От днес някой от съседите ми е сложил камера на входа, по-точно пред вратата на входа и мен лично това адски ме дразни, защото за мен това е нарушаване на личните ми права - не може бай Кавал да ме снима кога влизам и излизам от входа без аз да искам.
Дайте ми идея, ако обичате, по какъв цивилизован начин мога да накарам този да махне тая камера.
За нецивилизованите - всички ги знаем - по-голяма тухла или директен демонтаж на камерата, но не искам да съм краен.
Предварително благодаря на отзовалите се!
Камера на входа ме снима без мое желание - дайте идея...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Камера на входа ме снима без мое желание - дайте идея...
Ама не дай си боже те оберат, първо в комшията ще идеш.Все едно да махнеш камерите из цяла Варна,или да спреш да влизаш в магазини?!
Ся малко майтап, спира те катаджия и ти показва запис на който си виновен, ти вадиш тухла и чупиш камерата в патрулката с довода защо те снима копелето.
Ся малко майтап, спира те катаджия и ти показва запис на който си виновен, ти вадиш тухла и чупиш камерата в патрулката с довода защо те снима копелето.

Последна промяна от vladtod® на Пон 30 юли 2012 17:45, променено общо 1 път.
- mely
- Автомобил: Citroen C crosser
- Двигател:
Само начина с тухлата.Иначе нали не вярваш че можеш да направиш нещо.Това означава че всички онлайн камери дето ни снимат трябва да
.Ами всякакви ти други камери.
Пример на вратата си имам камера за да виждам кой ми звъни .Е как ще ме накараш да я махна - без да искам виждам кой минава по стълбите.Ами тези на домофонните уредби..и тях ли ще махаш.Седи си мирен ,нищо няма да ти стане като те снима,нали си убавец
.Пък и не вярвам да иска да снима тебе.
Колегата ме изпревари ...ама и той същото иска да каже

Пример на вратата си имам камера за да виждам кой ми звъни .Е как ще ме накараш да я махна - без да искам виждам кой минава по стълбите.Ами тези на домофонните уредби..и тях ли ще махаш.Седи си мирен ,нищо няма да ти стане като те снима,нали си убавец

Колегата ме изпревари ...ама и той същото иска да каже
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Аз не бих я махнал , това е даже в твой плюс...
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Най - добре в случая е да се свика едно събрание на блока и чрез мнозинство да се реши трябва ли да има камера или не, но лично според мен това, че я има е + с оглед на това, че крадците биха си помислили преди да направят някой золум.
Последна промяна от RoadRunner на Пон 30 юли 2012 18:06, променено общо 1 път.
- STEYN
- Автомобил: A4 B6
- Двигател: AVF
Съветвам те да идеш на събрание на входа - ако естествено правите такива
Там предполагам е взето решението да се постави камера, защото само 1 човек сметка от тази камера няма. Реално наистина си е плюс, в нашия вход гласувахме да монтираме камера, но цените отказаха повечето живущи.
Както и да е, да не се разсейвам, най-цивилизования начин е да говориш с домоуправителя или собственика на камерата, ако е поставена самосиндикално

Както и да е, да не се разсейвам, най-цивилизования начин е да говориш с домоуправителя или собственика на камерата, ако е поставена самосиндикално

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Връзваш парцалче на дълга клечка, мацваш му грес и мажеш обектива всеки път, като минеш. Ама наистина камерата е в твой интерес, освен ако водиш гадже вкъщи, когато жена ти я няма! 

- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
и слава богу, че имаш камера
аз имам камера, охрана, врата Солид с карта, асансьор с чип
врата на етажа с Герда, врата на апартамента с 4 ключалки+СОТ
аз не крия нищо, любовницата си я водя не в нас, а на хотел
аз имам камера, охрана, врата Солид с карта, асансьор с чип
врата на етажа с Герда, врата на апартамента с 4 ключалки+СОТ
аз не крия нищо, любовницата си я водя не в нас, а на хотел
- H2O
- Автомобил:
- Двигател:
Усмихвайте се повече и бъдете по позитивни!
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
Pichaga написа:аз не крия нищо, любовницата си я водя не в нас, а на хотел
Ако жена ти знае ника ти и влиза във форума, вече имаш проблем...

А по въпроса с камерата - колега ходи и почерпи съседа за безплатната екстра. Тази логика не я разбирам. Някой прави нещо добро за сигурността за всички и все ще се намери някой, който точно по български да каже, че не му харесва и е против (горното не важи ако си светска или фолк звезда и се притесняваш от папарашки кадри).
Дай аргументи срещу камерата. Това, че не ти е приятно не е сериозно.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Така
Усмихвайте се повече и бъдете по позитивни, в страна където мутрите правят какво то си щат, беззаконието (да те оберат), води до още беззаконие - да те следят с камера без да имат твоето съгласие. Каква е гаранцията, че съседа ще даде запис когато те оберат, а няма да каже - аз съм си я плащАл, аз ши си я гледам? Каква е гаранцията че съседа не гледа кога кой и с кого се прибира. А с какви покупки се прибира? А с каква (скъпа)техника, сгодна на наркоманчетата?
Липсата на контрол е проблема при всеки процес. Това е което ни липсва тук. И с повече безконтролни действия няма да се оправим
"който заменя свободата си за повече сигурност, не заслужва нито едното нито другото"
Усмихнете се
Снимат ви
Усмихвайте се повече и бъдете по позитивни, в страна където мутрите правят какво то си щат, беззаконието (да те оберат), води до още беззаконие - да те следят с камера без да имат твоето съгласие. Каква е гаранцията, че съседа ще даде запис когато те оберат, а няма да каже - аз съм си я плащАл, аз ши си я гледам? Каква е гаранцията че съседа не гледа кога кой и с кого се прибира. А с какви покупки се прибира? А с каква (скъпа)техника, сгодна на наркоманчетата?
Липсата на контрол е проблема при всеки процес. Това е което ни липсва тук. И с повече безконтролни действия няма да се оправим
"който заменя свободата си за повече сигурност, не заслужва нито едното нито другото"
Усмихнете се
Снимат ви
- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
Просто му кажи да я махне или ще има неприятности....
На същото мнение съм с колегата над мен 

- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Миналата седмица ми откраднаха колела от етажа.На входа имаме 4камери.Прегледах ги по няколко пъти.Е с колело никой не излезе.Иначе си е забавно да гледаш кой какво прави 

- predat0r
- Автомобил: Mercedes-Benz W203
- Двигател: C270CDI
martom написа:Миналата седмица ми откраднаха колела от етажа.На входа имаме 4камери.Прегледах ги по няколко пъти.Е с колело никой не излезе.Иначе си е забавно да гледаш кой какво прави
Сигурно са излетяли през терасата.. Имаха ли като екстра крила тези колела

Такава драма имам на входа, всички искат камери, но безплатни. 90% са обраните апартаменти във входа и още мислят за 20-30-40лв на апартамент за камерка, от която всички (без тези, които си водят любовниците) ще са доволни. Почерпи съседа, че е проявил инициатива и му кажи да внимава какво ще съобщи на жена ти и как/къде можеш да му я завреш 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”