Мой роднина има спешна нужда от лекарство, което е изписано от български доктор, но не се внася в БГ. Намерих го в Атина. Моя приятелка ги закупи и опита да ми ги прати по всички възможни куриери, но като разберат, че са лекарства отказват. Опитах да ми ги прати по туристически автобус, но и това не стана, поради завишените мерки за сигурност по последните събития. Лекарствата ми трябват във Варна най-късно на 26.07.2012г. Наистина са важни и нямат заместител.
Моля ако някой има идея как да ги получа, или ако някой пътува от там за БГ, да каже. Разбира се, че ще си платя разходите.
Ще се радвам някой да помогне.
Спешна помощ за транспорт на лекарства.Г
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orbital
- Автомобил: PASSAT B4
- Двигател: 1Z 1996
Re: Спешна помощ за транспорт на лекарства.Г
Братле , кажи на приятелката си да натика няколко парцала в колет и между тях лекарствата и да каже че праща дрехи с някой автобус от Атина за Варна.Риска си струва ако е много важно лекарството или да приказва директно с някой който ще кара автобуса и някое евро да му даде .Изобщо ако е толкова важно винаги ще се намери начин просто приятелката ти трябва да е по-настоятелна. 

versace написа:Мой роднина има спешна нужда от лекарство, което е изписано от български доктор, но не се внася в БГ. Намерих го в Атина. Моя приятелка ги закупи и опита да ми ги прати по всички възможни куриери, но като разберат, че са лекарства отказват. Опитах да ми ги прати по туристически автобус, но и това не стана, поради завишените мерки за сигурност по последните събития. Лекарствата ми трябват във Варна най-късно на 26.07.2012г. Наистина са важни и нямат заместител.
Моля ако някой има идея как да ги получа, или ако някой пътува от там за БГ, да каже. Разбира се, че ще си платя разходите.
Ще се радвам някой да помогне.
Преди месец изпратих кутия голяма колкото кутия за обувки с лекарства от Бг до Англия и при попълването на декларация си писах, че са лекарства. Проблеми никакви не е имало, защо не пробвате с официалните им там пощи?
Другия вариане е http://www.econt.com/offices/
като гледам имат офиси в Гърция, съмнявамс е да откажат.
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Благодаря за идеите.
Еконт бяха първите които ми отказаха.
Техните пощи са бавни, а ми трябват за утре.
ТНТ ми свършиха работа с изрична декларация, заверена от доктор, че лекарствата не са дрога.
Ключ за темата.
Еконт бяха първите които ми отказаха.
Техните пощи са бавни, а ми трябват за утре.
ТНТ ми свършиха работа с изрична декларация, заверена от доктор, че лекарствата не са дрога.
Ключ за темата.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”