Случи ми се скоро,излезнах от нас и бях си наумил да пийна едно кафенце и да ходя някаде на плаж,защото беше много яка жега.Точно на третия завой от нас (90 градусов десен),както всеки път си го взимам с около 50-60 км.,с изнасяне плъно в ляво,този път наистина "го взех", като се одарих в отсрещния борюр (бая висок)

. Като слезнах първоначално видях,че бронята е зажулена,но като погледнах към гумата-тя се беше опряла в калника,джантата за нищо не стваше,от гумата се беше отрязала една люспа,но по-късно я залепих.Веднага тръгнах към един майстор да види какво е станало,по време на пътя всичко тракаше отдолу,волана беше на една страна завъртян и колата едвам държеше пътя.Та до майстора бяха към 500-600 м.Веднага я вкарахме в сервиза да я видим и като я качихме на крика полудях

Свалихме гумата и носача,като купих новия носач се оказа,че стария дава отклонение с няколко см.,представяте ли си

Единствено се радвам,че се разминах с един носач и една нова джанта и бронята трябва малко да се пооправи зажуленото,бях се притеснил за гумата,защото тъкмо си ги бях купил 4 бр. чисто нови CONTINENTAL-ки (145 лв. бройката).Тъй че внимавайте с тези завои и бордюри