от снимката), от които според моята преценка поне 3 тежки. Също така искам да се възмутя публично от водачите на МПСта в България, защото днес спрях, за да помогна на една верижна катастрофа и се опитах да спра и други хора, но никой не се пречупи за да помогне
Незабравяйте, че на всеки може да се случи.
Умната

Незабравяйте, че на всеки може да се случи.
Умната

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи са станали след мене сигурно, или просто от София за Радомир са били, аз се връщах от Дупница и на отиване имаше един смачкан джип Хюндай и катаджий... А на връщане попаднах на това, но нямаше хора в колата и си казах, че човека е отишъл да търси начин да го изтеглят.
И аз съм крайно възмутен от поведението на българина като цяло... Явно тук никой не иска да кара нормално и според правилата. Преди се трепехме заради дупки, сега ще се трепем заради прекалено високата скорост... (пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)
И аз съм крайно възмутен от поведението на българина като цяло... Явно тук никой не иска да кара нормално и според правилата. Преди се трепехме заради дупки, сега ще се трепем заради прекалено високата скорост... (пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)
При положение, че твърдиш, че си стигнал за 30 минути, което прави средна скорост 140 км/час

:)))
Аз пиша по принцип, където може и според сезона и пр. давай газ до ламарината, където не става не става. Има си бързо и разумно каране има си и идиоти.
-
- Автомобил:
- Двигател:

Чуда се какво разбирате под бързо и разумно каране на път който почти не познават повечето от вас?

И после гледам "разумните" и бързи по канавките и деретата.

Последна промяна от black` на Сря 20 дек 2006 22:46, променено общо 2 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е да едно време Кресна-София го правих за 1 час ама след като съм минал 100 пъти по тая магистрала и я знам на изуст. Ама лятото на топло.
Е сега ще видиш като навали сняг любимите ми шофиори по нея гърците и "софиянците" кво правят.
А няма кво да се възмущавате от другите, щото аз разбирам да слезна да помогна, ама като оня преди тва ми светка и ме засича защо да му погамам, като след 5 км го видя в дерето?
Дори и хората "надоле" дето са много добри и винаги помагат никога не спират на такива изпълнения.
Както е бързал и ме е засичал, така да бърза, за да си излезне сам.
ПП И искам да пожелая весели празници, лека и безаваринна на всички и специално на тираджиите от Благоевград за помоща.

Е сега ще видиш като навали сняг любимите ми шофиори по нея гърците и "софиянците" кво правят.
А няма кво да се възмущавате от другите, щото аз разбирам да слезна да помогна, ама като оня преди тва ми светка и ме засича защо да му погамам, като след 5 км го видя в дерето?

Както е бързал и ме е засичал, така да бърза, за да си излезне сам.

ПП И искам да пожелая весели празници, лека и безаваринна на всички и специално на тираджиите от Благоевград за помоща.

- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Tyan написа:VW_FEN написа:(пътя София - Дупница вече е почти перфектен и стигнах за половин час, при положение, че е мокро...)
При положение, че твърдиш, че си стигнал за 30 минути, което прави средна скорост 140 км/час![]()
![]()
![]()
а средна скорост 140 е много, вярвай ми
е някак си не върви да правиш забележка за висока скорост
Не, само един път качих до 130 и нямаше никой около мене на километри, пътят е идеален (меко каазано), средната мми скорост на отиване беше 100-110, а на връщане 70, защото заваля сняг и стана хлъзгаво. Имаше много малко коли - днес сме Сряда все пак, по обяд няма трафик. Та не ми се ядосвай, защото съм карал изключително внимателно, а 120 на магистралата не се усещат, дори на мокро. това буквално си е магистрала

- Jerom
- Автомобил: Golf II
- Двигател: RF
- Контакти:
Аз преди около 30 мин станах свидетел на адски тъпо нещо...едно гъзе с БеЕмВе 5так си правеше дрифтчета по пътя от овчакъпел посока младост по околовръстното и вече като стигна широкото при бояна почна да шари яко с мноо газ и по едно време го виждам как удря със задницата си едно такси
така го прасна,че таксито се завъртя и влезе в канавката за малко по таван
Направи ми впечатление,че никой освен мен не спря
б@си народа начи
яд ме е че не успях да запиша номера на копеленцето с баварията

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Jerom написа:Аз преди около 30 мин станах свидетел на адски тъпо нещо...едно гъзе с БеЕмВе 5так си правеше дрифтчета по пътя от овчакъпел посока младост по околовръстното и вече като стигна широкото при бояна почна да шари яко с мноо газ и по едно време го виждам как удря със задницата си едно такситака го прасна,че таксито се завъртя и влезе в канавката за малко по таван
Направи ми впечатление,че никой освен мен не спря
б@си народа начи
яд ме е че не успях да запиша номера на копеленцето с баварията
Споко.. бакшишите са голяма мафия.. тоя с бавареца няма да остане анонимен..
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “ОФФ-Топик - други”