Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- dvanew
- Автомобил: VW Sharan 2005
- Двигател: ASZ
Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?
Здравейте колеги, подариха ми посоченото устройство-чисто ново е. Слагам го в ЮСБ -то -хваща го компа само като непознато ЮСБ дивайс. Имам и диск с драйвери, но като му посоча от там да търси- не съдържал драйвери каквито требват . Някой подкарвал ли е такова чудо и как става номера?Компа е с ХР СП2. Благодаря предварително! Весели празници!!!
Re: Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?
dvanew написа:Здравейте колеги, подариха ми посоченото устройство-чисто ново е. Слагам го в ЮСБ -то -хваща го компа само като непознато ЮСБ дивайс. Имам и диск с драйвери, но като му посоча от там да търси- не съдържал драйвери каквито требват . Някой подкарвал ли е такова чудо и как става номера?Компа е с ХР СП2. Благодаря предварително! Весели празници!!!
веднъж бях взел от един авер да си кача малко мп3 на тела,обаче държах тела в ръка и не се сработваше,сложих го на маса и след 3-4 сек се намират ,без да ползвам драйвери и темподобни
- ItsoVT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dvanew написа:пробвах и тези варианти, но не става. Имам чувството, че наистина не е това диска с драйверите на устройството. Продължавам да дерзая. Весели празници!!!![]()
![]()
Ако не си се преборил дай да се разберем на Кю-то да го взема да го разгледам с две съм се преборвал обаче съм попадал и на дефектни!

п.с ку успея биръ нища саму ръкия (б@си как ме боли гълото от таз булярка

Върни се в “ОФФ-Топик - други”