Въпроса ми е дали някой знае как мога да си възтановя истритото от харда.Много ми е спешно.Който може да помага да ми каже някаква програма или нещо такова с което може да се възтанови информацията.Ще съм благодарен на всеки който може да ми помогне.
Много спешно!!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Много спешно!!!
Здр,случими се така,че нещо ми се прецака компа и ми изчезна всичката информация от диск'D'.
Въпроса ми е дали някой знае как мога да си възтановя истритото от харда.Много ми е спешно.Който може да помага да ми каже някаква програма или нещо такова с което може да се възтанови информацията.Ще съм благодарен на всеки който може да ми помогне.
- Жоро Делчев
- BBS Collector
- Автомобил: Golf GTI16V
- Двигател: ABF 1994
- biol
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
EasyRecovery има я навсякаде но трябва да си намериш работеща версия РЕГИСТРИРАНА ИЛИ С РЕГИСТРАЦИЯЯ
триал версията само показва но не дава да записваш
търси по бг тракерите има я
като си я пуснещ вече няма проблем само в филтара задаи тип на фаила каквото ти трябва пример док, картинка ..че вади какви ли не фаилове
Споко ще се справиш и въстановиш доста фаилове
следваи магиосника като имаш предвид типа повреда .. форматиран развален мбр или изтрит фаил има значение
Успех
триал версията само показва но не дава да записваш
търси по бг тракерите има я
като си я пуснещ вече няма проблем само в филтара задаи тип на фаила каквото ти трябва пример док, картинка ..че вади какви ли не фаилове
Споко ще се справиш и въстановиш доста фаилове
следваи магиосника като имаш предвид типа повреда .. форматиран развален мбр или изтрит фаил има значение
Успех
Върни се в “ОФФ-Топик - други”