Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
dvanew
Автомобил: VW Sharan 2005
Двигател: ASZ

Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?

Мнениеот dvanew » Чет 28 дек 2006 9:29

Здравейте колеги, подариха ми посоченото устройство-чисто ново е. Слагам го в ЮСБ -то -хваща го компа само като непознато ЮСБ дивайс. Имам и диск с драйвери, но като му посоча от там да търси- не съдържал драйвери каквито требват . Някой подкарвал ли е такова чудо и как става номера?Компа е с ХР СП2. Благодаря предварително! Весели празници!!!

Потребителски аватар
vladtod®
Автомобил: Passat
Двигател:

Re: Към ПСспецовете- ИНФРАРЕД модел KQ-IRDA6A не тръгва ?

Мнениеот vladtod® » Чет 28 дек 2006 11:52

dvanew написа:Здравейте колеги, подариха ми посоченото устройство-чисто ново е. Слагам го в ЮСБ -то -хваща го компа само като непознато ЮСБ дивайс. Имам и диск с драйвери, но като му посоча от там да търси- не съдържал драйвери каквито требват . Някой подкарвал ли е такова чудо и как става номера?Компа е с ХР СП2. Благодаря предварително! Весели празници!!!

веднъж бях взел от един авер да си кача малко мп3 на тела,обаче държах тела в ръка и не се сработваше,сложих го на маса и след 3-4 сек се намират ,без да ползвам драйвери и темподобни

Потребителски аватар
Bojo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bojo » Пет 29 дек 2006 1:41

Опитай първо да инсталираш драйверите и после да сложиш донгъла в УСБ-то

Потребителски аватар
dvanew
Автомобил: VW Sharan 2005
Двигател: ASZ

Мнениеот dvanew » Пет 29 дек 2006 8:08

пробвах и тези варианти, но не става. Имам чувството, че наистина не е това диска с драйверите на устройството. Продължавам да дерзая. Весели празници!!! :D :D :D

Потребителски аватар
ItsoVT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ItsoVT » Пет 29 дек 2006 10:12

dvanew написа:пробвах и тези варианти, но не става. Имам чувството, че наистина не е това диска с драйверите на устройството. Продължавам да дерзая. Весели празници!!! :D :D :D

Ако не си се преборил дай да се разберем на Кю-то да го взема да го разгледам с две съм се преборвал обаче съм попадал и на дефектни! :wink:

п.с ку успея биръ нища саму ръкия (б@си как ме боли гълото от таз булярка :? ) :P

Върни се в “ОФФ-Топик - други”