Към колегите от Добрич!

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Към колегите от Добрич!

Мнениеот Fripon_X » Сря 18 юли 2012 10:26

Колеги за мое щастие отивам да уча в HRC колежа за ресторантиорство и кулинария :banana :banana :banana . Проблемът е следния трябва ми квартира. Като изисквания имам само да съм що годе самостоятелен да има печка, хладилник и пералня. Принципно колежа има кампус, но като идва жена ми все пак някой да ни свети няма да е приатно. Ако някой има оферта или нещо в предвид да казва. Престоя ми тям ще е 2 пъти по 6 месеца горе доле.

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Re: Към колегите от Добрич!

Мнениеот ShoGo_GTI » Сря 18 юли 2012 18:39

ще поразпитам колега и ще ти пиша тези дни :beer

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Пет 20 юли 2012 22:27

Ако разбера нещо конкретно ще ти пиша, само ще ти споделя като ориентир, от Добрич съм, но живея отделно на квартира - 2стаен апартамент на 3мин. пеш от центъра, напълно обзаведен и плащам 200лв., да кажем че моя случай е малко по различен, но в най-лошия случай нямаше да е повече от 250лв., казвам ти го за да си направиш сметка кои предложения си струват и кои не.

Потребителски аватар
Fripon_X
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Fripon_X » Пон 23 юли 2012 8:29

Данке колеги :обичам ви . Аз гледам в Имоти.бг и там като гледам какви апартаменти предлагат ми става малко зле. Мисля да отида за 1 месец на кампус и да си намеря някой от колегите да се изнесе с мен, но това е проект само. Ще продължавам да гледам и ако изникне нещо свиркайте. Като дойда ще се пие по каса 2 ;)

Потребителски аватар
tih
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tih » Вто 24 юли 2012 22:13

Това е може би най-добрият вариант за тебе в случая, така ще имаш възможност и да вземеш някой вестник и да гледаш и там или да се разходиш по агенциите за недвижими имоти да видиш и те какво могат да ти предложат и да ги видиш на място, а не по снимките в нета, аз гледах и в другите големи сайтове, но това което предлагат ми се струва малко скъпичко, незнам и ти колко пари си готов да даваш и за какво точно. Имам приятел който живее с жена си в апартамент, незнам колко голям но мисля, че е двустаен, на около 10-15мин пеш е от сградата на колежа, знам че плаща някъде около 200лв на месец и е обзаведен, но незнам какво точно включва обзавеждането, беше ми споменал, че до месец два ще се изнася, ако искаш мога да го накарам да говори с хазяина и ако ще се дава пак под наем да ти взема номера му когато идваш насам да се чуете евентуално, но пак казвам зависи колко долу-горе смяташ да отделиш за наем.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”