Колеги, нека подкрепим инициативата на родните медии и родните мобилни оператори и в новогодошната нощ всеки да носи на дрехата си трибагреника с надпис: "Не сте сами" !!!! Който можете да немерите безплатно във всички големи супермаркети и тн.
Аз лично освен това ще го окача и на автомобила си!!!
Свобода за БЪЛГАРСКИТЕ медици в Либия!
И весели празници!!!
Инициатива за БЪЛГАРСКИТЕ медици в Либия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Инициатива за БЪЛГАРСКИТЕ медици в Либия
Последна промяна от Volkov на Сря 27 дек 2006 16:51, променено общо 3 пъти.
Ей!
Писна ми на ку.а от тези медици!!!!
Спрете да тормозите хората поне в този форум!!!
Виновни или не, не съм ги пращал на сила в Либия!
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Не знам как ще прозвучи, ама това не е начина мисля.... ето , когато онзи вестник помести карикатури на пророка Мохамед, ако онези си бяха сложили по един стикер какво щеше да се случи ? ами да ви кажа - щяха да ги снимат с камери и да се подсмихват ..... както ще направят сега с нас
Не съм против подкрепата , не ме разбирайте погрешно, но мисля, че само това не е достатъчно - иска се протест и по крути мерки ! Що за пацифисти се извъдихме ?! поне ако ще е с стикери , да имаше и надписа " Убий ******" ( аз обаче съм чел правилата и особенно точка 6 в случая и няма да напиша фразата докрая )
Хората мрат в затвора бавно и всеки ден , а ние ( и особенно управляващите ) си пием бирата със стикер на ревера ......

- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ей!
Perso написа:Писна ми на ку.а от тези медици!!!!

- teo_ss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ей!
Perso написа:.... не съм ги пращал на сила в Либия!
и теб никой на сила не те е карал да влизаш в тази тема
а по въпроса и аз съм на мнение, че по този начин нищо не може да се направи. Благодарение на web-пространството светът е едно голямо село, колкото и клиширано да звучи, гледаме по новините как премиерът на Германия, примерно е твърдо против смъртните присъди, но по-голямата част от германците си нямат и ни най- малка представа за какво става въпрос. Нека, който има фъзможност да пополизира проблема в интернет, го направи. Върти ми се една идия в главата. Ако някой може да принтира един лист А4 на който да пише Freedom for the Bulgarian nurses in Libya и го заснеме с дигитална камера за дестиня секунди и го прикачи в ютубето си месля,че е много по-добре от това да си слагаме разни стикери по колите (не, че е лошо) и това да се отразява само от българските медии, без никакъв международен отзвук.
- Huizel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
joser написа:juve написа:Не знам как ще прозвучи ......
според мен сравнението ти с Мохамед е неуместно. и наистина всеки намира начин да изрази мнението си. аз лично не бих сложила на дрехата си лентата не сте сами
Защо?Тези медици не засягат само "прости" човешки животи.Примерно на ден,два по пътищата умират 2 пъти повече хора на брой отколкото са медиците ни в Либия.Тука става въпрос шибаните либийци да спрат гаврата с Нас.Те по този начин се гаврят с цялата ни страна.При доказана невинност определят смъртни присъди???Не мисля,че да закачиш едно флагче е някакъв проблем.
п.с.Хмммм,чудя се защо мизерника либииски който блъсна наша мотористка и избяга при това пил и май даже беше избягал,не е осъден.Толерантни ли сме?Шубе ли ни е?Ако бяхме действали по твърдо нямаше да сме на това дереже......,Абе шубето е голям страх да знаете

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
съпричастна съм към кампанията на българските медии
http://www.darik.net/view.php?p=article&tid=10&id=107407
не е проблем наистина. но този начин не изразява позицията ми. може би защото го свързвам с митинг и според мен българското знаме не е за всеки ревер..
не го чуствам така. подписала съм се вече на толкова места в защита на медиците ни, писахме и писмо до Брюксел..но тази трагедия продължава години.. аз вярвам, че разумната политика ще вземе превес, защото само тя остана. а това, че дипломацията ни не се е научила на дипломация (съжалявам за тафтологията), е факт.
http://www.darik.net/view.php?p=article&tid=10&id=107407
не е проблем наистина. но този начин не изразява позицията ми. може би защото го свързвам с митинг и според мен българското знаме не е за всеки ревер..
не го чуствам така. подписала съм се вече на толкова места в защита на медиците ни, писахме и писмо до Брюксел..но тази трагедия продължава години.. аз вярвам, че разумната политика ще вземе превес, защото само тя остана. а това, че дипломацията ни не се е научила на дипломация (съжалявам за тафтологията), е факт.
- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
според мен сравнението ти с Мохамед е неуместно.
Ами нека направя едно пояснение за сравнението което съм дал..... Имах в предвид, че за една обида към техните цености сума ти народ се изсипа пред посолства и вестници и тази разярена тълпа доведе до разни извинения и подмазвания от "западните сили " макар че мисля никак не им е било до такива работи - просто ядовете които им се създават са по големи и предпочитат да си нямат разправии . А как е при нас ? Аз не съм си и помислил да сравнявам медиците със светци , обаче нашето скимтене и подмилкване няма да доведе до нищо - просто полковника ще си направи секуро от мъка и ще си го премести от единия в другия си крачол..... Знаете как е ; ако полицаите ви спират за превишена скорост и ви увещават , че не е хубаво така да правите , молят ви да не се повтаря мислите ли , че ще има някакъв ред ? хахахаххахах .... само силата има значение а е казано - за всяко деиствие има равно по сила противодеиствие . Ако лентите на ревера са такова елате и ме викнете - ще си поръся главата с пепел на публично място

Върни се в “ОФФ-Топик - други”